2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانوما 

من ۲ماه باید ویتامین بخورم که بعدش برم پانکچر 

میخواستم بدونم کسی هست که اووبوست استفاده کرده باشه (اووبوست نمونه جدید نه قدیمی ها) ؟؟؟؟؟

چون بعضیا میگن خوب نیست 

بجز این کیوتن و ویتامین e و پرگنالایف  و فرتیل سی ام استفاده میکنم .

لطفا هر کی میدونه جوابمو بده 

سلام خانوما  من ۲ماه باید ویتامین بخورم که بعدش برم پانکچر  میخواستم بدونم کسی هست که او ...

عزیزم کدوم مرکز هستی و این داروها رو دکتر بهتون داد؟

کوالی فول هم حتما بخور 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم کدوم مرکز هستی و این داروها رو دکتر بهتون داد؟ کوالی فول هم حتما بخور 

سلام عزیزم ، من ابن سینا تهران ، دکتر معترف ، اره دکتر نوشت فقط فرتیل سی ام از قبل داشتم اونم کامل بود که خودم شروع کردم .

کوالی فول تو خونه دارم ختما استفاده میکنم .

خانمها کسانی که مرکز مام میرن یک سوال دارم. دکتر نصر ایران نیستن؟ اگر هستن نوبت دهیشون چطوره. سنم با ...

سلام گلم.دکتر نصر خیلی وقته که ایران نیستند برای سر زدن میان مرکز مام ومی رند.اون تایمی که ایران هستند حالا بگم برحسب شانس واقبال ممکنه عمل پانکچر وبیشتر انتقال برای چند بیمار انجام بدند ولی به این شکل نیست که شما به طور مداوم زیر نظر ایشون باشید ودوره درمانتون کامل کنید.

تمام پزشکان مرکز مام موفقیت های بالایی دارند.صرفا به امید ویزیت با دکتر نصر زمان برای درمان از دست ندید

شادی صدام کنید
دوستای عزیزم ختم زیارت آل یس برای سلامتی و ظهور امام زمان امروز و فردا بخونیم به نیت مثبت شدن انتقال ...

نهال جون من یکی❣️

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
مرسی عزیزم .خراش تو مطب زیاد اثرش طولانی مدت نیست نهایت یکی دوماهه ان شاالله خواستین برین اگه تمایل ...

سلام عزیزم انشااله اگر دکتر همراهی کنه قصدمه دوباره خراش بدم دیگه امروز پاک شدم شنبه دوهفته دیگه نوبت دارم برم ببینم چی میگن

بچه ها یه سوال من بعد از دوماه تقریبا با زور آمپول پریود شدم ولی نهایت ۲روز و نصفی خونریزی داشتم،یادمه چندوقت قبل رفتم دکتر شهر خودم بهم استروژن کونگه و پروژسترون داد گفت هم به موقع پریود بشم هم خونریزی کنم که رحمم یه کم تمیز بشه از خونهای مانده(ببخشیدااا)

حالا اگر این ماهم بخوام بخورم از کی باید شروع کنم یادم نیس،کسی میدونه راهنماییم کنه؟؟یا اگر روز ۱۳ سیکلم که نوبت دکتر خودمو دارم وقت دارم هنوز برای شروع قرص که از خودش بخوام بهم بگه؟

گاهی وقتا یه فکرای عجیبی میکنم.... چقدر ما خانم های نابارور ، معصوم هستیم که حتی برای اومدن پریود ق ...

چقدر دلم شکسته است که با حرفات زود گریه ام گرفت 

انشاالله خدا به زودی دلتو‌ شاد‌ کنه،❤️ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بچه ها ممنون میشم تو دعاهاتون برا اون خانومی که با من با هم انتقال دادیم هم دعا کنین . اسمش محبوبه ب ...

سلام عزیزم

خوشحالم برات که انتقال دادی

الهی خوش خیر بیای عزیزم😘😘😘

الهی محبوبه خانم هم مثبت بشه