2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048122 بازدید | 684644 پست
واقعیتش منم موندم ک ینی چی. بعد گفتم شاید واقعا ب داخلی مربوطه چ میدونم والا🥴 فک میکردم شاید ی قرصی ...

منم روز انتقال اصلا دکترم نذاشت باهاش حرف بزنم آدم اینهمه خرج میکنه ی راه ارتباطی هم نمیزارن برا آدم...دور از انصافه 

عزیزم فعلا به خودت استرس نده تو اون بروشورهای داروهارو بخون ببین تو عوارض داروها میتونی چیزی به نفع علائمت پیدا کنی بعد دوباره زنگ بزن به همون ماما و قاطع بهش بگو ک داروهام عوارض دارن برام لطفا ی کاری کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی خدا حفظش کنه دخترت انشاالله مثبت میشی و دغدغه ت تموم میشه. واقعاً چقد درد کشیدیم ما 

فداتشم ممنون انشاالله مثبت شدن همه انتقالیا و خودت عزیزم😍

من کم کم فک میکنم برم بی بی چک بگیرم ازین بلاتکلیفی درآم..استرس ندارم فقط ازینکه نمیشه کارامو زیاد خودم انجام بدم حداقل نباشه آدم ب زندگیش میرسه

پس چرا منو ندیدی     من شکرخدا بار اول انتقال فقط با یه جنین باردار شدم خدا بخواهد و قسم ...

😍😍😍خداروشکر عزیزم ...خدا حفظ کنه کوچولوتو 

آخه من جدیدا اومدم این تاپیک اطلاع ندارم زیاد

مرسی عزیزدلم ان شالله به زودیه زود روزیه خودت و همه منتظرا🤲🤲🤲

ای جاااانم🤩

ان شاءالله عزیزم، ممنون از دعای قشنگت🥹❣️

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
سلام خانم شکر خدا انشااله با جواب مثبتت عالی تر هم میشی به لطف خدا و اهل بیت

الهی قربونت برم من🤩

ممنون عزیزم ان شاءالله لطف خدا شامل هممون بشه و ی نظر بکنن و لذت مادر شدن رو ب ما هم هدیه کنن🤲🏻💮

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
پس چرا منو ندیدی     من شکرخدا بار اول انتقال فقط با یه جنین باردار شدم خدا بخواهد و قسم ...

سلام عزیزم یه سوال داشتم 

من همسرم اسرار دارن بریم مرکز مام و از اول شروع کنیم ولی چند جا شنیدم جنین شناسش خوب نیست و جنین ها رو خراب میکنه میخواستم ببینم شما تو این زمینه تحقیق کردین ؟ یا تخمک هاتون همشون جنین شدن؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
آلا علایم داری منکه هیچی ندارم 🥹 حتی سینه درد داروها هم شروع نشده هنوز 

بیخیال علائم. من کلا تا هفته ۵ بارداری هیچ علائمی نداشتم

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام عزیزم یه سوال داشتم  من همسرم اسرار دارن بریم مرکز مام و از اول شروع کنیم ولی چند جا شنید ...

عزیزم من هفت جنین برام تشکیل شد از هفت تخمک

دوتاش مشکل کروموزومی داشت یعنی یکی اصلاy نداشت و اونیکی دو تا x و یه y داشت پنج تا جنین موند که چهارتا دخمل و یکی پسر بود همون یکی رو انتقال دادم

من تعریف جنین شناس مام رو شنیده بودم هرچند اطلاعات دقیق ندارم حالا اگر مام رو انتخاب کردی خ دکتر علیرضایی خیلی آمار مثبتشان بالاست من ایشون رو پیشنهاد میکنم

شماره واتساپ هم می‌دهن با مامای خودشون در ارتباطید البته ماما با مشورت خ دکتر جواب میدهند چون من مسیله ای رو در واتساپ پرسیدم سری بعد خ دکتر یادشون بود

آلا علایم داری منکه هیچی ندارم 🥹 حتی سینه درد داروها هم شروع نشده هنوز 

سلام عزیزم. نه اصلاااا دریغ از ی علامت😂 ب یکی از بچه ها میگفتم ک روزای اول خیلی ناامید بودم چون تو قبلیا حداقل سینه درد داشتم ک از عوارض داروها بود این دفعه اونم ندارم. ولی ایشون گف ک باری ک مثبت شده هیچ علائمی نداشته. نمیدونم والا توکل ب خدا

تنها چیزی ک این دفعه و قبلیا مشترکه درد پریودی 😫 

و دو سه روزی هس ک تنگی نفس و تپش قلب میگیرم ک اینو نداشتم تو قبلیا. که طاهرا اینم از عوارض داروهاست.

فعلا زدم رو در بی خیالی وگرنه مث رروزای اول پیش میرفتم فقط کارم گریه باید میشد بس ک ناامبد بودم. فعلا میگم بذار لذت این روزارو ببرم خدای نکرده بعدا وقت برا ناراحتی هس که ان شاالله پیش نیاد😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم من هفت جنین برام تشکیل شد از هفت تخمک دوتاش مشکل کروموزومی داشت یعنی یکی اصلاy نداشت و اونیکی ...

عزیزم یعنی جدای از آزمایش کاریو تایپ ، متوجه شدن که مشکل کرومزومی دارن؟

منظورم آزمایش کاریو تایپ نشون نمی‌ده ؟

آخه جواب آزمایش کاریو تایپم نرمال اومده ، ولی انتقال قبلیم از ۳ تا جنین دوتاش پوچ شد...

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیزم. نه اصلاااا دریغ از ی علامت😂 ب یکی از بچه ها میگفتم ک روزای اول خیلی ناامید بودم چون تو ...

عزیز دلم 😍 آفرین به این روحیه ...

انشالله که خدا ناامیدت نکنه و تا آخر از باداریت لذت ببری

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ان شاالله ک میشم. واقعیتش روزای اول منم ناامید بودم برعکس دو انتقال قبلی ک اوایل خیییلی امیدوار بودم ...

❤❤🙏🙏🙏

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
میشه. چرا به اشتباه میشم نوشته شده😃😅

من همون میشه خوندم . اگه نگفته بودی متوجه نشده بودم 😂

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
واقعیتش منم موندم ک ینی چی. بعد گفتم شاید واقعا ب داخلی مربوطه چ میدونم والا🥴 فک میکردم شاید ی قرصی ...

عزیزم درست راهنماییت کردن، این یه رویه اشتباهه داخل ایران که در مورد تخصص های مختلف نظر میدن، حتی اگر عوارض داروها هم باشه باز هم باید به متخصص همون مورد خاص مراجعه بشه، مثلاً من واسه دیابت و تیروئید بارداری ارجاع داده شدم متخصص غدد، برای سر دردهای مکرر و تپش قلب به دکتر داخلی ارجاع داده شدم، برای کنترل میگرنم مجدد به متخصص مغز و اعصاب ارجاع داده شدم. درست و اصولی این هست که هر کسی فقط در حیطه تخصص خودش نظر بده و دارو تجویز کنه. اگر خیلی اذیتت می‌کنه یه متخصص داخلی برو اگر نه تا زمان مثبت شدنت صبر کن گلم. ان شاالله که خیره 🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم