2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048224 بازدید | 684647 پست
سلام عزیزم ان شاالله با نتیجه مثبت😍 منم از روز دوم درد داشتم همش، فقط وسطا ی روز درد نداشتم بعد دو ...

واقعا؟😍😍😍😍

خدا کنه همین باشه. 🙏🙏

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
امتقالت مبارکه و انشاالله تا نه ماه اون تو لهشون خوش میگذره بعد مبان بغلت صحیح و سالم. ابن دردا به خ ...

ممنونم عزیزم . ایشالا مثبت بشه منم از این انتظار چندین ساله خلاص بشم

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم امشب هم نمازاستغاثه رو میخونی  یا از دوست دیگری کمک بگیرم؟ به نیت  haniiijoooon@

@haniiijoooon    

سلام عزیزم . به نیابت از مهتاب جون❤️ ، نماز استعاثه به امام زمان عج رو براتون خوندم.

الهی به حق مادر مکرمه شون خیییلی زود حاجت روا بشی و نی نی های گلت رو بغل بگیری ان شاالله😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نمیدونم چراپری نمیشم اقدام بارداری نداشتم بی بی هم زدم منفیه همیشه زودمیشد این باردیرشده😧😧

همیشه همینطوریه دیگه وقتی میخوای نیاد میاد بخوای بیاد نمیاد 

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
سلام دخترا خوبین همگی؟ یه مشکل خیلی بزرگ برام پیش اومده از همگی التماس دعا دارم. الهی که عاقبت بخی ...

ان شاالله به خیر و خوشی میگذره و مشکلتون حل میشه دلم یه جوری شد . برات آیت الکرسی میخونم عزیزم

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
نه عزیزم نرو استرست بیشتر میشه صمن اینکه همین سونوی واژینال ممکنه باعث عفونت بشه.‌من حودم سونوی قبل ...

سلام نوشا جونم نرفتم دیگه عشقم

من خودم استرس از سر کولم میباره به قول شما دنبال بهونه م

♥️

فداتشم❤ موقع انتقال ۳ روز اول خیلی مهمه که از جات بلندنشی فقط برا سرویس و اینا بقیش رو آروم راه بری ...

قربون دلت برم که دلمو گرم کردین با انرژی مثبت

الهی سیل برکات خداوندی بباره به زندگیت

از صبح کارامو کردم چند مدل غذا گذاشتم پیاده روی کردم که خسته بشم زود بخوابم که سحر بیدار شم برم پیاده روی قبل از انتقال امان از یزره خواب که بچشمم بیاد 🥹

@نگار۱۲۳

محتاجیم به دعا عزیز دلم انشاالله دوقلوهای نازت بغل میگیری وخدا با هدیه ش آغوشتو پر میکنه عشقم

واقعاً چقد سخته منم خجالت میکشم

اما شوهر من خیلی باهام حرف میزنه میگه هیچ وقت فکر نکن در قبال من مسولی هرانچه خدا بخواد.شاید من لیاقت بچه تو.را ندارم.😭

فدات بشم. کی ازمایش داری بسلامتی ؟

خدا نکنه قربونت برم. ان شاالله چهارشنبه هفته بعد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱