2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048183 بازدید | 684647 پست
@نگار۱۲۳ محتاجیم به دعا عزیز دلم انشاالله دوقلوهای نازت بغل میگیری وخدا با هدیه ش آغوشتو پر میک ...

آفرین به همسرت. قطعا شما هم براش خوب بودی که اینجوریه باهات.خدا برای خم حفطتون کنه و خانواده کوچکتونو جمعبتشو دوبرابر کنه  

چقدر دلم شکسته است که با حرفات زود گریه ام گرفت  انشاالله خدا به زودی دلتو‌ شاد‌ کنه،❤️

شرمنده ام مهربونم🥺🙏

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره

الهی همیشه دلت شاد و لبت خندون باشه ♥️

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستای عزیزم ختم زیارت آل یس برای سلامتی و ظهور امام زمان امروز و فردا بخونیم به نیت مثبت شدن انتقال ...

ای جان عزیزم. انشاالله خانم خودشون حواسشون بهت هست و با دست خالی بر نمیگردی

شرمنده ام مهربونم🥺🙏 انشالله بهترین ها برات رقم بخوره الهی همیشه دلت شاد و لبت خندون باشه ♥️

اینجوری نگو‌ عزیزم ،دشمنت شرمنده 

خدا حاجت دل همه رو بده 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

@alaae  

@نهال6467  

@atrin_arsen_atrina    

@فردایی_روشن    

@طوطططیا    

و بقیه دوستان منتظر. الهی به زودی بیاید خبرای خوب خوب بدید. برای مثبت شدنتون صلوات میفرستم.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

دوستان دیشب یه اتفاق افتاد و من یه خواب دیدم به نظرتون تعبیرش چیه 

این مدت انگار همسرم ریخته بود تو خودش و دلش پر شده بود یهو زد زیر گریه بلند بلند گریه میکرد اون گریه کن من گریه کن کلی گریه کردیم 

موقع خواب گفتم خدایا من الان نمیدونم چیکار کنم چشام ترسیده از انتقال خودت برام معجزه کن خودت یه راه جلو پای من بزار 

خواب دیدم منو با اتوبوس بردن یه جایی پیاده کردن گفتن برو جلو اونجا حرم باب الحوائج ازش حاجت بخواه اینقدر توی خواب گفتم یا باب الحوائج حاجتمو بده 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
واقعاً.بر عکسم بازی در میاره پریود خانم من پریودم سر تایم سر ۲۶روز تشریف میاره یعنی ارزو داشتم ب ...

وای دقیقا مثل من🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄

آرزوم بودبشه ۲۷روز اماالان ۳۰روزگذشته

نمیدونی ازچیه تاخیرش؟

چیکارکردی پری شدی؟

زنگ زدم دکترم جواب نمیده😑😑😑

خدایابه امیدخودت🌺
دوستان دیشب یه اتفاق افتاد و من یه خواب دیدم به نظرتون تعبیرش چیه  این مدت انگار همسرم ریخته ب ...

الهی عزیزم😔😔😔😔

متوسل شوبه آقا ان شاءالله جواب میگیری⚘🙏🙏

خدایابه امیدخودت🌺