2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
سری قبل که پی ار پی کردم خونم خیلی غلیظ بود.روزی دوتا میخوردم تو این چند ماه آها باش عزیزم من همیشه ...

عه چ جالب.

فک نمی کنم خیلی تفاوتی داشته باشه کی زدنش. ولی ب قول بچه ها روز اول هر ساعتی زدم بقیه رو هم همون موقع می زنم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مثلا امشب قرص ایندرال رو دوبار مصرف کردم کم پیش میاد دوز اضافه بخورم ولی... این دارو هام که اخراشه ...

ان شاالله ک مشکلی پیش نمیاد عزیزم. قرص ایندرال برای چیه؟ نشنیده بودم اسمشو.

برا قلبت اگه اذیتی با دکتر ی مشورتی بکن.

منم از دیشب تپش قلب گرفتم ظاهرا اثر داروهاست. تا میام بلند بشم یا یکم راه برم تپش قلب شدید میگیرم با تنگی نفس. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات بشم انشاالله به حق دست بریده ابوالفضل حاجت روایی همه ودلت شاد شه 

الهی امین😭😍❤️

جز من و تو بی‌قرار کسی نیست سایت ،🥹

😂😂😂 شب بیدارای سایتیم😂 نزدیک اذانه دیدم بخوابم نمیتونم بیدار شم برا همین دارم ول میچرخم😅

بچه‌های انتقالی بیشتر تو چه حالتی میخوایبن ؟

من فرقی نداره. فقط چند بار از بچه ها شنیدم سمت چپ خوبه. چند روز اول، روزا ک دراز می کشیدم بیشتر ب چپ بود ولی بعدش دیگه هر طرفی که عشقم می کشید😅 شبم ک کلا معلوم نمیشه😂

فقط من قبلا ب هر طرفی ک میخوابیدم تو همون حالم بیدار میشدم ولی نمیدونم چرا از بعد انتقال دایما بیدار میشم و اینور اونور تغییر میدم حالت خوابمو در حالی که حساسیتی رو نحوه خوابمم ندارما. نمیدونم چرا اینجوری شده. انگار نا خوداگاه ی حالت بی قراری تو خواب دارم

😂😂😂 شب بیدارای سایتیم😂 نزدیک اذانه دیدم بخوابم نمیتونم بیدار شم برا همین دارم ول میچرخم😅

عزیزم تو نمازت بیادم باش

من لک دیدم نمیتونم بخونم تا شنبه حمام کنم.البته لکم کم بود ولی نمیدونم حکمش چیه 

من فرقی نداره. فقط چند بار از بچه ها شنیدم سمت چپ خوبه. چند روز اول، روزا ک دراز می کشیدم بیشتر ب چپ ...

آها ممنون عزیزم

من خیلی عادت بشکم خوابیدن دارم که الان نمیشه

میدونم از نظر علمی منعی نداره ولی دلم اروم نیست

آره دیگه الا نا خوداگاه بی‌قرار میشه آدم

الهی تموم بشه این سختمون

اگه من تعریف کنم افسانه ی غصه دار زندگیم 🥹🥹

عزیزم تو نمازت بیادم باش من لک دیدم نمیتونم بخونم تا شنبه حمام کنم.البته لکم کم بود ولی نمیدونم حکم ...

هر چند لیاقتی ندارم ولی حتما عزیزم.😘😘شمام همین طور❤️

تا جایی ک میدونم چون روزای اول این لک ها احتمالا ب خاطر دست کاری رحم و زخم و... باشه میشه نماز خوند. فقط اگه خون از ی حد خاصی اگه بیشتر بود باید لباست تمیز باشه. 

اونم نباشه چون موعد پریودی نیس معمولا، نهایتش زخمم نباشه میشه استحاضه و چون لک هس فقط ،میشه استحاضه قلیله ک حکمش راحته فقط باید لباس زیرت و خودت تمیز باشین و برا هر نماز ی وضو بگیری. اینا چیزایی بود ک تو ذهنم بود.

اگه خواستی مطمین بشی فک کنم شماره ۰۹۶۴۰ بود ب احکام جواب میداد اونجا زنگ بزنی❤️

آها ممنون عزیزم من خیلی عادت بشکم خوابیدن دارم که الان نمیشه میدونم از نظر علمی منعی نداره ولی دلم ...

عزیززز دلم. بهش فک نکن اصلا. الان وقت لدت بردنه فعلا. به سختیا و غصه ها فکر کردنو بذار برا بعدهای ک ان شاالله نمیاد😅😍 و همیشه دلت گرم شادی باشه

دوستان یه سوالللللل😁 من روزی ۴ساعت سرکارم تقریبا یک تادوساعت محل کارم تکاپودارم،راه میرم،پله میرم ...

من روزی یک تا یک و نیم ساعت جدا از اینکه محل کارِ منم مثل شما تکاپو داره میرفتم پیاده روی تند جوری که به نفس زدن میفتادم یک هفته قبل از انتقال هر روز رفتم

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
خداروشکر من این روزا بزرگترین دغدغه ام هست اخه خدا دوتا پسر بهم داد و گرفت ازم .الان دوقلو دختر بارد ...

خدا دخترات رو حفظ کنه عزیزم غصه نخور به دنیا میان با اون چشمای قشنگشون به باباشون نگاه میکنن همسرت عاشقشون میشه

نعمتی که الان تو داری آرزوی قلبیه منه چی بهتر از داشتن دو تا دختر که چراغ خونه و کمک حالت میشن به آرامش خودت و سلامت دخترات فکر کن و حرف هیچکس برات مهم نباشه

@tina_tina       سلام عزیزم. امشب به نیابت از مهتاب جون نماز استغاثه به امام ز ...

چقدر تو و مهتاب جون عشقین خدا خودتون و بچه هاتون رو حفظ کنه به حق امام زمان

عزیزم تو نمازت بیادم باش من لک دیدم نمیتونم بخونم تا شنبه حمام کنم.البته لکم کم بود ولی نمیدونم حکم ...

مشکلی برای نماز نداره گلم فقط لباستو عوض کن. چون اون لک ناشی از یک خراش یا یک زخمه که در اثر اسپکلوم ایجاد شده. انگار مثلا دستت زخم بشه خون بیاد