2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@نهال6467     امشب به نیت حاجت شما نماز استغاثه به امام زمان خوندم ان شاء الله به دع ...

قربونت برم عزیزم خدا خونوادت رو برات حفظ کنه که اینقدر دلسوز و مهربونی انشاالله همه ی دعاهای خیرت خیر و برکت بشه بیاد تو زندگیت

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
ای جونم خیلیییییییی خوشحالم عزیرم انشاالله بچه هامون همسن میشن وای خدایا شکرت. انشاالله که همه ی ان ...

انشاالله عزیزم توکل به خدا شما کدوم شهر هستی؟

سلام بچها شماک باای وی اف باردار شدید دکترتون برا ۱۸هفته براتون اکو قلب جنین نوشت؟

عزیزدل برای ای وی اف ای ها مینویسن ولی دکتر سونو به من گفت که یه طوری برات انجام دادم دیگه نیاز به اکوی قلب جنین نداشته باشی، بعد که به دکتر زنان هم گفتم که برم انجام بدم؟ گفت نه نیازی نیس، ولی مرکز مام یعنی خانم دکتر متین همه رو میفرسته 

ممنونم گلم اخه دیرم مینویسن دوستم و ۱۹هفته فرستادن فهمید بچش ناقصه حالام مجوز سقط بهش نمیدن منم ترسی ...

عزیزم به خودت استرس وارد نکن، دکتر زنان دقیقا همینو به من گفت، گفت خدایی نکرده بچه مشکل داشته باشه توی ۱۸ هفته دیگه کاریش نمیشه کرد ، البته خوب قلبشو می گفت 

هستم عزیز دلم. چه جو دوستانه خوبی داره اینجا تا این حد بچه ها پیگیر احوال هم هستند یادش بخیر از روز ...

اره واقعا من از ۹۷ توی تاپیک هستم، همه اش انرژی خوب از دوستانم گرفتن، انشااله که همه جواب بگیرن و هر روز پر از خبرای خوب باشه اینجا، 

تاریخ زایمان مشخصه عزیزم؟ 

اولین انتقالم دولتی بودم منفی شدم ۳ تا جنین تشکیل شد برام دومی ابن سینا ۱۲ تا جنین تشکیل شد یه ب ...

سلام عزیزم منم امروز دارم میرم ابن سینا برای تشکیل پرونده برای آی وی اف 

کارشون خوبه؟ تحت نظر کدوم دکتری عزیزم از تجربت تو این بیمارستان ممنون میشم بگی🙏🏻

خدایا هزاران بار شکرت بعد از 8سال تاریخ 1403/6/13آزمایشم مثبت شدانشاالله که صحیح و سالم بغلش بگیرم 😍♥

اره بخدا..هرچی خوش میگذرونیم اخر باید استرس بچهدار نشدن بیاد سراغمون...منکه میدونم اخر بچه گیرم میاد ...

ماهور جان شما اهواز هستی یادمه قبلا گفتی ؟کدوم دکتر میری من دزفول هستم ۹تا جنین تهران دارم ولی میخام از اول دزفول شروع کنم خسته م از رفت وامد حس میکنم رفت و آمد راه باعث میشه منفی شم واس همین قید جنینامو زدم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
برا من از همون دوم ک داروهامو شروع کرد داد. ولی اگه هیسترو قراره بشی حتما از دکتر بپرس

سلام جونم صبحت بخیر والا گفت چون هیسترو میشی فعلا نخور بعده هیسترو خودم میگم پردنیزولون رو هم گفت ن نخور خودم میگم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

دخترا شما هم وقتی میزنین تو نت نی نی سایت گزینه ورود و نذاشته

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

دوستان ختم دعای توسل که تا فردا خونده بشه متوسل بشیم به ۱۴ معصوم به نیت مثبت شدن انتقال بچه های تاپیک ، سلامتیه نی نی های تو راه و مادر شدن همه ی چشم انتظارا انشاالله لطف خدا شامل حالِ ما هم بشه و بچه هامون رو به سلامت بغل بگیریم هر کی میخونه اعلام کنه بسم الله

اگه داروعا گرفته باشی روز ۹

ممنون مهربونم

عالیه ۹ روز زمان هست

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️