2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست
مرسی عزیزم. قابل باشم چشم حتما انشاا....به سلامتی ودلخوش انتقال بدی. من بچه های جدید اینجا نمی شن ...

ممنون عزیزم⚘⚘⚘⚘⚘

قبلا توپی وی باهم صحبت می کردیم

خدایابه امیدخودت🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جانیمسان  فاطمه من آسپرین و بعده پریودی مصرف کنم

برا من از همون دوم ک داروهامو شروع کرد داد. ولی اگه هیسترو قراره بشی حتما از دکتر بپرس

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم من فقط تجربه خودم بهت میگم در نهایت تصمبم با خودت ودکترت طول سزویکس ام ۱۸ هفته ۳۰ بود.نگم برا ...

شادی جان من یادمه هر وقت میخواستی سونو بری چقد استرس داشتی اون موقع درکت نمیکردم الان با تمام وجودم درکت میکنم اصلا فکرشو نمیکردم بارداری انقد استرس داشته باشه

شادی جان من یادمه هر وقت میخواستی سونو بری چقد استرس داشتی اون موقع درکت نمیکردم الان با تمام وجودم ...

دقیقا. منم فکر میکردم بعد مثبت شدن دیگه آدم از استرس و دارو و... راحت میشه. ولی تقریبا همه چی تازه شروع میشه.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
همش استرس دارم طول سرویکسم از این کمتر نشه

رعایت کنی هیچی نمیشه بخدا فقط استراحت 

پله نرو وسیله بیشتر از نیم کیلو برندار بادکنک بادنکن ب دکترت بگو اگه صلاح دید پساری هم بزار کمک میکنه 

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
دقیقا. منم فکر میکردم بعد مثبت شدن دیگه آدم از استرس و دارو و... راحت میشه. ولی تقریبا همه چی تازه ش ...

فقط از ی مرحله وارد مرحله بعدی شدیم هیچی تغییر نمیکنه همش استرس😂😂🥴🥴

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
شادی جان من یادمه هر وقت میخواستی سونو بری چقد استرس داشتی اون موقع درکت نمیکردم الان با تمام وجودم ...

اره چقدر می اومدم اینجا بچه ها دلداری ام می دادند.

من که اصلا فول استرس بودم🤣ولی سخترین اش برام سونوی قلب وسونوی ان تی بود.

انومالی کمتر.

یه مدتم برای طول وسرویکس مردم وزنده شدم😂

شادی صدام کنید
عزیزم منم انتقالم با شما تو یه روزه 14 اردیبهشت با همه وجودم برات دعا میکنم مطمئنم خدا نگاه مهربونش ...

ای جونم خیلیییییییی خوشحالم عزیرم انشاالله بچه هامون همسن میشن وای خدایا شکرت.

انشاالله که همه ی انتقالی مثبت بشیم عزیز دلم 🤲🤲♥️