2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684634 پست
سلام عزیزم  حتما اسمتونو صدا میزنم و ازشون خواسته شمارو میخوام البته اگر زبون منِ گنهکار لایق ...

سلام حورا جان میشه برای منم دعا کنی این بار نامید نشم

انشاالله خدا هرچه در دل داری بهت بده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه هایی که پچ استرادیول داشتید بعد انتقال تا کی ادامه دادید؟ میخوام ببینم در هر صورت چ انتقال بدم چ ندم ب دکتر بگم دوباره بنویسه برام ولی نمیدونم چند تا باید بگم بنویسه؟

@سحربانوو68    

@هانیلsآریل    

@طوطططیا    

ممنون میشم راهنماییم کنین😘😘❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
@poweroflove     خیلی خوشحالم رسیدی به مرحله انتقال  انشااله خبرهای خوبی بهمون مید ...

الهی قربونه مهربونیات بشم من، ان شاءالله به زودی خودت بیای بهمون تاریخ انتقالتو بدی، ممنون که قابل میدونی و نائب الزیاره مون هستی، خوشا به سعادتت دعا کن به زودی روزی ما هم بشه و خدمت آقای مهربونمون برسیم و ی دله سیر باهاش حرف بزنیم  ما همه خانومای این تاپیک خیالمون راحته که تو این جور شرایط اول اسم دوستامون جلو چشامون میاد، بازم ممنون که یادمون هستی نازنینم.    

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️

بچه ها جواب آز پروژسترونم اماده شد میشه ببینید برا انتقال خوب هس یا نه؟ من محدوده هاشو متوجه نمیشم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام حورا جان میشه برای منم دعا کنی این بار نامید نشم انشاالله خدا هرچه در دل داری بهت بده 

حتما حتما عزیزم 

انشااله برا همه خیر باشه تو حاجاتمون

من  اسکرین شات از اسمها گرفتم تک تک برم اسماتونو بگم به آقامون 

الهی قربونه مهربونیات بشم من، ان شاءالله به زودی خودت بیای بهمون تاریخ انتقالتو بدی، ممنون که قابل م ...

عزیزین من وظیفمه که یاد همتون باشم

و بخدا انگار همتون کنار منید تو حرم و از ذهنم نمیرین

انشااله حاجت روایی همتون

بچه هایی که پچ استرادیول داشتید بعد انتقال تا کی ادامه دادید؟ میخوام ببینم در هر صورت چ انتقال بدم چ ...

عزیزم من تا ازمایش دکتر گفت استفاده کنم گفت اگه مثبت شدی که دوباره پچ مثل بقیه داروها ادامه بدی من اون سیکل منفی شدم فقط تا روز پانزده انتقال که ازمایش داشتم استفاده کردم

حتما حتما عزیزم  انشااله برا همه خیر باشه تو حاجاتمون من  اسکرین شات از اسمها گرفتم تک ت ...

@baharak2017    

بهارک عزیزم من اینجا برات از آقامون میخوام به راحتی و سلامتی زایمان کنی و انشااله اینبار بیای ایران خودت قسمتت بشه با دوتا هدیه هات بیاین زیارت

شمام موقع زایمان یاد من حقیرم باش که تو اون لحظه شما پاک ترینی 

قربونت برم عزیزم، این مدت خیلی درگیر بودم از سرکار گرفته تا دندونپزشکی و فیزیوتراپی رحم و رفت و آمد ...

سلام عزیزم خیلی به فکرتون بودم این چند وقته .به سلامتی ان شاالله که اینسری جواب زحماتتون رو بگیرین و مامان بشن 🤲🤲 در مورد سونگرافی رحم شما بلاخره کجا رفتین انجام دادین؟ نسخه نوشتن دکتر یا آزاد انجام دادین .من از دکتر مصطفایی پرسیدم گفت انجام نده اگه ورزش هست انجام بده و برام ننوشت 😏

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ممنون عزیزدلم جالبه منم این سری سیکلم با لترزول شروع شده قراره روز هشت پریودیم اچ ام جی بزنم و روز ن ...

سلام .به سلامتی شما هم تو سیکل انتقال رفتین؟ ان شاالله برای شما هم همه چیز عالی پیش بره 🤲🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...