2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
@baharak2017     @ترسو     بچه ها این دوستان خبری نیست ازشون؟؟؟ نکنه بهارک ...

سلام عزیزم مرسی که به یادم بودی نه خداروشکر پسرم مثل دخترم عجول نبود صبر کرده ان شالله دوشنبه صبح سز میشم 

دسترسی به سایت برا خارج از ایران قطع بود تازه وصل شدم امیدوارم دوباره قطع نشیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکر کنم روز زایمان من بتونی بی بی بزنی 😉حتما حتما یادت میکنم و امیدوارم بیام و خبر خوب بهم بدی

ان شاالله عزیزم😍

البته اگه بتونم صبر کنم تا روز آزمایش نمیزنم. آخه من از بی بی چک شانس ندارم😂 جزو موارد نادریم که بی بی چکم الکی مثبت میشه🥴

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اسپرین با انوکسان یکین  ی خاصیتن پروژسترون فاصله بنداز

عزیزم منظورم اینه پروژسترون با ( آسپرین یا آنوکساپارین ) فاصله داشته باشه ؟ چقدر ؟ شیاف پروژسترونم هر ۸ ساعت شده میخوام ساعتاشو تنظیم کنم . قرص دوفاستون چطور ؟ 

خداروشکر من این روزا بزرگترین دغدغه ام هست اخه خدا دوتا پسر بهم داد و گرفت ازم .الان دوقلو دختر بارد ...

خدا به دلت ارامش بده انشالله ولی شوهرت واقعا هنوز نمیدونه جنسیت برایه مرده وربطی به زن نداره که اونجوری رفتار میکنه

بچه‌های انتقالی انوکسان شب میزنین یا صبح ؟ من تا امروز دوتا اسپرین میخوردم که امشب بخورم فردا با ان ...

ساعتش فرقی نداره دکتر من گفت هر ساعتی روز اول زدی دیگه بقیه روزا هم همون موقع بزن . من ساعت ۱ ظهر میزنم چون یکم درد داره صبح آدم حسش نمیکشه . آسپرینم عصر میخورم . انشاله به سلامتی باشه براتون 

دوستان یه سوالللللل😁

من روزی ۴ساعت سرکارم

تقریبا یک تادوساعت محل کارم تکاپودارم،راه میرم،پله میرم خم وراست میشم بقیه مواردپشت میزم

بعضی وقتاحالت قدم زدنه بعضی تایمایکم تندتره

امانه مثل پیاده روی که عرق کنم نیست

میام خونه خسته میشم استراحت وکارخونه و..

حالا میخوام ببینم این تاثیری داره یاباید تایم خونه برم بیرون پیاده روی کنم برای قبل انتقال؟

خدایابه امیدخودت🌺