2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047854 بازدید | 684630 پست

سلام  من ذخیره تخمدانم دو دهم با سابقه اندومتریوز و فیبروم .شوهرمم مورفو و تحرک صفر 

یکبار ivfبا دو جنین a و bکه منفی شد .به نظرتون برای بار دوم از ابن سینا تخمک اهدایی بگیرم یا دوباره تلاش کنم .کسی با اهدایی باردار شده ؟.به نظرتون با توجه به مشکل همسرم فایده داره اهدایی بگیرم یا اصلا دوبارهivfکنیم 

هزینه اهدایی ۶۰ میلیون گفتن میشه

آره معطلی ۲ تا ۳ ساعت داره من شمشیری میرم روزای فرد اگه اولین بار ویزیتت باشه ۲ ماه بعد از اینکه زنگ ...

ممنون گلم

من بیمارستان میرم

حالا نمیدونم مطب بخوام برم پروندم که بیمارستانه چی میشه؟🤔

خدایابه امیدخودت🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم میخواستم بگم من پیش دکتر فاطمه رحیمی شعرباف هم رفتم ویزیت شدم بنظرم دکتر با تجربه ای بود گفتم ...

سحر جان شما هم انتقالی دو مرحله ای بود؟ یا جنینات از اول بلاست بودن؟

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
ممنون گلم من بیمارستان میرم حالا نمیدونم مطب بخوام برم پروندم که بیمارستانه چی میشه؟🤔

میخوای من فردا برات بپرسم اگه بیای مطب پرونده چی میشه ولی خیلیا رو تو مطب دیدم که میگفتن ما قبلا بیمارستان میرفتیم 

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
عزیزم میخواستم بگم من پیش دکتر فاطمه رحیمی شعرباف هم رفتم ویزیت شدم بنظرم دکتر با تجربه ای بود گفتم ...

تعریف دکتر شیرازی رو زیاد شنیده بودم ولی متاسفانه سوالامو اصلا جواب نمیده بلاتکلیف میمونم 

دوستان یه سوال آیا برای همه باید انوکساپارین یا آسپرین تجویز بشه؟ من ندارم که البته هنوز داروهام دق ...

اگه استرادیول داشته باشی حتما یکی از این دوتا یا هر دو رو میدن چون استرادیول باعث لخته شدن خون میشع 

شاید سیکلت نچرال هست و استرادیول نداری

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام  من ذخیره تخمدانم دو دهم با سابقه اندومتریوز و فیبروم .شوهرمم مورفو و تحرک صفر  یکبا ...

عزیزم میتونی جنین اهدایی بگیری 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام مامانای خوشگل..ممنون از همه بخاطر دلگرمیایی که دادین😍 دوتاجنین بلاست برام انتقال دادن و ال ...

ای جونم ان شاء الله محکم بچسبن ب دلت 😍😍 خیلی مراقب خودت وجوجه هاباش 😍😍🤩🤩ان شاء الله 14 روز ب سرعت وراحتی بگذره برات وبابیبی مثبتت ذوق زدمون کنی🤲🤩

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
تعریف دکتر شیرازی رو زیاد شنیده بودم ولی متاسفانه سوالامو اصلا جواب نمیده بلاتکلیف میمونم 

اره منم اول پیش دکتر شیرازی رفتم حتی سونو nt همون جا انجام دادم ولی هرچی سوال میپرسیدم برای خونریزیم اصلا جواب نمیداد فقط دو سه تا کلمه دستیارش حرف زد راستش من خوشم نیومد رفتم پیش دکتر شعرباف دیدم خیلی بهتره

مرسی عزیزم از راهنماییت؛ضرر که نداره؟حالا متخصص هم میرم اما خواستم از تجربه دوستان هم استفاده کنم چو ...

ضرر خاصی نداره گلم معمولا برا همه کسایی ک پرولاکتین(هورمون ترشح شیر) بالا دارن تجویز میشه 

منم استفاده کردم فقط عوارض کوتاه مدتی داره مثلا از حالت خوابیده ی دفعه بلند بشی وراه بری چشات سیاهی میره وگرنه ضرری نداره

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
سحر جان شما هم انتقالی دو مرحله ای بود؟ یا جنینات از اول بلاست بودن؟

با دکتر فروتن هستی خیالت راحت باشه هرکاری از دستش بیاد برات انجام میده انشالله که نتیجه میگیری فقط بدیش مطب شلوغ و نوبت طولانی هست