2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست

خانمهایی کخ تجربه کورتاژ داربن یک سوال دارم. چند روز بعد از کورتاژ پریود شدین. دو هفته بیشتره که سینه درد زیاد دارم. ۳۸ روزه کورتاژ کردم. من وقتی اوایل حاملگی هستم بخاطر هورمونها پوست اطراف دهانم خشک میشه قرمز میشه. الان باز اونجوری شدم. حس میکنم سطح هورمونها خیلی بالاس. اما نمیدونم چرا پری نمیاد دیگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این برایه ایمنی به مثبتی هم کمک میکنه من اون باری که مثبت شدم تاکید کرد که بهش بده قبل انتقال ولی با ...

مرسی قربونت برم

دوفاستون دارم ، 

هنوز بهم استرادیول نداده ! 

ممنون که گفتی😍 تا امروز با قرص تیروئید می‌خوردم چون تا از خواب بیدار میشدم ساعت همین قرصه میشد

الان یعنی اثری نداشته؟؟ صبح اکثرا با قرص تیروئید بوده مصرفش

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من برات دعا میکنم عزیزم که خدا انشاالله حتما حتنا فرزند سالم و صالح بهتون عطا کنه. اما با نظرتون با ...

🥺🥺🥺🥺

خدا برای هیچکس نیاره

ماکه با نیومدنش همینجوری سختی میکشیم ، دیگه با ناسالمش اذیت نشیم

من اگه تو سنوگرافی اینا مشخص نشه مشکل داره ، به دنیا بیارمش ببینم سالم نیست قطعا خودمو میکشم😭

حاضرم به زندگیم پایان بدم ، ولی با اون شرایط ادامه ندم

خیلی میترسم از این موضوع ، 

چون یکی از خواهرشوهرامم مشکل داشت تا ۶ ماهگی زنده موند تشنج کرد فوت کرد

ولی بیمار بود از اول

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

منم شنبه انتقال دارم به امید خدا

بسلامتی انشالله 😍🧿

ماشاالله چقدر انتقالی داریم ...

انشالله همه مثبتیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من برات دعا میکنم عزیزم که خدا انشاالله حتما حتنا فرزند سالم و صالح بهتون عطا کنه. اما با نظرتون با ...

عزیزم خیللی ممنونم که برام دعا میکنی انشاله بهترین ها برای خودت اتفاق بیافته ، در هر صورت این تصمیم من و همسرم هست و فکر میکنم اشتباه کردم تو این گروه در مورد این موضوع حرف زدم . فقط و فقط هدفم این بود دوستای خوبم برام دعا کنن

اره

عزیزم چیزی نمونده 😍🤩روز12 بیبی بزنی یاازمایش برو مشخص میشه من از روز 9 هرروز بیبی زدم خودمو کشتم 😢

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
عزیزم خیللی ممنونم که برام دعا میکنی انشاله بهترین ها برای خودت اتفاق بیافته ، در هر صورت این تصمیم ...

نه عزیزم اشتباه نکردی. اینجا مامانهای باردار که نفسشون حقه و خانمهای دلشکسته مثل من حقیر زیادن که براتون دعا کنن. دعا در حق غیر زودتر مستجاب میشه. میشه بپرسم چند سالتونه؟ چون معمولا برای سن بالا ریسک زیاد میشه طبق حساب کتابهاشون اما واقعی نیست

عزیزم چشم چه خوبه همه حواسمون بهم هست  انشااله خدا حاجت روات کنه و اطرافیانت معجزشو ببینن که ت ...

ممنون خاهره خوبم بازم ممنونم انشالا امام رضا حاجت دلتو بده عزیزم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭