2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
دوستان ختم دعای توسل که تا فردا خونده بشه متوسل بشیم به ۱۴ معصوم به نیت مثبت شدن انتقال بچه های تاپی ...

من یکی میخونم 

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🥺🥺 شغل همسر من آزاده ولی درآمدش خوبه  بهتر از زمانیه که کارگری می‌کرده سو پیشینه نداریم ول ...

گلم سو پیشینه فقط پرونده های حساب میشه ک توش محکوم ب دیه و زندان بشی اینا سو پیشینه نیست بعدم پرونده رو اگه پیگیری نکنی بعد ۳سال بسته میشه عزیز نگران نباش شما همون روز ک دو طرف پیگیری نکردید بسته شده رفته 

دکتر متخصص که راحت بهتون نامه میده ولی در مورد مشکلات زندگی مشترک تون واقعا نمی دونم.یعنی اطلاعاتی ن ...

فکرکنم منظورشون سن بچه است که ۳ماه باشه یا۶ماه و...

خدایابه امیدخودت🌺
درک می کنم عزیزم روزای قبل انتقال واون 14 روز بعدش همش سراسر استرس وفکره فقط توکل کن به خدا مطمئنن خ ...

قربونت برم.واقعا کاش میشد بیهوشم کنن وقتی که مثبت شدم بیدارم کنند.الهی شکر که از این دوران گذشتی وارد استرسای شیرین شدی.راسستی بتات چند بود نگار جان 

سلام دخترا خوبین.میگم گوجه سبز سرده ؟یه چنتای خوردم الان دارم از استرس سرد شدن رحم میمیرم خبر مرگم ...

سلام عزیزم

ذهن خودت رو درگیر این چیزا نکن 

هیچی نمیشه

اونی که میگن سردی و گرمی برای خوراک گرم و سردیه که چند هفته و چند ماه و هر روز  و مقدار زیاد بخوری

نه چند تا دونه گوجه سبز

به خدا این  استرسی که داری از همه چیز بدتره

آرامشت رو حفظ کن 

اون گوجه سبزا نوش جونت هیچ تاثیر بدی نداره😍😍😍

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
عزیزم نمیدونم چه حکمتیه که من خیلی با شما اینجا آشنا نیستم و جریانات ناباروریتو نمیدونم اما همیشه تو ...

وای قربون دل مهربونت برم آبجی.اشکمو در آوردی با این محبتت

چقد منو شرمنده ی مهربونیت کردی مطمئنم خدا به واسطه دعاهای شما خواهرای گلم دست منو میگیره اینبار

الهی خیر دنیا و آخرت بگیری که انرژی مثبت بهم انتقال دادی

چقد محتاج این انرژیم ,♥️🌹😘💗

نمیدونستم به این زودیه.له سلامتی عزیزم. پس دعاهامو دوبل کنم

فدات بشم عزیزم.من بار پنجم و آخرین انتقالمه پنج شنبه ۱۴اردیبهشت ۴۶سالمه ذخیره م پایینه تا حالا ۳بار پانچکر شدم

۴بار انتقال.دیگه نه زمانی یرام مونده ونه تخمکی

شوهرم نه به تخمک ونه جنین اهدایی راضی نمیشه

خیلی محتاج مهربونیتم خواهرم