2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
سلام عزیزم ممنونم به همچنین شما دقیقا همین که میگین انجام دادم چقدر خوبه اگر اثرش باشه من الان دید ...

مرسی عزیزم .خراش تو مطب زیاد اثرش طولانی مدت نیست نهایت یکی دوماهه ان شاالله خواستین برین اگه تمایل داشتین دوباره خراش انجام بدین ان شاالله حتی بدون نیاز به خراش بارداربشین 🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ببین روال اش اینه تو سایت اش ثبت نام می کنی باهاتون تماس می گیرند اگه زودتر بخواهید بلید حضوری برید ...

یه سری کاراای اداری داره.بعد یه روز مشخص می کنند به لسم کمیته اون روز تو یه جلسه مثلا ازتون می پرسند اگه از دست بچه تون اعصبانی بشید چه برخوردی باهاش می کنید؟اگه فلان سوال ازتون بپرسه چه جوابی بهش می دید برای سوالای اون روز معمولا از قبل بهتون کتاب معرفی می کنند که بخونید.

یه روزم مسخص می کنند برای بازدید از منزل نیازی نیست صاخبخونه باشید  ونیازی نیست فرزندتون اتاق شخصی داشته باشه فقط میان شرایط زندگی تون ببینند که در حد نرمال باشه.

یه جوری نشه بچه از چاله در بیاد بیافته تو چاه

شما نمی تونید بچه انتخاب کنید ولی نزدیک ترین چهره به چهره شما انتخاب می کنند تا سه بار می تونید بکید این فرزند قبول می کنید یا نه چون به هر دلیلی ممکنه نتونه با اون بچه ارتباط بکیرید.بعد که این مرحله گذروندیدبهتون اجازه میدن بچه ببرید پیش چندتا دکتر متخصص که مورد تایید خودتون تا از سلامت بچه خیالتون راحت بشه.

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه ذخیرت چنده؟ گلم نا امید نشو بازم برو منم نسبت سنم ذخیرم کم بود ۱/۵بود  اون دفعه ک شد برات ق ...

فدات بشم. ممنون. ازمایشم ۱.۱ بود اما تو سونو سه بعدی گفتن کمتره. اون جنینهام واسه ۸سال پیش بودن. نمبدونم بازم سعی ونم بشه یا نه

یه سری کاراای اداری داره.بعد یه روز مشخص می کنند به لسم کمیته اون روز تو یه جلسه مثلا ازتون می پرسند ...

بعد دوباره یه سری کار ادارای در نهایت بهتون نامه میدن می رید دادگاه ودادگاه حضانت موقت بچه تا ۶ ماه بهتون میده نامه میارید پرورشگاه وبچه تحویل می گیرید تا ۶ ماه به خودتون وبچه سر می زنند بعد از ۶ ماه بهتون نامه میدن برید شناسنامه بگیرید دیگه کاری ارتباط شما با پرورشگاه قطع مبشه.

شادی صدام کنید
ممنونم عزیزم. سقط سومم بله کورتاژ شدم وبا اینکه دکترم مهارت کافی داشت ولی بعد از اون هم ضخامت رحمم‌ ...

صخامت من حدود ۱۶ روز بعد کورتاژ ۷ بود. اما پریودم خیلی کم حجمه. طول کشیده اما خیییلی کم حجم. بعد کار خاصی انجام دادین برای بهتر شدنش

منم به این مورد فکر کردم وتمام گوگل وایسنتا شخم زدم. ولی همسرم موافقت نکرد.البته خیلی دوست دارم با ...

من حودم خیلی بهش فکر کردم اما میترسم ماها که بچه داربم نکنه نتونیم بین بچه ای که دنیاش نیاوردیم نسبت به اونکه دنیا اوردیم فرق نزاریم 

@poweroflove    

سلام عزیزم .امیدوارم انتقال امروزتون هم به خوبی پیش رفته باشه و جوجه های قشنگ رو صحیح و سلامت به خونه بیارین و ۹ ماه تموم مامانشون رو ول نکن 🥰🤲🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ببین روال اش اینه تو سایت اش ثبت نام می کنی باهاتون تماس می گیرند اگه زودتر بخواهید بلید حضوری برید ...

🥺🥺

شغل همسر من آزاده ولی درآمدش خوبه 

بهتر از زمانیه که کارگری می‌کرده

سو پیشینه نداریم ولی چند سال پیش که درخواست طلاق داده بودم ، همسرم ازم شکایت کرده پروندم انگاری هنوز بازه ... ولی تاحالا منو نخواستن دادگاه یا جایی..

منم از همسرم شکایت کردم بابت کتک هاش نامه پزشک قانونی داشتم

منم دیگه دنبالش نرفتم به همسرمم احضاریه نیومد...

نمیدونم این دو تاثیر داره یا ن

سال ۹۲ محضری شدیم قبلش عقد بدون محضر بودیم

نامه رو برم دکتر راحت میده یا اذیت میکنه؟ 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

یه سری کاراای اداری داره.بعد یه روز مشخص می کنند به لسم کمیته اون روز تو یه جلسه مثلا ازتون می پرسند ...

خیلی ممنونم عزیزم خیلی کامل شفاف به جوابم رسیدم😘😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بعد دوباره یه سری کار ادارای در نهایت بهتون نامه میدن می رید دادگاه ودادگاه حضانت موقت بچه تا ۶ ماه ...

گلم میشه مثلا درخواست بدی که چند ماهه یا چند ساله باشه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم بله تقریبا اونطوری میشه ولی نه به اون شدت، اون احتمالا اسپاسم بوده، نگران نباش عزیزم توی ...

سلام عزیزم . مرسی که جواب دادی❤❤ یه کم نگران بودم که این چی بود ولی با توضیح شما آروم شدم ❤❤

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
🥺🥺 شغل همسر من آزاده ولی درآمدش خوبه  بهتر از زمانیه که کارگری می‌کرده سو پیشینه نداریم ول ...

دکتر متخصص که راحت بهتون نامه میده ولی در مورد مشکلات زندگی مشترک تون واقعا نمی دونم.یعنی اطلاعاتی ندارم راجبع اش.

چندماهه یا چندساله که نمیشه فرزندخوندگی

میشه سرپرستی که نه اجازه نمیدن چون اون بچه به شما خو می گیره مثلا بعد از چندماه یا چندسال بچه برگردونید خوب ضربه خیلی بدی می خوره.

بچه فقط در صورتی از پرورشگاه خارج میشه که تمام کارای اداری وقانونی سرپرستی انجام شده باشه..

شادی صدام کنید