2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست
سلام گلم.شما احتمالا سیکل تون نچرال هس که هنوز استرادبول شروع نکردین. من متاسفانه نداشتم این سیکل رو ...

عزیزم از کجا بفهمم سیکل من چیه؟

دوفاستون داده ماه بعد هم انتقاله

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

والا از روز چهارم برام نوشته ولی من نخوردم هنوز  چون دو دلم که این سیکل برم برا انتقال یا نه ول ...

عه استرادیول رو معمولا از روز سوم شروع می کنن. ب نظرم اگه خواستی شروع کنی قبلش ی تماس با دکترت داشته باش و ببین الان شروع کنی مشکلی پیش میاد یا نه. حیفه ی موقع الکی ی ماه دارو نخوری. باز بدار بچه ها هم بیان نظر بدن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم از کجا بفهمم سیکل من چیه؟ دوفاستون داده ماه بعد هم انتقاله

سیکل معمولی باشه از همون روز دوم سوم استرادیول رو شروع می کنن ولی اونجوری ک بچه ها میگفتن سیکل نچرال با لتروزول شروع می کنن.در ادامه هم ی آمپول دارن اگه اشتباه نکنم.  البته من چون تا حالا نچرال نداشتم دقیق نمیدونم. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سیکل معمولی باشه از همون روز دوم سوم استرادیول رو شروع می کنن ولی اونجوری ک بچه ها میگفتن سیکل نچرال ...

آها ممنون من انتقال قبلیم پس سیکل معمولی بود...

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

میشه عزیزم شک نکن میاد اون روز من بی بی چکم مثبت میشد ولی می رفتم سونو قلب تشکیل نمی شد حاضر بودم بم ...

ممنون شادی جون انشاءالله که نی نیتونو بسلامتی بغل کنی❤️

آره آدم به امید زنده است انشاءالله که خدا برای ما وهمه چشم انتظارا بخواد🤲

حقیقتش آن روز که اینارو نوشتم رفته بودم دنبال سرم اما گیر نیوردم عصبانی بودم تا دیروز حالم دلم اصلا خوب نبود اما امروز یکم بهترم فقط با این حرف که حتما خیرتی توی این بوده که انتقالم عقب بیوفته😓

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
چقد ما زنا ضعیفیم..احساس میکنیم بدون بچه هیچی نیستیم.خدا از این احساس درمون بیاره پ شوهر قبول میکنه ...

عزیزم شما سرم ای وی آجی رو گیر اوردی؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
فدای مهربونیت.نگار خیلی دلم آشوبه تورا خدا دعا کنین برام عزیز دلم ♥️

درک می کنم عزیزم روزای قبل انتقال واون 14 روز بعدش همش سراسر استرس وفکره فقط توکل کن به خدا مطمئنن خیرمونو میخواد اصلا نگران نباش خداحافظ جنینات هست😍😍😍تامیتونی ذکر بگو تاقلبت آروم بشه

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
اولین انتقالم دولتی بودم منفی شدم ۳ تا جنین تشکیل شد برام دومی ابن سینا ۱۲ تا جنین تشکیل شد یه ب ...

ان شالله این انتقال بهترین انتقالت میشه خدا جواب زحمتاتو میده 🤲🤲❤️❤️😍😍😍

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
عزیزم منظور شما از انقباض همون احساس جمع شدن شکم هست . مثلا یه وقتی آدم یهو شکمشو جمع میکنه  او ...

سلام عزیزم بله تقریبا اونطوری میشه ولی نه به اون شدت، اون احتمالا اسپاسم بوده، نگران نباش عزیزم توی این زمان انقباض اتفاق نمیفته، اگر میگیم مواد غذایی که باعث انقباض میشن نباید خورده بشه چون قاعده آور هم هس.تن و این خطرناکه وگرنه ماه های اول انقباض معنی نداره گلم

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم