2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره منم همینم خیلی زود گرسنه میشم البته من غلظت خون هم دارم بهش بگم بهم آسپرین میده والله خودمون ب ...

اره دقیقا باید همه چی رو یاداوری بکنیم.

اره بگو . منم غلظت خون دارم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام تورو خدا بگید کیفیت جنین هاتون چطور بود مثبت شدین؟ من یه کامپکت و یه دونه b.اميدوار باشم؟ 5روز ...

عزیزم اصلا ب گرید نیس خیااالت رااااااحت.

بچه هایی بودن اینجا با cباردار شدن و من با a تا حالا نشدم. بسپار ب خدا ان شاالله خیر و برکته برات و با همینا مامان میشی😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
واای ممنونم مهربون جان😭😭اشکم دراومد  الهی خدا هر چی میخوای بهت بده ..اشک شوق بریزی از بتای م ...

قربووونت برم عزیزم😘 خدا خیر بده مهتاب جون رو❤️

الهی حاجت روایی هممون😘

لازم بود بهش بگی محض اطلاع از عوارض داروهامه؟؟؟؟؟؟؟؟فقط میخوام بدونم شما که خوندین و می دونین بگین ا ...

واقعیتش منم موندم ک ینی چی. بعد گفتم شاید واقعا ب داخلی مربوطه چ میدونم والا🥴 فک میکردم شاید ی قرصی چیزی بگه برا تپش قلب بگیرم. کاش ادم ی راه ارتباطی با خود دکتر داشت زمان انتقال. البته دکترم پیج اینستا داره قبل اومدن ب این مرکز تو دایرکت ازش سوال پرسیده بودم . ولی متاسفانه الان من اینستا ندارم ک بپرسم ازش.

همسرمم گف پاشو بریم دکتر داخلی قبول نکردم. نمیدونم فعلا میترسم بیرون برم. میدونم مشکلی نداره ها ولی نمیدونم چرا  دلم راضی نمیشه🥴

اره ی کم دردای پریودی دارم ولی طبیعیه دیگه دو روز به زایمانمه

😍 ماشاالله گل پسری دلش نمی‌خواد بیاد داره نهایت استفاده رو می‌کنه از داخل شکم مامانیش

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فدای تو دوست مهربونم ممنونم ان شالله لایق باشم برا تک تکتون دعا میکنم

عزیز دلمی😘😘😘

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اره خیلی سخته..من برا دخترم ۴سال نازایی داشتم...دخترم ک دنیا اومد و ۲سالع شد دوباره رفتم دکتر ک دومی ...

الهی خدا حفظش کنه دخترت انشاالله مثبت میشی و دغدغه ت تموم میشه.

واقعاً چقد درد کشیدیم ما 

اره ی کم دردای پریودی دارم ولی طبیعیه دیگه دو روز به زایمانمه

انشاالله بسلامتی زایمان کنین

التماس ودعا.شما المان بودین یا دانمارک 

با اون دوستمون که بچه اولش بارداره اشتباه میگیرم البته زایمان کرده بنظرم اون دانمارک بود 

انشاالله بسلامتی زایمان کنین التماس ودعا.شما المان بودین یا دانمارک  با اون دوستمون که بچه او ...

چشم حتما لایق باشم دعا میکنم ان شالله به زودیه زود روزیه خودت عزیزم 

نه من دانمارکم باران جون که دخترش به دنیا اومد المان بود