2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047702 بازدید | 684621 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=286468140]عکسش باز نمیشه  ولی چهارتا با هم طی پنج ساعت تزریق میشه[/QU

پیییه ۵ ساعت...

ایقد دفتر اسناد پزشکی تامین اجتماعی بم تاکید کرد ک اول روز دقیق انتقالتو مشخص کن بعد برو بگیر..میگفت چون تو تاییده بعد برات مشکل میشه و‌تائید نمیکنن..

بخدا نمیدونستم منظورش چی بود.بشوهرم گفتم تو متوجه شدی.میگفت نه.و میخندیدیم..

بعد خانمه میگفت تزریق نکن تا انتقالت مشخص شه.گفتم مگه تزریقش الکیه ک سرخورد برم تزریق کنم..کار دکتر خودمه..

دکترم گفت گیرش بیار بذار تو یخچالت

بدون بیمه فک کنم ۳۲ میلیونی میشد

با بیمه  چهارصد و خورده هزاری شده

[QUOTE=286468140]عکسش باز نمیشه  ولی چهارتا با هم طی پنج ساعت تزریق میشه[/QU پیییه ۵ ساعت... ...

توی یخچال نگه دار تا دکترت زمان تزریق بگه یادت باشه شیشه هاشو دور نندازی بعد از تزریق نگه دار چون برای اینکه مجدد بگیری باید شیشه هاشو تحویل بیمه بدی

توی یخچال نگه دار تا دکترت زمان تزریق بگه یادت باشه شیشه هاشو دور نندازی بعد از تزریق نگه دار چون بر ...

چ خوب ک گفتی..حتما نگه میدارم.امروز زنگ بزنم مطب ببینم چی میگن..فعلا ۱۲ روز دیگه هیسترو دارم

چ خوب ک گفتی..حتما نگه میدارم.امروز زنگ بزنم مطب ببینم چی میگن..فعلا ۱۲ روز دیگه هیسترو دارم

من دو روز به انتقال جنین گفت تزریق کنم اگه تازه میخوایی هیسترو کنی پس انتقالت یک ماه بعد هیسترو هست

اسپرین رو خودم شروع کنم اشکالی نداره؟!

فکر نمیکنم اشکالی داشته باشه ولی میخوای از دکترت بپرس خیالت راحت یاشه 

من خودم میخوام دوباره شروع کنم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
بچه ها چی بخورم پرولاکتینم بیاد پایین

برای پایین اومدن پرولاکتین‌‌‌ ،قرص گابرگولین‌ تجویز میکنن ،دکتر ننوشته برات؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش