2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
سقط کردی یا نه هنوز ؟ 

نه هنوز هیچ لکه خونی نیومد،اول گفت خب باید کورتاژت کنم،بع من گفتم نمیشه فعلا با قرصی چیزی امتحان کنم شاید خود به خود سقط شد،یه قرص مترونیدازول و یه قرص  دیگه که الان اسمش یادم نیست گفت کم پیداست ولی پیدا کردی بگیر بخور،حالا قراره امشب با شوهرم برم ببینم می تونم اون قرص رو پیدا کنم،بعدشم گفت یه هفته بمون اگه خونریزی کردی بیا سونو

میشه برای نی نی دار شدنم صلوات بفرستی،خدایا یعنی من لیاقت مادر شدنو ندارم🥹😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اول همه امیدت به خدا باشه توکل کن همسر من با مورفولوژی ۱ بعد از چند بار ای وی اف ناموفق طبیعی ...

من از اون دسته آدمایی هستم که اعتقاد دارم اگه خدا بخواد همه چی امکان داره،واسه همین سه سال موندم و طبیعی اقدام کردم ولی نشد بعد گفتم از من حرکت از خدا برکت که آی وی اف کردم و نشد،هنوزم میگم اگه خدا بخواد میشه،من به لطف و کرمش ایمان دارم،اما احساس می کنم باید یه حرکت هایی بزنم تا خدا هم از اونور کمکم کنه،حالا این ژنتیک هم برم شاید یه چیزایی دستگیرم شد و راحت تر طبیعی باردار شدیم

میشه برای نی نی دار شدنم صلوات بفرستی،خدایا یعنی من لیاقت مادر شدنو ندارم🥹😭
خوبی عزیزم..من چون برای خواهرشوهرم دنبال کارای سرپرستی بچه بودم...انشاالله که ایندفعه حتما جواب میگی ...

ممنون مهربونم😍😍😍

من هنوز ۹ تا جنین دارم که میتونم ۳ بار دیگه انتقال بدم

ولی خب اگه این ۹ تا نشه میرم دنبالش برای بچه...

چه خوب مرسی که جواب دادین 

از تمام ریپلای ها اسکرین گرفتم 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

صلوات خیلی خوبه گره ها باز میکنه من همیشه نذر ۱۴۰۰۰ تا میکنم. روزی ۱۰۰۰ تا  به فرموده و روش ...

عزیز دلم این سیلی که میگی ..

به تنهایی ام میشه انجام داد ؟

منظورم تنها ۱۴ هزار تا بگم 

یا همون ۱۲۴ هزار 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

الهی قربوون دلت برم. منم بهش خیلی فکر کردم. اصلا تو فکرش ک میرم همچین قلبم تالاپ تولوپ می کنه از ذوق ...

🥹🥹🥹

خدا نکنه عزیزکم ، انشالله مثبت بشی از ته دل شاد بشیم

هممون یه روزی مادر میشیم فقط به نوبت

😍😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیز دلم این سیلی که میگی .. به تنهایی ام میشه انجام داد ؟ منظورم تنها ۱۴ هزار تا بگم  یا هم ...

بله میشه

من همون ۱۴ هزار تا رو هروقت برمیدارم تنهایی روزی ۱۰۰۰ تا میفرستم

یا مثلا با مادر و خواهرم و... برمیداریم

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
وای چقدر عالی ممنونم😍 من فکر کردم سو پیشینه برای معتادیه😐😂 خب خدارو شکر این مشکل هم حل شد ...

عزیزم اگر هم به اون گیر بدن میتونید بگید علت اینکه میخواستیم جدا بشبم نا امیدی و ناراحتی از ناباروری بود و به امید اینکه به این طریق یک بچه میاد تو زندگیمون باز به هم برگشتیم

بله میشه من همون ۱۴ هزار تا رو هروقت برمیدارم تنهایی روزی ۱۰۰۰ تا میفرستم یا مثلا با مادر و خواهرم ...

ممنون مهربونم

درمورد ۱۲۴ هزار صلوات تو اون تاپیکه گفته بود ، به خواسته ای که حتی به صلاحم نبود رسیدم

گفت بازده ی زمانی نداره که کی تموم بشه

🥺🥹

تو محیط و خانواده ای هستیم که اعتقادشون ضعیفه منم همینطور 

منظورم خدا و ائمه رو قبول داریم ولی نماز اینا نمیخونیم

ولی میخوام نذر صلوات رو بردارم 

مثلا چطوری نیت کنم بگم برای سلامتی امام زمان و مثبت شدن بچه های تاپیک ، وسلامت به دنیا اومدن دخترایی که باردارن تو تاپیک؟

یا دونه دونه باید اسم ببرم

ببخشید تورخدا من بلد نیستم این چیزارو🥲 همیشه دلی پیش رفتم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

@atrin_arsen_atrina    

عزیزم امشب به نیابت از طرف مهتاب جون، نماز استعاثه به امام زمان عج رو خوندم براتون. الهی که خیییلی زود حاجت روا بشی عزیزم و نی نی های گلت رو بغل بگیری😍😍

الهی که مهتاب جون هم هر چی تو دلشون هس حاجت روا بشن ❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم اگر هم به اون گیر بدن میتونید بگید علت اینکه میخواستیم جدا بشبم نا امیدی و ناراحتی از ناباروری ...

😍🥺

قربونش برم الهی

ممنون که راهکار میدین بهم..

1
5
10
15
20
25
30
35
40

@atrin_arsen_atrina     عزیزم امشب به نیابت از طرف مهتاب جون، نماز استعاثه به امام زمان ...

🥲🥲🥲

الهی آمین یارب العالمین 🤲🧿

جدیدا حساس شدم. زود چشمام پر میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام دوستان خواهش می کنم هر کی جواب سوال منو می دونه بگه،شوهر من مشکل کم تحرکی اسپرم داره که با عمل ...

شماباید دوتا ازمایش بدین.البته همسرتون

‌.یکی کاریوتایپ یکی هم ازمایش میکرودیلیشن وای که کروموزوم وای را کلا بررسی میکنه.‌چون مشکلات زنتیکی بر میگرده به کروموزوم مردانه