2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
سلام دوستان  وقت بخیر ی سوال دارم من ده روز پیش پانکچر شدم ورم شکم داشتم و امپول هپارین هر ۱۲ ...

سلام خانم چرا حسابه منتهی چون شما شکمت ورم داشته و باز دارو هورمونی مصرف کردی بهتره دوتا دیگه پریود بگذره رحمت پاک بکشه از هورمونها بعد بری برای انتقال که بهتر جنین رو قبول کنه رحمت

شکر خدا  انشااله روزهای انتظارت با نتیجه عالی به پایان میرسه

ممنووونم قربونت برم😘😘😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😫 من امروز ب ماما پیام دادم ک چند روزه حالم خوب نیس تا میام بلند بشم تپش قلب و تنگی نفس میگیرم و ب ...

آلا جون این ماما کیه که شماها میتونید باهاشون در ارتباط باشین این ۱۴ روز،ما تو رویان کسی شمارمون نمیده برای پیامک و ارتباط با ماما.فقط شماره قسمت اتاق عمل رو داریم که اونم به سختی ازتباط میگیریم

😫 من امروز ب ماما پیام دادم ک چند روزه حالم خوب نیس تا میام بلند بشم تپش قلب و تنگی نفس میگیرم و ب ...

وا🙄چه ربطی به داخلی داره حداقل میگفت متخصص قلب باز یه چیزی

خیلی بده من امشب داروهامو نخوردم شاید یکشنبه رفتم به دکترم بگم الاجون شما همراه تقویتی آسپرینم داشتی؟؟

من از صبح که پامیشم دارو میخورم آسپرینم ندارم

توی این راه چه ها که سرمون نیومده😮‍💨

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
آلا جون این ماما کیه که شماها میتونید باهاشون در ارتباط باشین این ۱۴ روز،ما تو رویان کسی شمارمون نمی ...

تو مرکز قبلی یکی از ماماها اشنا بود خودش داد شمارشو. ولی تو این مرکز منم نداشتم. تا قبل انتقال ک لک بینی افتادم و ضروری لازم بود خبر بگیرم ک چیکار باید بکنم ، زنگ زدم مرکز. روز اون یکی دکتر بود گفتن با مامای دکترم تماس میگیرن و بهم خبر میدن که بعدش خودشون زنگ زدن و شماره رو دادن که مستقیم با خودشون حرف بزنم. اینجوری شد ک شمارش اومد دستم😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

@88helli    

سلام عزیزم. امشب به نیابت از مهتاب جون، نماز استغاثه به امام زمان عج رو خوندم براتون. ❤️

الهی که به حق وجود با برکت شون خییلی زود حاجت روا بشی عزیزم و نی نی های گلتو بغل بگیری😍😍

وا🙄چه ربطی به داخلی داره حداقل میگفت متخصص قلب باز یه چیزی خیلی بده من امشب داروهامو نخوردم شاید ی ...

نمیدونم والا😅 گفتم بگم اینجا شاید ب درد کسی خورد. 

اره عزیزم داشتم اسپرین رو. 

ان شاالله ک خیره .

فقط من اینو یادمه ک تقویتی خوردنی خییییلی سریع ضعف می کردم خیلی گشنم میشد 

نمیدونم والا😅 گفتم بگم اینجا شاید ب درد کسی خورد.  اره عزیزم داشتم اسپرین رو.  ان شاالل ...

اره منم همینم خیلی زود گرسنه میشم

البته من غلظت خون هم دارم بهش بگم بهم آسپرین میده

والله خودمون باید دکتر خودمون باشیم همه چیو بهشون بکیم وگرنه دکترا از بس شلوغن همه چیز مریضو فراموش میکنن

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

سلام تورو خدا بگید کیفیت جنین هاتون چطور بود مثبت شدین؟ من یه کامپکت و یه دونه b.اميدوار باشم؟ 5روز پیش انتقال دادم. مشکلمم ناباروری بی علت بوده.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

@88helli     سلام عزیزم. امشب به نیابت از مهتاب جون، نماز استغاثه به امام زمان عج رو خون ...

واای ممنونم مهربون جان😭😭اشکم دراومد 

الهی خدا هر چی میخوای بهت بده ..اشک شوق بریزی از بتای مثبتت الهی آمین یا رب العالمین😘😘

سلام تورو خدا بگید کیفیت جنین هاتون چطور بود مثبت شدین؟ من یه کامپکت و یه دونه b.اميدوار باشم؟ 5روز ...

هیچوقت ناامید نباش..از رحمت خدا ناامید میشی؟😭

خدای مهربونیا  هر چی که صلاحمونه رو تو تقدیرمون نوشته شک‌نکن که بهترین اتفاق برات میفته 

لازم بود بهش بگی محض اطلاع از عوارض داروهامه؟؟؟؟؟؟؟؟فقط میخوام بدونم شما که خوندین و می دونین بگین از عوارض کدوم قرصه ک با نظر دکترم کم و زیادش کنیم 

آدم چقدر باید راجب مریضش سهل انگار باشه که مهم نباشه تازه واگذار کنه ب یکی دیگه