2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048123 بازدید | 684644 پست
من فرقی نداره. فقط چند بار از بچه ها شنیدم سمت چپ خوبه. چند روز اول، روزا ک دراز می کشیدم بیشتر ب چپ ...

عزیزم سمت چپ توی بارداری هست و زمانی که دیگه شکم بزرگ شده برای اینکه خونرسانی در بهترین حالت باشه. برای انتقال خوابیدن هیچ محدودیتی نداره.از الان خودتو ادیت نکن 

آها ممنون عزیزم من خیلی عادت بشکم خوابیدن دارم که الان نمیشه میدونم از نظر علمی منعی نداره ولی دلم ...

انشاالله که پایان سختیهات باشه عزیزم. بار چندمته که انتقال میدی؟ خودتون دیر اقدام کردین یا طول کشیده؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت الهه جون دوقلو داری بسلامتی ی یکیه ؟

فدلت عزیزم   اتفاقا دوس داشتم دو قلو باشه بتاشم بالا بود ولی یه دونه دوخمل خوشگله . انشاله مال شما ۲ قلو بشه یه دختر یه پسر دیگه راحت بشی یه تیر و ۲ نشون   البته انشاله هر چی خیره و به صلاحته همون اتفاق بیافته عزیزم حمد خوندم برات 

الهی شکر گلم😘.یکم لکه دارم البته کم شده ولی هنوز دستمال کرم رنگ میشه 💓

لکه ی اولیه فک کنم بخاطر اون دستگاهی ک وارد واژن میکنن ..انشاالله که محکم بچسبن به دلت 😍فقط استرس نگیری

من روزی یک تا یک و نیم ساعت جدا از اینکه محل کارِ منم مثل شما تکاپو داره میرفتم پیاده روی تند جوری ک ...

اوکی ممنون

شماانتقال دادین؟

یادم نمیادتوچه مرحله ای هستید🙏

خدایابه امیدخودت🌺
قربونت برم بهاره جون. خودت چطوری عزیزم.مرخص شدی انشاالله بسلامتی و دلخوش جوجه هات بغل میگیری 

ممنون عزیز. بله دیروز ترخیص شدم. سرکلاژ خودش به خودی خود اذیت کننده نیست، بیهوشیش خیلی بیشتر اذیتم کرد. الهی این ۴ ماهم بگذره استرس این روزا تموم بشه.فعلا یک هفته ای باید استراحت مطلق باشم.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
خداروشکر من این روزا بزرگترین دغدغه ام هست اخه خدا دوتا پسر بهم داد و گرفت ازم .الان دوقلو دختر بارد ...

وای عزیزم این فکرا چیههه..اصلا نگران خانواده شوهرت نباش فوقش هفته ای یکبار میبینیشون دیگه غیر اینه؟؟؟اصلا اهمیت نده میدونی افکارت چقدر تاثیر داره رو جنینات؟؟؟هر دو میوه ی بهشتی ان رحمت و نعمتن..مهر دخترا زود به دل بابا میفته ولی به خونواده شوهرت یبار بگو خداوند عالم دلش خواست دو تا فرشته بهم بده مشکل دارین

من ی دختر دارم ۸سالشه بعد کلی دوا درمون رفتم تعیین جنسیت ک پسر بزارم ولی از ۱۰تاتخمک ۵تاجنین شد ک ۳تامشکل کروموزومی داشتن ۲جنینم برام موندهردودختر هردوشونم گذاشتم خدا صلاحمونو بهترمیدونه عزیزم اگه بدونی دختر چه نعمتیه بخداا شوهرت بعدا اینو میفهمه به حرف بقیه هم گوش نده اصلا رفت و آمد رو قطع کن اگر به اعصابت لطمه میزنن 😘

بچه‌های انتقالی انوکسان شب میزنین یا صبح ؟ من تا امروز دوتا اسپرین میخوردم که امشب بخورم فردا با ان ...

به من دکترم گفت روزا بزن من صبح ساعت ۱۱ میزنم شب آسپرین میخورم

مرسی عزیزم حالت چطوره بعد سرکلاژ ؟ راحتی ؟ 

سلام الهه جون 

خوبم خداروشکر خودش عملش سخت نبود فقط این استراحت مطلق بعدش سخته بمن گفت تا ده روز استراحت مطلق بعدش استراحت نسبی اون هم با کلی شرایط🥴 الان از عمل یه کم لکه بینی دارم که گفت ممکنه تا ده روز طول بکشه مهم نیست برای درد هم روز اول شیاف دیکلوفناک داد