2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
سلام صبح سحریتون بخیر دوستای خوبم من ساعت ۷انتقال دارم هر کدوم که پستمو دیدین منو با لطف بیکرانتون ...

عزیزم انشاالله به سلامتی باشه خدا خودش کمک کنه تموم شه چشم انتظاریت❤

دوستان دیشب یه اتفاق افتاد و من یه خواب دیدم به نظرتون تعبیرش چیه  این مدت انگار همسرم ریخته ب ...

انشالله که بزودی حاجتت میگیری عزیزدلم انشالله بحق باب الحوائج بزودی بیایی خبر خوش بهمون بدی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم انشااله اگر دکتر همراهی کنه قصدمه دوباره خراش بدم دیگه امروز پاک شدم شنبه دوهفته دیگه نوب ...

ان شاالله که دکتر موافق میکنن و دوباره انجام میدین

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
دوستای عزیزم ختم زیارت آل یس برای سلامتی و ظهور امام زمان امروز و فردا بخونیم به نیت مثبت شدن انتقال ...

😭اشکم دراومد

الهی خدا لطف و محبتشون نشونت بده عزیزم الهی که خیره

دوستان دیشب یه اتفاق افتاد و من یه خواب دیدم به نظرتون تعبیرش چیه  این مدت انگار همسرم ریخته ب ...

ان شاالله خیلی زود حاجتتون رو میگیرن 🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
انشالله که بزودی حاجتت میگیری عزیزدلم انشالله بحق باب الحوائج بزودی بیایی خبر خوش بهمون بدی

سحر جان همش فراموشم میشد بگم معجزه ۹۷جان گفتن از طرفش بهتون تبریک بگم خیلی خوشحال شدن که باردار شدین 

دوستای عزیزم ممنونم از محبتتون و دعاهای قشنگتون انشاالله این دعاها خیر و برکت بشه بیاد تو زندگیتون با همه ی وجودم از خدا مادر شدن همتون رو میخوام

به حقِ مظلومیت حضرت رقیه هیچکی تو این راه ناامید نشه

من دو تا نی نی گذاشتم تو دلم دارم میرم خونه دو هفته ی قشنگ رو باهاشون بگذرونم 

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن

ای جانم خود باب الحوائج واسطه میشه حاجتت رو میده

یه توسل مجرب هست به مادر باب الحوائج حضرت ام البنین خیلی حاجت میده ازشون بخواه جواب میگیری مطمئن باش

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
سلام . یکشنبه انتقال داشتم که امروز میشه چهارمین روز. امروز یه کم کمر درد دارم و گاهی هم خفیف دل درد ...

منم دوتا انتقال مثبتم دردای پریودی داشتم عزیزم ان شاء الله نشونه چسبیدن نینیاس 😍😍😍

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
@نگار۱۲۳ محتاجیم به دعا عزیز دلم انشاالله دوقلوهای نازت بغل میگیری وخدا با هدیه ش آغوشتو پر میک ...

واای خدا از زبونت بشنوه مهربونم 🥺🥺ب ف ال نیک میگیرم حرفتو خداکنه دوقلوهام خدا برگردونه بهم🤲🤩هنوز نمیدونم چنتان🙈🙈ان شاء الله خدا خودش کمک هممون کنه سال دیگه بغل تک تکمون پرباشه 🤲🤲🥺🥺😍😍😍

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️