2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
مرسی دوست مهربونم ❤🌹، پیاده روی که فقط خریدی چیزی داشتم اونم خیلی ملاحظه کردم،  نی نی دیروز ت ...

تا جایی که من این ور واون ور پرسیدم سن جنین طبق سونوی ان تی حساب می کنند.من مال خودم با سونوی ان تی حساب می کنم سونوهایی که بعدش می رم دو روز از سونوی ان تی عقب.

راستش نه تاریخ آخرین پری نه ای وی اف حساب نمی کنم با سونوها جلو می رم

شادی صدام کنید
عزیرم میتونه هیچ ربطی نداشته باشه یا اینکه اون جنین از اسپرمهای مشکل دار بوده و جنبنهای دیگه تون مشک ...

خدا حفظش کنه عزیزم ،انشاالله به هر چی که می خوای برسی

میشه برای نی نی دار شدنم صلوات بفرستی،خدایا یعنی من لیاقت مادر شدنو ندارم🥹😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون مهربونم😍😍😍 من هنوز ۹ تا جنین دارم که میتونم ۳ بار دیگه انتقال بدم ولی خب اگه این ۹ تا نشه ...

فدات..تو ک ۹ تا جنین داری  دیگه نبینم ناامید باشیااااا  عه 

ایشالا دوقلو میاری به این چیزا فکر نکن  اون تیر آخره 

سلام جیگرا خوبین ضبحتون بخیر شادی  بنظرتون ی سونو بیرون برم ببینم ضخامتم چنده ؟ازچنتا بچه‌ها گ ...

عزیزم چرا میخای هزینه و وقت دوباره بزاری؟؟ضمن اینکه استرس هم به خودت وارد میکنی 

اگر فکر می‌کنید ضخامتت اوکی نیست لوبیا سبز خیلی بخور و بزار دکتر خودت سونو کنه ..ب نظر من که نری بهتره

سلام عزیزم. شما تبریز بودین دیگه نه؟ برا درخواست اول کار از کجا شروع کردین؟ حضوری رفتین یا اینترنتی؟

سلام عزیزم نه تبریز نیستم  خراسانم

حضوری رفتم چون خواهرشوهرم سر  اینکه فرزندخوانده بگیره   داستان ها داشت و پروندش گم شده بود  باید حضوری میرفتم

سلام عزیزم نه تبریز نیستم  خراسانم حضوری رفتم چون خواهرشوهرم سر  اینکه فرزندخوانده بگیره ...

ممنونم گلم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم چرا میخای هزینه و وقت دوباره بزاری؟؟ضمن اینکه استرس هم به خودت وارد میکنی  اگر فکر ...

سلام عزیزم

مشکل ضخامت نداشتم تا حالا

اینبار هم روز ۹پریود ۹بود

روز شنبه سونو شدم

نمیدونم خواهر مریضم..خودمم نمیدوم چیکار میکنم 

شرایطت رو درک میکنم ، منم دو تا جنین بیشتر برام نمونده بعد چهار بار پانکچر و سه تا انتقال منفی ، جور ...

عزیز دلم الهی خدا چنان سوپرایزت کنه که خودتم بمونی توش

خیلی سخته خواهر

اینجوری ادم دلش خوشه که جنینات چند فرسخ اونورتر هستن وزنده ن

اما اگر نشه خدای ناکرده دنیا روسر آدم آوار میشه 

@atrin_arsen_atrina     عزیزم امشب به نیابت از طرف مهتاب جون، نماز استعاثه به امام زمان ...

سلام آلا جون خوبی نینیامون خوبن

فدای دل مهربون هر دوتاتون برم عزیزانم

خیلی شرمندم کردین الهی زندگیتون پر از برکت های مادی معنوی

انشاالله بیبی مثبتت 🤲🤲💗

@مهتاب ۴۴۴

ممنونم ازت خواهری ♥️

سلام گلم..پیش دکتر روشن نیکبخت هستم..با اینکه چنددفه پیشش منفی شدم ولی خوشم ازش میاد.روشاش خوبن.. و ...

خیلی خوبه تعریفشو شنیدم خیلی خوبه خیلی کارا داره برات انجام میده انشالا ایندفعه مثبتی خاهری فقط بسپار به اون بالایی انشالا دلتو شادمیکنه والا منم جنینامو ول کردم الان اومدم تو شهره خودم مرکز ناباروری دکتر سیما جنتی

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام عزیزم مشکل ضخامت نداشتم تا حالا اینبار هم روز ۹پریود ۹بود روز شنبه سونو شدم نمیدونم خواهر م ...

خب دیگه منم روز ۹ پری ضخامتم ۹ونیم بود 

خیلی خوبه که 

درکت میکنم 

اگ بتونی سرتو گرم کنی پارک بری با دوستات وقت بگذرون کافه برو تا از سرت بیفته

الهی هزار مرتبه شکرش ان شاء الله نصیب همه انتقالیابشه🤲😍🤲😍ولی همش نگرانم همش ترس و دلهره دارم ک د ...

انشاالله عزیزم

میدونم استرس خاص خودتو داری بازم

بهش فکر نکن گلم قرار نیست اتفاق تکرار بشه

برو از بارداریت لذت ببر عشقم

خداراشکر بتاتم خوب

تکرار نکردی ؟