2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست

بچه ها من دیروز رفتم دکتر می خواست شیاف قطع کنه ترسیدم نذاشتم.قرار شد فعلا همون یک شب در میون استفاده کنم.

عزیزانی که امپول دور ناف انکوسا داشتند تا چند هفته استفاده کردید؟دکتر دیروز به من گفت ۳۶ هفته قطع می کنم به نظرتون تشخیص اش درسته؟

شادی صدام کنید
بله دقيقا چون پروسه درمان هم خیلی طولش میدن مثلا به اکثرت میگن اول ای یو ای چندبار انجام بدید بعد می ...

اره درسته عزیزم خدا کنه ایندفعه باردار شم دیگ تحمل ندارم برم بیام چهار سال شد خسته شدم بیشتر نمیتونم 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نیازی به پاپ اسمیر نیست من سه سال قبل یه بار فقط رفتم انتقال رو که میدونم ماه بعد انجام میدن پریود ...

ممنون که جواب دادی جونم انشاالله انتقالت با موفقیت باشه ن عزیزم من نمی‌دونم دوستان اینجا رفتن بیشترشون 

@alaae   عزیزم تو هیسترو رفتی میشه راهنمایی کنی دوست عزیزمونو

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
انشالا که موفق باشه عزیزم برات 

جانیمسان انشاالله انشاالله انشاالله 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
نیازی به پاپ اسمیر نیست من سه سال قبل یه بار فقط رفتم انتقال رو که میدونم ماه بعد انجام میدن پریود ...

اگه پریودات منظم باشه موعد خودت پریود میشی برای من که اینجوری بود تاثیری تو پریودیم نذاشت

ممنون که جواب دادی جونم انشاالله انتقالت با موفقیت باشه ن عزیزم من نمی‌دونم دوستان اینجا رفتن بیشترش ...

سلام خوبی عزیزم چ خبر چیکار کردی؟!

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
ممنون که جواب دادی جونم انشاالله انتقالت با موفقیت باشه ن عزیزم من نمی‌دونم دوستان اینجا رفتن بیشترش ...

خواهش میکنم عزیزم انشاالله شما هم به زودی مامان میشی خدا بزرگه و حواسش به همه ی ما هست به حق همین ماه مهمونیه خدا همه حاجت روا بشیم این روزای پر از سختی و استرس تموم بشه التماس دعا دارم از همه

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن

بچه ها 

سه سال پیش یه شیاف پروژسترون بود،طریقه مصرفش سه کاره بود یعنی میشد هم رکتال هم واژینال هم بلعیدنی( مثل خوردن قرص) استفاده کردش.

حالا من نمی‌دونم بازم تو داروخونه ها هست یانه؟ و اسمش هم یادم رفته.

کسی از دوستان اطلاعی داره ؟ کمکم کنه؟😍😍😍😍😍😍😍

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
بچه ها من دیروز رفتم دکتر می خواست شیاف قطع کنه ترسیدم نذاشتم.قرار شد فعلا همون یک شب در میون استفاد ...

سلام خوب کردی شیاف قطع نکردی.من ۲۲هفته قطع کردم ۳۲ افتادم خونریزی.دوباره آمپولش استفاده کردم تا ۳۶ هفته.انوکسا تا ۳۶ هفته داشتم بعدش تا ۳۹ هفته  فک کنم هپارین زدم.دوتا.بعد عمل تا یک هفته انوکسازدم

شاید جنین مشکل داشته ، فیزیوتراپی رحم ، ماساژ رحم خیلی برای خونرسانی رحم مفیده

نمیدونم سری اول سنم کم بود و فوق العاده بی تجربه

الان که مثلاً سنم رفته بالا ۲۴ سالمه😂🫶

فیزیوتراپی رو شوهرم قبول نمیکنه که برم

ولی روغن سیاهدانه و رازیانه دارم ، ماه جدید که پریود بشم میرم برای سونو و احتمالا کارای انتقال

این ماه جدای از دارو های دیگه بهم دوفاستون داده که از ۱۵ سیکل به بعد بخورم

سوالم اینه از چه زمانی شروع کنم به ماساژ زیر شکم و کیسه آب گرم؟

الان روز ۸ سیکل هستم

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام خوب کردی شیاف قطع نکردی.من ۲۲هفته قطع کردم ۳۲ افتادم خونریزی.دوباره آمپولش استفاده کردم تا ۳۶ ه ...

ممنونم عزیزم که جواب دادی.

اخه خودم تا جایی که شنیده بودم انکوسا تا یه هفته بعد از زایمان مادر باید بزنه

شادی صدام کنید
گلم فقط بیخیال باشه اصلا بهش فکر نکن استرس رو دور کن انرژیت مثبت باشه و اینکه حتی قراره جنینی هم از ...

چقدر حرفت بهم آرامش داد😍

دقیقا روحیه ۲ قطبی دارم

اصلا نمیتونم با دکترم ارتباط بگیرم ، اجازه ی ارتباط رو نمی‌ده

ولی اینبار که رفتم بهش گفتم اگه مثل سری قبل بشه انتقال نمی‌دم فقط گفت باشه :/ اصلا باهام حرف نزد که حداقل ارومم کنه

من بیمارستان دولتی که میرفتم دکترم خیلی خوش اخلاق بود انقد باهام حرف میزد که انگار نه انگار بیمارشم چقدم مهربون بود

وقتی انتقال داد واسم ، بهم یه دعایی داد گفت بخون انشالله باردار میشی😁

ولی انصاری پور خیلی خشکه ، جواب سلامم رو به زور میده

اما اینبار میخوام محکم تر باشم

سری قبل بهش گفتم خراش بده مسخرم کرد ، این بار هم فکر نکنم فرصت خراش باشه درسته؟ به گفته ی خودش انتقالم میوفته اخرای اردیبهشت

می‌خوام جلسه ی بعدی که رفتم بگم چسب جنین بهم بده نمیدونم چقدر تاثیر داره 

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام. من اینبار با هیسترو خراش دادم. نمیدونم مثبت شدنم ربطی به خراش داشت یا نه

ممنونم ک جواب دادی خراشت با هیسترو بود؟

شازده کوچولو پرسید:کی اوضاع بهتر میشه؟روباه گفت:ازوقتی که بفهمی همه چیز به خودت بستگی داره!
سلام عزیزدل، انشااله به زودی بهمون خبرای خوب بدین،  قبل انتقال من پولیپ داشتم که عمل کردم و دک ...

سلام مهربون خداروشکر ک جواب گرفتی😍😍

از کارایی ک قبلو بعد انتقال کردی برام میگی؟؟

شازده کوچولو پرسید:کی اوضاع بهتر میشه؟روباه گفت:ازوقتی که بفهمی همه چیز به خودت بستگی داره!