2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048213 بازدید | 684647 پست
@haniiijoooon     سلام عزیزم . به نیابت از مهتاب جون❤️ ، نماز استعاثه به امام زمان عج رو ...

الای خوشکل منو تو دعای یستشیر ویژه یاد کن قربونت برم که خیلی محتاج دعاتم ♥️

الهی به دل پاکت نتیجه بگیریم 🤲🤲😘

گاهی وقتا یه فکرای عجیبی میکنم....

چقدر ما خانم های نابارور ، معصوم هستیم که حتی برای اومدن پریود قبل سیکل انتقال ذوق داریم 

من خودم دل تو دلم نیست زودتر پریود بشم

انگار یه مظلومیت خاصی داریم ..

گاهی وقتا کفر میگم ، گاهی وقتا هم عمیقأ خدارو شکر میکنم

جواب دل شکسته ی مارو کی باید بده!!

چقدر سخته منتظر کسی باشی که هیچ وقت فکر اومدن نیست.!

قصه درد تو را به که باید گفت؟

ناله شام و سحر، را به که باید گفت؟

روزها رفت و غم از سینه ما پاک نشد

این غم دیرگذر، را به که باید گفت؟

آخر خط فاصله ها… 

منم… 

در انتظار گرفتن دستهایت تا زمستون سر نرسیده زودتر بیا

🥺🥺🥺🥺

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربون دلت برم که دلمو گرم کردین با انرژی مثبت الهی سیل برکات خداوندی بباره به زندگیت از صبح کارامو ...

کی انتقال داری بسلامتی عزیزم ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خدا نکنه قربونت برم. ان شاالله چهارشنبه هفته بعد

انشالله بسلامتی مهربونم ♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الای خوشکل منو تو دعای یستشیر ویژه یاد کن قربونت برم که خیلی محتاج دعاتم ♥️ الهی به دل پاکت نتیجه ب ...

قربووونت برم حتماااا عزیزم❤️❤️😘 ان شاالله حاجت روا ب خیر بشی گلم.

من که لیاقتی ندارم صدام بالا بره ولی چون خدا دعا در حق همو دوس داره منم جسارت کردم 🤪

ان شاالله حاجت روایی هممون😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
گاهی وقتا یه فکرای عجیبی میکنم.... چقدر ما خانم های نابارور ، معصوم هستیم که حتی برای اومدن پریود ق ...

اشکمو در اوردی دختر😭😭😭 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ای جونم یهفته ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌گذشته  الهی نتیجه ی مثبت ودلشاد بگیری به حق ۶ماهه ی امام حسین

😭 ان شاالله با دعاهای شما😘😘😭

گاهی وقتا یه فکرای عجیبی میکنم.... چقدر ما خانم های نابارور ، معصوم هستیم که حتی برای اومدن پریود ق ...

واقعاً.بر عکسم بازی در میاره پریود خانم

من پریودم سر تایم سر ۲۶روز تشریف میاره یعنی ارزو داشتم بشه ۲۸یا ۳۰روز که بیبی بزنم

ولی برای انتقال ۴۰وچند روز شد

الهی به حق این سحرگاه دامن همه ی منتظران سبز بشه ب ویژه شم عزیزم 

اشکمو در اوردی دختر😭😭😭 

ببخشید قشنگم 🥺 ناراحتی برات خوب نیس 

بخند تو دیگه الان مامان شدی😍

دست راستت رو سر ما

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشالله بسلامتی مهربونم ♥️

ممنونم قربونت برم❤️😘

فردا صبح عزیز دلم خیلی محتاج دعاتم ♥️

ااای جااااان دلم😍😍 از فردا ان شاالله ب مدت ۱۴ روز ویژه مامان خانوم میشی و ان شاالله ادامه پیدا کنه تا ۹ ماه😍😍😍

قربووونت برم حتماااا عزیزم❤️❤️😘 ان شاالله حاجت روا ب خیر بشی گلم. من که لیاقتی ندارم صدام بالا بره ...

این حرفو نزن آلا خدا خیلی بهت نظر داره که دوشب نماز به نیت ما روسیاه میخونی عزیز دلم

الهی خدا برکتشو برگردون کنه به خودت 

واقعاً.بر عکسم بازی در میاره پریود خانم من پریودم سر تایم سر ۲۶روز تشریف میاره یعنی ارزو داشتم ب ...

من هنوز وقتش نشده ولی خیلی ذوق اومدنش رو دارم 

یه حسو حال عجیبی دارم 

نه به اولش که دوست نداشتم وارد سیکل بشم 

نه به الان که لحظه شماری میکنم..

قربونت برم عزیزکم همچنین شما و بقیه دوستان 🤲🧿

طبق پریود قبلی ۵ روز دیگه باید بیاد

ولی دوفاستونم دیروز آخریش بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40