2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
سلام عزیزم بسلامتی  منم تازه شروع کردم  ایشالا این سری هممون نتیجه بگیریم

ای جانم بسلامتی انشالله ♥️🫂

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ارتباط خوبی با انصاری پور ندارم ، به هرحال کار خودشو می‌کنه منم هیچی بهش نگفتم  فقط به این جم ...

عزیزم من تلگراممو وصل کردم از نومخاطبامم گوشیمو عوض کردم ندارم برام پیام بزار بی زحمت چشم عکسشو میفرستم برات 

انصاری پور همینه کم حرفو فقطم یه راهو میره نمیدونم چرا باز پیشش رفتم ولی دیگه این اخرین بارمه واقعا چون دارو گرفتم نمیخوام عوض کنم وگرنه پیشش نمیرفتم حالا این بارو امتحان کنم ببینم چی میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم سیکل بلند حدودا ۴۵ روز طول میکشه اول تا سوم پریدودی میری سنو میشی برات ال دی یا دوفاستون میده ...

چرا منو سونو نکرد

امپولم که نداد 

وقتی پرسیدم ازش انتقالم کی میوفته گفت اواخر اردیبهشت

من دیروقت ویزیت شدم 

نکنه. منو از سرش باز کرده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم من تلگراممو وصل کردم از نومخاطبامم گوشیمو عوض کردم ندارم برام پیام بزار بی زحمت چشم عکسشو میفر ...

گلم عکس دارو هام باز نشد برات؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کی میری باز پیشش ؟برایه من نوشت اول تا سوم پریود بعدی برم ولی قبلا۱۴ سی‌کل میرفتم بهم میداد

من پریود بعدی میرم

شاید ۲۰ اردیبهشت.... البته اگه سر موقع بشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه نمیاد

ایندرال شبی یکی

متفورمین ظهر شب

ویتامین د ۱۰۰۰ یکی

فولیک اسید یکی

دوفاستون از ۱۵ سیکل

ملاتونین شبی یکی 

آسپرین یکی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم سنو نکرداین بار ولی قبلا سنو میکرد شاید مد جدیدشونه😁😁

مسخرشو در آوردن😁

چطوری راضیش کنم بهم چسب جنین بده 

تعریفشو زیاد شنیدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ایندرال شبی یکی متفورمین ظهر شب ویتامین د ۱۰۰۰ یکی فولیک اسید یکی دوفاستون از ۱۵ سیکل ملاتونین ...

برایه منم اینارو داده شاید برایه شما سیکلتو بلند نگرفته باشه به خاطره ازمایش هات این سیکل برات انتقال نداده چون تا اونجایی من میدونم امپول داره چون الان ۴بارمه من با این سیکل انتقال دارم

خودم ابن سینا ولی چون اطرافیان نمیدونن ای وی افم خیلی جرات سوال کردن نداشتم ولی دیدم رفتن و گفتن خوب ...

منم بخاطر هزینه. احتمالا برم ابن سینا دودلم 

از ابن سینا راضی بودین و مثبت شد؟ 

خدایا هزاران بار شکرت بعد از 8سال تاریخ 1403/6/13آزمایشم مثبت شدانشاالله که صحیح و سالم بغلش بگیرم 😍♥