2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست
انشالله ممنونم عزیزم دکترم گفته همون ۱۸هفته برم اما چون دیره میخام زود تر برم خودم هنوزم دکتر برام ن ...

اکو قلب انومالی نمی نویسه 

دکترتون می نویسه

زودتر نمی تونید انجام بدین.

چون متخصص قلب با تاکید از من پرسید ۱۸ هفته وچند روزی؟

گفتم بله.

شادی صدام کنید
@ترسو۶۸  شادی جون هر‌کاری می کنم تگ نمیشی @Ati7966     @panizpaliz   &nb ...

عزیز دلم خوبیم خداروشکر.

انشاا...که شما هم خوب باشید

من تو فکر آتی بودم خبری ازش نیست

با طوطی در ارتباطم خداروشکر خودش ونی نی اش خوبند

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اکو قلب انومالی نمی نویسه  دکترتون می نویسه زودتر نمی تونید انجام بدین. چون متخصص قلب با تاک ...

میدونم یعنی میخاستم انومالی و زودتر ببرم پیش دکترجوابشو ک اگه اکو میخاد بنویسه زود تر بنویسه ک اگه زود تر از ۱۸نمیشه اکو رو انجام داد ک چه فایده انومالی و زود برم 😥

سلام بچها شماک باای وی اف باردار شدید دکترتون برا ۱۸هفته براتون اکو قلب جنین نوشت؟

آره گلم اکثرا میفرستن

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
@baharak2017     @ترسو     بچه ها این دوستان خبری نیست ازشون؟؟؟ نکنه بهارک ...

هستم عزیز دلم.

چه جو دوستانه خوبی داره اینجا تا این حد بچه ها پیگیر احوال هم هستند یادش بخیر از روزی که بی بی چک زدم تا امروز که ۳۴ هفته ام هر وقت می رفتم سونو از مطب که می اومدم بیرون بعد از زنگ زدن به مامانم 

مستقیم می اومدم اینجا پیام می ذلشتم که بچه ها نی نی خوبه.

انشا..این تاپیک همیشه توش خبرای خوب باشه

شادی صدام کنید
میدونم یعنی میخاستم انومالی و زودتر ببرم پیش دکترجوابشو ک اگه اکو میخاد بنویسه زود تر بنویسه ک اگه ز ...

اخه انومالی هم زودتر نمی تونی بری.هر سونویی یه بازه تاریخی داره.

مثلا دکتر میگه از این تاریخ تا این تاریخ می تونی فلان سونو انجام بذی.

من استرس ات درک می کنم عزیزم ولی قسمت دوستت این بوده به جای فکر کردن به دیر شدن برای سقط تو همین سایت سرچ کن خانمایی که سونوهاشون واکوهاشون شکر خدا سالم بوده.

شادی صدام کنید
اخه انومالی هم زودتر نمی تونی بری.هر سونویی یه بازه تاریخی داره. مثلا دکتر میگه از این تاریخ تا این ...

برا منم دعا کنید بچم سالم باشه 🙏🙏🙏ممنونم گلم گیجم فقط ترسیدم  خیلی زیادم ترسیدم خدا خودش کمک کنه 

بچه ها ظرفشویی رو روشن کرده بودم نیم ساعت پیش. یهو همین جا ک داشتم جواب می دادم دیدم صدای ریزش شدید ...

اصلا نگران نباش آلا جون من نسبتا هرروز از این حرکتا داشتم استرس نگیر الکی استرس خودش بدتراز هرکاریه

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
هستم عزیز دلم. چه جو دوستانه خوبی داره اینجا تا این حد بچه ها پیگیر احوال هم هستند یادش بخیر از روز ...

عزیزم شما مرکز مام ای وی اف کردین ؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
بهاره جان من خیلی برای سرکلاژ استرس دارم ☹️😔 

چرا آخه هیچی نیس خیلیم خوبه راحته هیچی حالیت نمیشه اصلا فقط بهتره 4یا5 روز اول بعدعمل مطلق باشی ب بعد استراحت نسبی عزیزم 

😂ان شاالله که خیره و بهترین اتفاقا میفته براتون. انتقالت بستگی داره به ضخامت رحم نمیشه همین جوری چ ...

من تابحال مشکل ضخامت رحم نداشتم یعنی برای چک ک سنو شدم گفت اوکیه

ولی متاسفانه یادم نمیاد روز چند بودم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

الان یه تایپیکی دیدم بی بی چک زده مثبت شده ایده میخواست برای سوپرایز همسر وای که چقدر دلم میخواست م ...

میشه عزیزم شک نکن میاد اون روز من بی بی چکم مثبت میشد ولی می رفتم سونو قلب تشکیل نمی شد حاضر بودم بمیرم ولی ازاون اتاق نیام بیرون که با همسرم چشم تو چشم شم وبگم هیچی.مخصوصا بار دوم خیلی تلخ بود برام.

همش می گفتم میشه منم مثل خاتمای دیگه به همسرم بکم نی نی خوب وسالمه.شاید باور نکنی هنوزم می رم سونو این ترس تو جونم ولی به لطف خدا ارزویی که برای من محال بود ممکن شد فقط وقتش الان بود.

مطمئن باش تو هم با بی چک مثبت همسرت خوشحال می کنی مطمین باش نه از زبون یه بچه که چندتا بچه ات کلمه مامان وبابا می شنوید.می دونی تو روزای نازایی چی من سرپا نکه داشت خوندن داستان های خانم هایی نا بارور که تو مادرشدند تو همین سایت هزاران هزاران بار سرچ کردم باهاشون اشک ریختن وهمدردی کردم وانیدوار بودم لطف خدا شامل حال من وهمه چشم انتظارها بشه

شادی صدام کنید