2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
سلام من روز ۱۴ انتقالم بود امروز و تیتر بتا ۲.۶ چیکار کنم حالم خوب نیس .یعنی دیگه امیدی نیس که بره ب ...

انشاالله خدا به دلت صبوری بده 

اصلا تو این شرایط نمیدونم چی بگم که اروم بشی

معمولا مرکز میگه دو روز بعد ازمایش تکرار بشه 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

سلام من هفته دیگه انتقال دارم 

کی می تونه راهنماییم کنه 

تو این یک هفته چه کارایی کنم چه کارایی نکنم 

چی بخورم چی نخورم 

و بعد انتفال چیکار کنم 

ممنون میشم 

و اینکه روز چندم سیکل انتقال هست ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی دوست مهربونم ❤🌹، پیاده روی که فقط خریدی چیزی داشتم اونم خیلی ملاحظه کردم،  نی نی دیروز ت ...

من که هنوزم دقیق نمیدونم چند هفته ام😐 سونو nt یه چی گفت، آنومالی یه چی دیگه، دکترمم یه چیز دیگه میگه🙄 از ۱۸ تا ۲۰متغیره

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام جیگرا خوبین ضبحتون بخیر شادی  بنظرتون ی سونو بیرون برم ببینم ضخامتم چنده ؟ازچنتا بچه‌ها گ ...

نه عزیزم نرو استرست بیشتر میشه صمن اینکه همین سونوی واژینال ممکنه باعث عفونت بشه.‌من حودم سونوی قبل شروع سیکل برام عفونت ایجاد کرد 

الهی قربون دل پاکت برم. ان شاالله ازین ب بعد اشکی هم اگه هست اشک شوق باشه  😍

خدا نکنه😍

انشالله به امید خدا

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اره  هرچی تو دلته میشه همون نیت نیتی که گفتی هم عالیه😍 ان شاء الله حاجت روا بشی نماز هم خی ...

مهتاب جووونم اون خانمه خودش بهم جواب داد 

راجب ۱۲۴ هزار صلوات

منم رو پیام شما ریپ میزنم هرکی دوست داشت بخونه 

ممکن دلم خیلی روشنه 

خودم شخصاً مجرد که بودم بارها بارها با صلوات زیاد حاجت گرفتم 

انشالله که همگی  حاجت روا بشیم به زودی زود 

الهی آمین یارب العالمین 🤲🧿

کپی پیام اون خانم :

عزیزم 

اینو بخون یا بنویس توی نوت گوشی :

۱۲۴۰۰۰ ذکر صلوات میفرستم قربه الله هدیه به ۱۴ معصوم و اهل بیت پاکشون به نیابت از شهید سید مجتبی سید مجرد قمی (اینجا میتونی هر شهید دوست داشتی اضافه کنی)

به نیت: 

۱ سلامتی کامل و عاجل حضرت صاحب الزمان علیه السلام وتعجیل در فرجشون

۲ مهمترین حاجت 

۳ حاجت مهم(با درجه اهمیت کمتر)

...

۱۴ چهاردهمین حاجتت 

همینطور از دومین تا ۱۴ حاجتت رو به ا‌ولویت و اهمیت مینویسی

الان همین متنو حاجتاتو اضافه کنی و یک بار همون اول نذر بخونی یا بنویسی اوکی میشه 

بقیه ش صلوات فرستادنه هر ۱۰۰ تا رو بنویس یا تیک بذار نمیدونم 

تا بشه صدو بیست و چهار هزار صلوات 

مدت پایان نذر هم تعیین نکن ، هر وقت تونستی میتونی تموم کنی

تسبیح تربت باشه عالیه ثوابش ۷۰ برابره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فدات..تو ک ۹ تا جنین داری  دیگه نبینم ناامید باشیااااا  عه  ایشالا دوقلو میاری به ...

🥺😘

راستش چون انتقال قبلیم جنین هام به بلاست نرسیده از بین رفتن یکم ترس دارم واسشون

ولی خب درست میگی عزیزم 😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام دوستان 

من دیروز برای اولین بار رفتم ابن سینا فعلا برای خودم و همسرم ازمایش خون نوشتن و تو همون مرکز دادیم 

برای خودمم باز تست پاپ اسمیر و سونو واژینال و آزمایش های روز سوم پریودی نوشتن که اینارو انجام بدم بعدش ب من گفتن که از دکتر ایرانمنش نوبت بگیرم برم 

کسی درمانش بااین دکتر بوده؟ 

خدایا هزاران بار شکرت بعد از 8سال تاریخ 1403/6/13آزمایشم مثبت شدانشاالله که صحیح و سالم بغلش بگیرم 😍♥

الهی شکر عزیزم انشاالله دلت شاد شه 😘♥️💗💗 سعیمو میکنم.خونم ی طبق پله داره 

فداتشم❤

موقع انتقال ۳ روز اول خیلی مهمه که از جات بلندنشی فقط برا سرویس و اینا بقیش رو آروم راه بری و کاراتو کنی اشکال نداره فقط  کارای سنگین نکنی یکیو میشناسم که بعد ۳ روز استراحتش میگفت هرروز تقریبا ی طبقه پله رو بالا پایین میشدم و مثبتم بود ...انشاالله که خدا خودش بخواد و دلت شاد بشه

🥺😘 راستش چون انتقال قبلیم جنین هام به بلاست نرسیده از بین رفتن یکم ترس دارم واسشون ولی خب درست م ...

اصلا بد به دلت راه نده گلم به هر چی فکر کنی همون اتفاق می افته   از قانون جذب استفاده کن به چیزای خوب فکر کن  هر چی صلاحه انشاالله که خیر پیش میاد   دوقلو باردار میشی😍😍😍