2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047701 بازدید | 684621 پست
@mehremah     عزیزم امشب برای حاجت دلت نماز استغاثه به امام زمان خوندم و برای شما و ه ...

خاهری خیلی برامون قوت قلبی !همیشه با اینکه تو این تایپیک کاری نداری و خداروشکر یه معجزه کوچولو داری ولی میای بهمون سر میزنی و برامون دعا و نماز میخونی خدا میدونه که من چقد وقتی پیاماتو میبینم حالم خوب میشه من تمام پیاما رو هرروز میخونم ولی کلا خیلی کم حرف میزنم !ما هممون دلمون شکسته س ومنتظر یه دلخوشی هستیم چی بهتر از دعای یه دوست .درهم صورت از طرف خودمو تمام دوستام دستتو میبوسم و امشب و عربش از ته قلبم برات دعا میکنم انشالا صد برابرش به خودت زندگیت برگرده امشب برات دعای ال یاسین میخونم و از طرف شما به امام زمان هدیه میدم انشالا دلتو آروم کنه 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام بهاره جان خوبی ؟ شما رفتی برای سرکلاژ؟ منم رفتم امروز سونو گفت طول سرویکس ۲۹ شده به دکترم گفتم ...

سلام سحرجان. هم دکتر سونوگراف و هم دکتر خودم گفتن ۲۹ برای این سن بارداری بد نیست ولی احتمال خیلی زیاد برای بعدش دچار مشکل میشم. منم به دکتر گفتم سرکلاژ کنم اگر موافقه که گفت نظر خودشم همینه. ۴شنبه میرم برای سرکلاژ

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بهاره جان خوبی ؟ شما رفتی برای سرکلاژ؟ منم رفتم امروز سونو گفت طول سرویکس ۲۹ شده به دکترم گفتم ...

شما هم دوقلو بودی؟ هفته چندی؟

سلام سحرجان. هم دکتر سونوگراف و هم دکتر خودم گفتن ۲۹ برای این سن بارداری بد نیست ولی احتمال خیلی زیا ...

شما سونو شکمی انجام دادین؟ من شکمی انجام داد الان ۱۵ هفته ام 

منم نوبت چهارشنبه زد برای سرکلاژ

بچه ها تو دوران انتقال سماق میشه خورد؟ دلم ی غذایی میخواد ک اونم پر سماقه گفتم بپرسم اگه ضرر نداره د ...

سلام عزیزم خوبی انتقال دادی جنینات؟ بسلامتی انشاالله مثبت بشی ودلت شادبشه گلم خوشحال شدم برات عزیزم

شما سونو شکمی انجام دادین؟ من شکمی انجام داد الان ۱۵ هفته ام  منم نوبت چهارشنبه زد برای سرکلاژ

نه عزیز، طول سرویکس رو اکثرا واژینال انجام میدن

برای روز هفت خیلی عالیه عزیزم🤩 همه چی خوب پیش میره ب لطف خدا🙏🏻 نگران نباش و خودتو واسه ی انتقال ...

مرسی عزیزم هر چی که خدای مهربون برامون بخواد راضییم ب رضاش 💗

روز نهم گفتم عزیزم بعد من الان یه چیزی یادم افتاد من انتقالای قبلیم همیشه دکنر قبل انتقال یه قرصی برای پیشگیری از عفونت احتمالی میداد این دکترم بهم نداد شما هم قبل انتقال دارو برای عفونت نداشتی ؟؟؟

@mehremah     عزیزم امشب برای حاجت دلت نماز استغاثه به امام زمان خوندم و برای شما و ه ...

سلام مهتاب جان خدا خیرت بده که به فکر ماها هستی خواهزانه برامون دعا میکنی 

مگه میشه کسی قلب به این بزرگی داشته باشه و خدا هواشو نداشته باشه 

ان شاالله سایه مهر و لطف امام زمان همیشه روی زندگیت باشه عزیزم 💗💗

بچه ها تو دوران انتقال سماق میشه خورد؟ دلم ی غذایی میخواد ک اونم پر سماقه گفتم بپرسم اگه ضرر نداره د ...

چی بجز کباب اینقد سماق لازمه بگو ما یاد بگیریم درست کنیم ب یادت بخوریم 😂😂

من ب جز کتلت و کباب به چیز دیگه ای سماق نمیزنم 😁