2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048258 بازدید | 684648 پست
ایقد عجله دارم برم مطب..شوهرم کفت اگه مثبت شدی ک خداروشکر  اگه منفی شدی  دیگه پامو از هیچ ...

وای شوهر منم همینو میگه 

میگه دیگه دنبالش نمیریم

حالا انقدم خودش بچه دوست داره که حد نداره ، از من بیشتر دلش بچه میخواد

منم میخوام سرپرستی یه کوچولو رو قبول کنم اگه منفی شدم

😞 خدا کنه مثبت بشم خسته شدم از اینکه همش خودمو به شوهرم ثابت کنم 

فکر می‌کنه بخاطر بچه رهاش میکنم یا بهش خیانت میکنم 

فکر می‌کنه دوسش ندارم 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

یعنی بیمارستانتو تغیر دادی؟

اولین انتقالم دولتی بودم منفی شدم ۳ تا جنین تشکیل شد برام

دومی ابن سینا ۱۲ تا جنین تشکیل شد یه بار انتقال منفی 

دومی هم خرداد ماهه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا کنه مثبت بشیم..وگرنه روحیه مون داغونتر میشه.. هرسری منفی میشیدیم ی امیدی داشتیم ک بازم جنین دار ...

باز خوبه دکترت باهات حرف میزنه

دکتر من که ببخشید انگار لاله 🤦🏼‍♀️🫢

عصبی شدم یه لحظه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره بخدا..هرچی خوش میگذرونیم اخر باید استرس بچهدار نشدن بیاد سراغمون...منکه میدونم اخر بچه گیرم میاد ...

الهی آمین یارب العالمین 🤲🧿

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای شوهر منم همینو میگه  میگه دیگه دنبالش نمیریم حالا انقدم خودش بچه دوست داره که حد نداره ، ...

چقد ما زنا ضعیفیم..احساس میکنیم بدون بچه هیچی نیستیم.خدا از این احساس درمون بیاره

پ شوهر قبول میکنه بچه ب فرزندخوندگی بگیرین؟؟

سلام رزیتا جون. آره شکر خدا بالاخره😅 با هلک و هلک ضخامت اوکی شد

سلام عزیزم 

ببحشید ی سوال داشتم 

اگر قبل انتقال ضخامت رحم کم باشه چکار میکنن دارویی چیزی هست که ضخامت سریع زیاد بشه؟

من روز 6 دوره هستم وهنوز استرادیول رو شروع نکردم هفته اینده هم روز 13 گفته بیا سونو میخوام ببینم اگر کم باشه ضخامت چه اتفاقی میفته

عزیزم انشاالله اینباردلت شادبشه لبت پرخنده 

قربووونت برم عزیزم. ان شاالله براهممون😘😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من این قرص خوابی که دکتر نوشته میخورم رو بعد مثلا نیم ساعت یه سرگیجه ی عجیبی میگیرم طبیعیه ؟

آره طبیعیه عزیزم . منم سرگیجه میگیرم و منگی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام بچه ها..من هیسترو انجام دادم..نمیدونم چرا نمونه ازم گرفتن و تحویل ازمایشگاه بیرون دادم... مگه ...

آره عزیزم من تو هر دو هیسترو هام داشتم. نگران نباش

سلام عزیزم  ببحشید ی سوال داشتم  اگر قبل انتقال ضخامت رحم کم باشه چکار میکنن دارویی چیزی ...

سلام گلم.شما احتمالا سیکل تون نچرال هس که هنوز استرادبول شروع نکردین. من متاسفانه نداشتم این سیکل رو . ولی اصلااا ب این فکر نکنین . ب دکترتون اعتماد کنین و باهاش جلو برید. در نهایت اگه کم بود ضخامت، تعداد استرادیول ها رو معمولا زیاد می کنن، کرم یا قرص واژینال ممکنه بدن، prp احتمالا انجام بدن و...  ب دکتر پچ استرادیول رو پیشنهاد بدید ببینید امکان استفاده اش تو این سیکل هست یا نه. من فکر می کنم دو تا چیزی ک بیشتر از بقیه در مورد من موثر بود پچ استرادیول بود و آب خوردن زیاااااااد. زیااااادا نه زیاد😅 من وقتی پچ رو استفاده می کردم روزی ۳-۴ لیتر آب میخوردم

چقد ما زنا ضعیفیم..احساس میکنیم بدون بچه هیچی نیستیم.خدا از این احساس درمون بیاره پ شوهر قبول میکنه ...

قبول می‌کنه ..

چون حرفشو زدیم 

ولی با اومدن فرزند خوانده افکارش درست نمیشه 

چون یه بار بحث جنین اهدایی بود ، بهم گفت اینجوری خیالت راحته هر وقت بخوای میزاری میری چون بچه واسه خودت نیست

البته این حرفش مال خیلی قبل تره

ولی درکل مطمئنم فرزند خانده ام باشه افکارش همونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شما احتمالا سیکل تون نچرال هس که هنوز استرادبول شروع نکردین. من متاسفانه نداشتم این سیکل رو . ولی اص ...

والا از روز چهارم برام نوشته ولی من نخوردم هنوز  چون دو دلم که این سیکل برم برا انتقال یا نه ولی تا فردا تصمیمم نهایی میشه 

پچ چی هست ،دورم 25 روزه اس

بشون بگو تمام تلاشتونو برام بکنید و همه روشها رو برام انجام بدین

🥺🥺

به این انتقال جدیدم امید دارم ...

1
5
10
15
20
25
30
35
40