2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047982 بازدید | 684637 پست
سلام. دوستان بعد سرکلاژ بستری میکنند؟ کسایی که سرکلاژ میکنند ماه های بعدش کلا استراحت مطلق میشن؟

سلام عزیزم، نه نهایت تا فرداش بیمارستان نگه میدارم. بعدش تا ۲ هفته استراحت مطلقه، بعدش استراحت نسبی میشه.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سلام به همه دوستای نازنینم امیدوارم حال همتون خوب باشه چقد دلم براتون تنگ شده بود @باران31 ...

سلام عزیزم

خوبی؟

ممنونم از لطف و محبتت💕❤️💖

ان شاء الله شما و همه دوستان در سال جدید به آرزوی دلتون برسید🤩

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
بچه ها جواب آز پروژسترونم اماده شد میشه ببینید برا انتقال خوب هس یا نه؟ من محدوده هاشو متوجه نمیشم

عزیزم خوبه ، توی رنج‌ نرماله، انتقال دادی به سلامتی؟

سلام دوستان بی نهاااااایت از محبتتون ممنونم. این چند وقته خیییییلی لطف کردید بهم . حق خواهری رو تموم کردید برام😘😘😘

شکر خدا دکتر سونو کرد و گف تو ضخامت مشکلی نمیبینه . دو تا جوجه انتقال دادن‌ . بیشتر از همیشه محتاج دعاهای خیرتونم 😘😘😘❤️❤️❤️❤️ 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

الان از مرکز دراومدم همین ک رسیدم خونه دوباره میام پیاماتونو میخونم😘😘😘❤️❤️❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه هایی که پچ استرادیول داشتید بعد انتقال تا کی ادامه دادید؟ میخوام ببینم در هر صورت چ انتقال بدم چ ...

اگر قطع کردی فکر کنم دیگه نیاز نباشه دوباره ادامه بدی، البته نظر دکتر من این بود که قطع نشه، حالا ببین نظر دکتر خودت چیه.

فاطمه منم زبونم سفیده و خلط پشت حلق دارم درمانش چیه؟خیلی اذیت میشم

عزیزم سلام خوبی جونم از سردی و رفلاکس معده هستش ممکنه عصبی هم باشه بهتره یکم رعایت کنیم من تا رعایت میکنم خوبم ولی تا ترک رعایت میکنم بدتر میشم 

یکیش که مصرف چای و کلا باید خیلی کم کرد 

آب سرد و نباید خورد 

مصرف ترشیجات و نمک و ادویه و رو کم کرد 

میوه خام نباید بخوریم 

دوساعت بعد از مصرف غذا و هر چیز خوردنی و آشامیدنی نباید دراز بکشیم

بعد هم توکل بخدا ببینیم چی میشه😅😅

مصرف سردیجات من فقط مختص رب خونگی و مرغ هست که حسابی زنجبیل و دارچین و فلفل سیاه میزنم 

چایی و نمیتونم ترک کنم که گل محمدی و کهلیوتی میزنم یا زنجبیل 

نمی‌دونم دیگه چیکار کنم 

اگه شدید شد پنتوپرازول صبحها ناشتا بعد از قرص تیروئیدم مصرف میکنم 

اگه راهکار پیدا کردی منم راهنماییم کن

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام دوستان بی نهاااااایت از محبتتون ممنونم. این چند وقته خیییییلی لطف کردید بهم . حق خواهری رو تموم ...

ای جاااان دلمممم، عزیزمممم، قربون اون دو تا جوجه هااااات، الهی که به حق محسن زهرا صحیح و سلامت این ۸ ماه توی دلت بمونن و بعدش بیان توی آغوشت 😍🤲

نیاز6973@ @نیاز6973     امشب به نیت حاجت دل شما نماز استغاثه به امام زمان خوندم ان ...

ممنون خاهره مهربونم انشالا خدا خیرت بده خاهر😭

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام عزیززان بلاخره به منم نامه سز دادن البته با کلی دردسر ،با اینکه ۳ تا سقط داشتم ویه لوله امو از ...

عزیزم تبریک میگم خیلی خیلی انشاالله بسلامتی روی ماهشو ببینی و از طرف همه ما یه ماچچچچ گنده رو گونه ش💋💋💋 از طرف منم بوی زیر گلوش یادت نره اطفال😘😘😍😍😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام دوستان بی نهاااااایت از محبتتون ممنونم. این چند وقته خیییییلی لطف کردید بهم . حق خواهری رو تموم ...

مبارکت باشن خاهر انشالا تا ۹ماه بهت بچسبن و ولت نکنن خاهر🥰

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام عزیزم  حتما اسمتونو صدا میزنم و ازشون خواسته شمارو میخوام البته اگر زبون منِ گنهکار لایق ...

مرسی عزیزم خیلی لطف میکنی 

انشاالله حاجت روا بشی عزیزم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

خدا رو شکر عزیزم 

امروز همش تو ذهنم بودی و اگه قابل باشم واست دعااا کردم انشاالله این دوتا جوجه شما رو به آرزوتون می رسونن.

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

خداروشکر چقد اومدم نگاه کردم دیدم پیام نزاشتی از عصر منتظر بودم انشالا حتما مثبتی مراقب خودت باش استراحت کن