2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
سلام عزیزمان شاالله ب سلامتی😍 اگه تونستی روز دوم یا اول برو ک سر فرصت داروهاتو هم بگیری از سوم شروع ...

الا جون تو هیسترو ،خراش اینا ندادی ،کارلی دیگه چی انجام دادی ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم برایه قبل انتقال هر چقدر تحرک زیاد باشه خوبه مخصوصا من که غلظت دارم

پروانه الان قبل انتقال برای غلظت چی داری میخوری ؟اسپرین داری ؟

سلام عزیزان

ذکر یونسیه و زیارت آل یاسین به نیابت از همه دوستان خونده شد

الهی همه انتقالیا مثبت همه باردارا زایمان سلامت راحت 

و همه ی چشم انتظارا حاجت روا بشن

التماس و دعا از همه خواهرای گلم

🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

منو فراموش نکنین 😭😭

آلاله جون خیلی برات خوشحالم انشالا بزودی سوپرایزمون میکنی😍آلاله جون انتقال اولته؟

قربووونت برم نیاز جون😘😍 ان شاالله با دعای شما عزیزم.

نه انتقال سوممه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ولی این دوره انگار هیچکی واس بی بی عجول نیس 😅به مدت همه روز ۳بی بی میزدن انگار‌ خداروشکر همه سربه ر ...

😂😂😂 خواهر دیگه من یکی  تجربه ۸ ساله هر ۱۲ ماهش همراهمه. مجبورم سر ب راه باشم🤪😂

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دیگه انقدر بی بی منفی دیدم که از اسمشم میترسم

ان شاالله دیگه منفی نبینی عزیزم😍

سلام چطوریایی؟! تگم کنی مامان خانوم باشه؟!

سلام عزیزم شکر خدا. قربوونت برم اگه مثبت شدم با دعاهای شما چشم حتما😘😘

الا جون تو هیسترو ،خراش اینا ندادی ،کارلی دیگه چی انجام دادی ؟

من نه عزیزم. پارسال دو بار هیسترو کردم . چون پولیپ داشتم تو هیسترو دوم و میگن پولیپ احتمال برگشتش هس دوس داشتم ک انجام بدیم ولی دکتر خیلی سر سونو دقت کرد کلی وقت گذاشت و گف پولیپ وجود نداره منم دیگه اصرار نکردم. تنها کاری ک قبل انتقال انجام دادیم prp بود. 

سلام عزیزان ذکر یونسیه و زیارت آل یاسین به نیابت از همه دوستان خونده شد الهی همه انتقالیا مثبت همه ...

خدا خیرت بده عزیزم😍😘 نی نیای گلتو حفظ کنه برات 😍😍

من نه عزیزم. پارسال دو بار هیسترو کردم . چون پولیپ داشتم تو هیسترو دوم و میگن پولیپ احتمال برگشتش هس ...

پی ار پی دو سه روز قبل انتقال میشه دیگه درسته ؟

من نه عزیزم. پارسال دو بار هیسترو کردم . چون پولیپ داشتم تو هیسترو دوم و میگن پولیپ احتمال برگشتش هس ...

بهت قبل انتقال آسپرین هم داده بودن ؟

دختراروانتقال دادین؟ ازکجامتوجه شدین مشکل کروموزومی دارن؟

اره عزیزم انتقال دادم ..چون تعیین جنسیت بودم جنین شناسم گفت برای تشخیص جنس جنین یک سلول از سلول‌های جنین رو برمیداریم که بفهمیم جنسیتش چیه بعد اونجا می‌فهمن که کروموزوم جنین مشکل داره  و گفت که اگه اینارو اگه انتقال میدادی قلبشون تشکیل نمیشد یا بی دلیل سقط میشدن

پی ار پی دو سه روز قبل انتقال میشه دیگه درسته ؟

اره گلم. من دوشنبه پی ار پی کردم و چهارشنبه انتقال