2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684635 پست
ولی تابحال همه دکترای که من رفتم و ماماهاشونم لکه رو گفتن جز پریودی حساب نکنم 

اونا فقط میگن‌ ،توضیح درست نمیدن که

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ولی تابحال همه دکترای که من رفتم و ماماهاشونم لکه رو گفتن جز پریودی حساب نکنم 

لااقل در مورد من اینجوری بوده چون پریود درست حسابی ندارم که فقط همون یه روزه اونم روز اول و آخر حساب میکنم 😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دانایی که دکتر حساب نمیشد ،اگه ادامه بدم شاید با موسی پور ادامه بدم  نه بابا هورمونها کجا تنظی ...

اره واقعا درسته ولی دکترهم مهمه وقتی بیخیال باشه اهمیت نده آدم عصبی میشه منم تا اینجا از موسی پور راضیم ببینیم آخرش چی میشه من یکی از فامیلامون عین شما بود مشکلش حتی پریود هم نمیشد اصلا 41 سالش بود رفت موسی پور ای وی اف فکر کنم میگفت 3 تا جنین داشت کلا که ی دونش بهتر بود انتقال داد مثبت شد ی دونه پسر داره الان انشالا شمام جواب میگیری  

قربونت برم همچنین عزیزم توام انشالا جواب بگیری قبلا تو سونو گفته بود رحم خوبه فقط تخمدانام پلی کیستی ...

فکر نکنم پلی کیستیک بودن ربطی به انتقال داشته باشه 

اره واقعا درسته ولی دکترهم مهمه وقتی بیخیال باشه اهمیت نده آدم عصبی میشه منم تا اینجا از موسی پور را ...

انشالله 🙏

سلام دوستان، دختر ما دیگه تا وقت سزارین صبر نکرد، عجله داشت که تو تعطیلات اینجا دنیا بیاد. ساعت ۶ صب ...

سلام باران جان. قدم نورسیده خیلییییی خیلیییی مبارک باشه. ان شاء الله زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه و عاقبت بخیری و خوشبختیش رو ببینی. از قبل بارداریت تو تاپیک بودم و می دونم که تو ایام بارداری چه سختی هایی کشیدی. ان شاء الله که از این به بعد در کنار فرشته کوچولوت و همسرت به خوشی و سلامتی بگذرونی. 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
سلام دوستان، دختر ما دیگه تا وقت سزارین صبر نکرد، عجله داشت که تو تعطیلات اینجا دنیا بیاد. ساعت ۶ صب ...

وای عزیزم تبریک میگم قدم معجزه کوچلو رو   ان شاالله قدمش پر خیر و برکت باشه 😍😍😘

بچه های منم کولیک شدید دارن یکیش اینقدر از بینی بالا میاره ک خفه میشه دکترم بردم نان ای آر تجویز کرد ...

وای بچه‌های منم کولیک دارن شبا اینقدر گریه می‌کنند و بیقرارن نزدیک 50 روزه پام رو از خونه نزاشتم بیرون. بچه داری و اونم دوقلو واقعاااا سخته. من همش به خودم امید. میدم دوماهشون که تموم شد یکم بهتر بشن. برای رفلاکس اینقدر قطره عوض کردم بازم فایده نداشت. 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
هورمون ها رو بهم میریزه دیگه هورمون هم درست نباشه انتقال نمیگیره که نمیدونم این درد از کجا پیدا شده& ...

از بچه های پلی کیستیک اینجا بودن قبلاً که مشکل ضخامت نداشتن ،انشالله مشکلی برات پیش نمیاد گلم 

قربونت برم مرسی عزیزم. فکر کنم همون دومرحله ای باشه. البته گرید جنینهام خیلی خوب نیست. نمی دونم به ب ...

بله عزیزم منم رویان بودم به منم گفت دوست دارم دومرحله ای انجام بدم ولی بستگی به نطر جنین شناس داره که همون موقع انتقال مشخص میشه ان شاالله که برای شما برسه به مرحله بلاست و دمرحله ای بتونن انجام بدن .من فعلا برای انتقال نرفتم احتمالا از خرداد ماه شروع کنم یکسری کارهست که باید انجام بدم انها رو انجام بدم بعد میرم .دوتا مشاوره هم دارم که باید برم انها رو هم هنوز نرفتم شما به سلامتی کی میرین برای انتقال 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
لااقل در مورد من اینجوری بوده چون پریود درست حسابی ندارم که فقط همون یه روزه اونم روز اول و آخر حساب ...

منم پریودام کوتاه و کم هستن ولی همونو هم حساب نمیکنن 🙃 دیگه هر کدوم یه چیزی میگن دیگه ماهم گوش میکنیم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
@فطررس     عزیزم امروز رفتی دکتر ؟ انشالله خوش خبر بیایی

سلام سحر جون

بله رفتم دکترم هم سونو شکمی و هم واژینال کرد

۶ هفته و ۳ روزم بود 

دوباره گفت رشد ساک بارداری نسبت ب سن بارداریم کمه و فتال پل رو نمیبینم. 

گفت دو هفته دیگه برم سونو که اگر خبری نبود داروها رو قطع کنم سقط بشه. 

الکی دو هفته دیگه باید هورمون وارد بدنم کنم 

وقتی نتیجه معلومه نمی دونم چرا دو هفته دیگه باید این راه مزخرف رو ادامه بدم.