2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
ممنونم از جوابت گلم. از روز شروع داروهای سیکل دکتر آزیترو مایسن داده بود. تقریبادی هفته اس ک تموم شد ...

اگه ازیترو خوردی بعید میدونم به این سرعت عفونت کنی ببین اگه ترشحات سبز رنگ داری که نه بو داره نه خارش فقط درمانش مترونیدازول هست من دو گرم توی یک روز خوردم چهارتا مترونیدازول پانصد خوردم البته من دکتر عفونی‌ برام تجویز کرد بنظرم سر خود کاری نکن با دکترت یه مشورت بکن

عزیزم میشه در مورد مرکز مام سوالامو جواب بدی ممنونم  من دارم به مام فکر میکنم فقط چیزی که هست ...

عزیزم منم مرکز مام رفتم گفتم جواب سوالت رو بدم

یکی از خوبیای این مرکز اینه که خیلی آدم رو نمیبره بیاره، شما تمام آزمایشات و مدارکی که داری تا یک سال قبل رو‌ همراهت ببر و اگر قدیمی تر هستن باید دوباره تکرار کنی.

آزمایشات خودت: کشت ادرار، آزمایش خون همراه گروه خونی، بررسی بیماری هایی مثل ایدز و هپاتیت و سرخک و سرخجه و ... ، ویتامین دی، سطوح تیروئید، آزمایش های کبدی

عکس رنگی رحم

اگر سابقه کیست سینه دارید سونوی سینه ببرید

اگر سابقه هر گونه بیماری دارید مدارک و آزمایشات مرتبط رو همراه داشته باشید

آزمایشات همسر: بررسی بیماری های ذکر شده و آزمایش تخصصی اسپرم در مراکز ناباروری، خیلی مهمه که حتما در مراکز ناباروری انجام بشه وگرنه قبول نمیکنن

هر اقدامی هم که تا بحال در خصوص ناباروری داشتید مدارکش همراهتان باشه. فقط دقت کنید که بیشتر از یک سال از آزمایشات و سونو و ... نگذشته باشه در غیر اینصورت مجدد تکرار کنید.

اینا رو که همراه داشته باشید اگر شرایط نرمال باشه دیگه آزمایش دیگه ای نیاز نیست ان شاالله و رفت و آمدتون کمتر میشه.

حتما هم نیازی نیست توی همون مرکز آزمایش بدید شهر خودتون هم انجام بدید مشکلی نیست فقط جای معتبر برید.

ان شاالله که خیر باشه براتون عزیزم.

فقط باید بگم مام خیلیییی معطلی داره، برای هر بار ویزیت حداقل ۴ ساعت رو در نظر بگیرید.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم شما خوبین جوجه ت خوبه.؟ زندگی بر وفق مراد هست ؟قربونت برم منتظرم پریود شم برم پنجمین وآ ...

ما هم خوبیم عزیز شکر خدا 🥰

خب به سلاااامتی، چه ماه پر خیر و برکتی میشه اردیبهشت، ان شاالله که همتون دست پر برگردین 😍🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم میشه در مورد مرکز مام سوالامو جواب بدی ممنونم  من دارم به مام فکر میکنم فقط چیزی که هست ...

سلام ببخشید از کی دیگه پرسیدی حالا تا بیاد من جواب بدهم  

برای من اینطور بود دفعه اول یکسری آزمایشات کامل مینویسند خون و ادرار خودت و همسرت که هر جا میتونی آزمایش بدهی ازمایش ذخیره تخمدان خودت و اسپرم همسر که تأکید میشه تو مرکز ناباروری باید باشه من مرکز شهر خودمون رفتم دکتر چیزی نگفتن و گفتن مشکلی ندارن و سونو سینه و نظر مشاور قلب که اونم میتونی شهر خودت بری یا همون روز مام اگر باشند سونو سینه رو فوری انجام بدهی بی نوبت...همون روز هم میتونی بری آزمایش ذخیره تخمدان رو آزمایشگاه مرکزی نزدیک مرکز مام بدهی

نوبت بعد که حدودا یکماه شد برای من جوابها رو دید اوکی بود داروی پانکچر داد و گفت با شروع پریود استفاده کن روز هفت تا ده بیا

دفعه سوم که رفتم فولیکول ها خوب بود نوبت پانکچر برای چندروز بعد دادند

فع چهارم رفتم برای پانکچر و گفتن تا روز بیستم سیکل بعد بیا قبلشم تلفنی جنین و اینا رو پرسیدم

دفعه پنجم رفتم کارت جنین گرفتم و داروی انتقال گرفتم و گفت روز نمی‌دونم چند بیا

دفعه ششم سونو انجام داد ضخامت و اینا اوکی بود نوبت انتقال داد

دفعه هفتم رفتم برای انتقال

دیگه بعدشم سونو بارداری اینا بود 

چقدر حرف زدم دیگه امیدوارم کامل بوده باشه 

عزیزم منم مرکز مام رفتم گفتم جواب سوالت رو بدم یکی از خوبیای این مرکز اینه که خیلی آدم رو نمیبره ...

مرسی عزیزم خیلی خیلی لطف کردی 

فقط اینکه از قبل باید تلفنی نوبت بگیرم یا همون روز همونجا باید نوبت بگیرم؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام ببخشید از کی دیگه پرسیدی حالا تا بیاد من جواب بدهم     برای من اینطور بود دفعه اول ی ...

خیلی خیلی لطف کردی جواب دادی عزیزم 

ممنون 

شما با دکتر علیرضایی بودین ؟

بعد انتقال موندین تهران یا برگشتین شهر خودتون؟

مرسی عزیزم ان شاالله شما هم بزودی خبر بارداریتون رو اعلام کنید قربونت برم لایق باشم دعاگوی شما هستم

قربوووونت برم 😘😘😘 تا همین الانشم دعاهای شما کارمو پیش برده❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مرسی عزیزم خیلی خیلی لطف کردی  فقط اینکه از قبل باید تلفنی نوبت بگیرم یا همون روز همونجا باید ...

بنظرم طوطیا جان شما که سقط مکرر هستی بری پیش دکتر عارفی یا فروتن بهتره چون توی زمینه سقط مکرر کار میکنن دگتر رزاقی که عالی بود ولی ایران نیست البته ببخشید این نظر شخصیه منه 

من قبلا دو بار مام ای وی اف کردم هیچ ازمایش ایمنی و انعقادی از من نگرفتن همین ازمایشای معمول میگیرن 

اگه ازیترو خوردی بعید میدونم به این سرعت عفونت کنی ببین اگه ترشحات سبز رنگ داری که نه بو داره نه خار ...

ممنونم عزیزم. نه اونجوری نیس. ی حالت بببخشید ی حجم کمی سفید هس و حالت دون دون داره . نمیدونم عفونته یا مال قرص واژینال بوده ولی خب قبلش نداشتم اینو. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بنظرم طوطیا جان شما که سقط مکرر هستی بری پیش دکتر عارفی یا فروتن بهتره چون توی زمینه سقط مکرر کار می ...

مرسی عزیزم که نظرت رو گفتی 

چه جوری میتونم نوبت بگیرم ازشون ؟؟

چهارشنبه میشه روز ۲۹. واقعیتش ی مقدار نگران از این بابت. چون بچه ها هم گفتن آخرای سیکل اصلا خوب نیس. ...

عزیزم نگران نباش دکترت بهتر میدونه 

فکر کنم تا استرادیول میخوری پریود نمیشی 

عزیزم نگران نباش دکترت بهتر میدونه  فکر کنم تا استرادیول میخوری پریود نمیشی

ممنونم گلم. اخه دو سه ماه پیشم استرادیول و دوفاستون داشتم ولی پریودم سر وقت شروع میشد. مگر اینکه چون الان تعدادش بالاست جلوشو بگیره. توکل ب خدا. چند روزم هس دل دردای جزئی میگیرم. چهارشنبه بیاد شاید یکم راحت بشم از فکرش😅

پس نگران نباش چیزی نیست من فکر کردم ترشحات سبز داری اونا بخاطر قرصه

ان شاالله ممنونم عزیزم❤️

مرسی عزیزم که نظرت رو گفتی  چه جوری میتونم نوبت بگیرم ازشون ؟؟

دکتر عارفی نمیدونم چون من تعریفشو شنیدم خودم نرفتم ولی دکتر فروتن روزهای فرد از ساعت چهار به بعد زنگ بزن بهت برای یکماه بعد نوبت میده امروز مطب هستن