2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
سلام الهه جون  خوبم خداروشکر خودش عملش سخت نبود فقط این استراحت مطلق بعدش سخته بمن گفت تا ده ر ...

سلام عزیزم به سلامتی ایشاله بگذرونی این دوران رو و نی نی هارو به موقع بغل کنی . اره عزیزم منم با اینکه الانم استراحتم ولی نسبت به استراحت مطلق بعد سرکلاژ حس خوبی ندارم . منو دکتر شیرازی دست دست میکنه برای عمل میترسم خدانکرده دیر بشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@poweroflove   عزیزم شما با سه تا نی نیها چی کار میکنی؟؟خوبین؟؟انشااله اوضاع بر وفق مرادته

سلام حورا جون، خوبی عزیزم؟

وای دلم ی جوری شد🥹🥹

امیدوارم برام بمونن

الحمدلله خوبم از لطف خدا،

ان شاءالله عزیزم، ملتمس دعاهاتون هستم❣️🌹

ممنون ب یادم بودین💞

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
دوستان دیشب یه اتفاق افتاد و من یه خواب دیدم به نظرتون تعبیرش چیه  این مدت انگار همسرم ریخته ب ...

عزیزززززز دلم🥹

تو نظر کرده ای طوطیان جون

الهی ب صاحب اسمشون ب زودی حاجت روا بشی عزیزم❣️🤲🏻

سلام الهه جون  خوبم خداروشکر خودش عملش سخت نبود فقط این استراحت مطلق بعدش سخته بمن گفت تا ده ر ...

سحر جان عزیرم شما گفتی امپول پرژسترونو قبل انتقال بزنیم شیاف رو بعد از انتقال ؟؟

شما پروکسیکامم قبل انتقال خوردید

دوستای عزیزم ممنونم از محبتتون و دعاهای قشنگتون انشاالله این دعاها خیر و برکت بشه بیاد تو زندگیتون ب ...

مبارک باشه قدمشون عزیزم🥹❣️

ان شاءالله بهترین روزا رو بگذرونی و پایان این دو هفته خاطره انگیزترین آزمایش عمرت رو بدی🤲🏻

آره عزیزم ساعت ۱۰ونیم 

به به مبارک باشه عزیزم🤩

با آرامش بگذرونی این دو هفته رو❣️

ان شاءالله بهترینها سر راهت قرار بگیره و حاجتت روا بشه عزیزم 🤲🏻

مواظب خودت و جوجه ها باش

سلام به همگی من ی پنج شش روزی هست نمیتونستم وارد سایت بشم دسترسی ماها که ایران نبودیم گویا قطع بود ت ...

عه سلام بهارک جون، خوبی الحمدلله؟

باور کن من فک کردم فارغ شدی ب سلامتی

ممنون ک میای از احوالت باخبرمون می کنی

تیکرت هم ک تموم شد ان شاءالله این چند روز دیگه رو هم ب سلامتی بگذرونی و زودتر فرشته ت رو بغل بگیری🤲🏻

وای عزیزم این فکرا چیههه..اصلا نگران خانواده شوهرت نباش فوقش هفته ای یکبار میبینیشون دیگه غیر اینه؟؟ ...

دختراروانتقال دادین؟

ازکجامتوجه شدین مشکل کروموزومی دارن؟

خدایابه امیدخودت🌺
@tina_tina       سلام عزیزم. امشب به نیابت از مهتاب جون نماز استغاثه به امام ز ...

عزیزم 🤩🤩🤩 ممنونم از شما . امیدوارم شما هم حاجت روا بشین . همینطور مهتاب جان و بقیه بچه های این تاپیک . 

براتون سلامتی و حاجت روایی و شادکامی رو از خداوند خواستارم 🙏🙏❤❤

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
سحر جان عزیرم شما گفتی امپول پرژسترونو قبل انتقال بزنیم شیاف رو بعد از انتقال ؟؟ شما پروکسیکامم قبل ...

بله من نیم ساعت قبل انتقال امپول پروژسترون زدم تا انتقال هم داد پرستار برام شیاف پروژسترون گذاشت