2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست
دکتر پاکروش الان پیره ؟  توی سایتها نزده فوق تخصص نازایی.

۶۰ خورده ای سالش هست من خودم الان تحت نظرشم فوق تخصص نیست ولی ۴۰ سال تجربه داره کار سقط ش دیدم خوبه خیلی ها از شهرستان و ... اومدن نتیجه گرفتن اصلاح سبک کردیم مخصوصا همسرم یه مدت تقویتی و گیاهی هر چی بگی گرمی میخورد البته یه هیسترو هم همون ماه کردم که خدا خواست همون ماه طبیعی شد خودمم پلی کیستیک بودم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الحمد لله رب العالمین همیشه خوب باشی عزیزم❣️ ان شاءالله چند هفته دیگه فرشته تو بغل بگیری و از این ر ...

قربونت برم گلم مرسی

انشاا....تو این گروه اولا که هر کس تو اقدام طبیعی باردار شه هر کس تو روند درمان ،درمانش نتیحه بخش باشه

خانم های باردار هم به سلامت فارغ شند.

خدا مستجاب کننده دعاهاست شاید گاهی سخت وگاهی از نظر ما دیر اما به وقتش بهترین ها سر راهش بنده هاش قرار میده

شادی صدام کنید
وای چقدر عالی ممنونم😍 من فکر کردم سو پیشینه برای معتادیه😐😂 خب خدارو شکر این مشکل هم حل شد ...

خوبی عزیزم..من چون برای خواهرشوهرم دنبال کارای سرپرستی بچه بودم...انشاالله که ایندفعه حتما جواب میگیری

اگر ی درصد فکر کنی به سرپرستی گرفتن ...اول که درخواست میدی اونا با توجه به سنتون پیشنهاد سن بچه رو میدن هر چقدر جوون تر بچه ی کم سن تر میدن..سوپیشینه میخان ک ربطی ب درخواست طلاق نداره آزمایش اعتیاد میخوان و ی تحقیق محلی 

و اگر  احیانا سوال کردن ک چرا درخواست طلاق دادین نباید صادق باشی و بگی بهونه آوردیم و اینکه  سر مساله بچه دار شدن بود

از خدا میخوام که خودشجوابتو بده به حق حضرت فاطمه بچه ی خودتو بغل بگیری خواهر😘😘 

عزیزدل طول سرویکس برای ۲۹ هفته ، ۳۰ باشه، خوبه؟ 

اره خوبه.دیگه از هفته های ۳۰ به بعد جای نگرانی نیست.

چون خود به خود طول دهانه رحم کم میشه برای زایمان.

البته باز رعایت کن مثلا پیاده روی نرو مخصوصا برای خرید لوازم نی نی.زیاد حموم نرو.پله خیلی احتیاط کن.خم وراست نشو.

شادی صدام کنید
مهتاب مهربونم من اطلاعات دینیم خیلی ضعیفه... یه تاپیکی دیده بودم راجب نذر ۱۲۴ هزار صلوات بود بدون ب ...

صلوات خیلی خوبه

گره ها باز میکنه

من همیشه نذر ۱۴۰۰۰ تا میکنم. روزی ۱۰۰۰ تا 

به فرموده و روش علامه طباطبایی

یا میتونی ۱۴۰۰۰ تا رو تقسیم کنی به افراد مختلف هرکی هرچقدر تونست بفرسته

اون ۱۲۴ هزار رو نمیدونم چطوریه فقط میدونم میگن هروقت گرفتاری یا حاجتی داشتید سیل صلوات راه بندازید ختم به خیر میشه قطعا اینم کارگشاست.

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
ممنونم😍🫂 کوچولو کوچولو ام نمیتونم میترسم 🥲🥹 آخه بلد نیستم ریزه میزه هستن میترسم آسیب برسونم&nbs ...

الهی قربوون دلت برم. منم بهش خیلی فکر کردم. اصلا تو فکرش ک میرم همچین قلبم تالاپ تولوپ می کنه از ذوق و اشکم درمیاد ک نگو🥺😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها یکی لطف میکنه امشب نماز استغاثه رو بجای من بخونه؟ چون من پریود شدم نمیخوام تو توسلات و نماز استغاثه وقفه بیفته

دو رکعته مثل نماز صبح 

بعدشم یه دعای کوتاه داره

تو نت بزنی میاره تو مفاتیح هم هست چند صفحه بعد از دعای توسل

امشب به نیت همه و aresn_ artin_artian جان 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
خوبی عزیزم..من چون برای خواهرشوهرم دنبال کارای سرپرستی بچه بودم...انشاالله که ایندفعه حتما جواب میگی ...

سلام عزیزم. شما تبریز بودین دیگه نه؟ برا درخواست اول کار از کجا شروع کردین؟ حضوری رفتین یا اینترنتی؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها یکی لطف میکنه امشب نماز استغاثه رو بجای من بخونه؟ چون من پریود شدم نمیخوام تو توسلات و نماز ا ...

من میخونم عزیزم❤️

بچه ها یکی لطف میکنه امشب نماز استغاثه رو بجای من بخونه؟ چون من پریود شدم نمیخوام تو توسلات و نماز ا ...

نماز استعاثه به امام زمان عج بود؟