2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684632 پست
سلام دوستان، دختر ما دیگه تا وقت سزارین صبر نکرد، عجله داشت که تو تعطیلات اینجا دنیا بیاد. ساعت ۶ صب ...

سلام عزیزم مبارکت باشه 😍😍😍 انشالله بسلامتی باشه 

اینجا که زردی بالای پانزده بستری میکنن شیر بهش زیاد بده ادرار کنه زردیش پایین میاد نگران نباش❤️

عزیززز دلمممم میدونم که نمیتونی کنار بیای نمیدونم چی بگم بخداا . امیدوارم همسرتون  از خر شیطون ...

فدات شم انشالله. 

باشه چشم به بزرگترا میگم حتما. من خیلیییی تلاش کردم خدا خودش میدونه. انشالله خدا هم کمکم کنه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوست عزیزم خوبی انشالله. مامان شدی؟  توکل به خدا دقیقا درست میگی من تلاشمو دارم میکنم انش ...

ایشالا درست میشه عزیزم. خیلی سخته، کاملا میفهممت سارا جون.

نه مامان نشدم. رفتم برای چهارمین بار پانکچر کردم. چهار تا جنین شده ولی خب نسبت به دفعات قبل کیفیتشون پایینتر اومده. توکل به خدا. راستش دیگه پذیرفتم که ممکنه مادر نشم. دیگه مثل قبل نیستم که بگم حتما باید بشه.  

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
به سلامتی ان شاالله اینسری جواب بگیرین🤲🤲 انتقال دومرحله ای انجام میدن براتون؟ منم شکر خدا بد نیستم ...

قربونت برم مرسی عزیزم. فکر کنم همون دومرحله ای باشه. البته گرید جنینهام خیلی خوب نیست. نمی دونم به بلاست برسه که بتونن دو مرحله ای انتقال بدن یا نه. به دکتر می گم اگر ریسک پنج روزه نشدن بالاست بجاش دوبار سه روزه انتقال بدن.

شما هم رویان بودی دیگه؟ الان تو چه مرحله ای هستی؟

سلام دوستان، دختر ما دیگه تا وقت سزارین صبر نکرد، عجله داشت که تو تعطیلات اینجا دنیا بیاد. ساعت ۶ صب ...

باران جان مبارکه،قدم خانم کوچولو پر از خیر و برکت باشه براتون،از طرف ما هم نی نی خانومو بووو کن 😍عاشق بوی نوزادم

الهی و ربی من لی غیرک 🍃

مبارکه باران جان. خیلی خوشحال شدم که بالاخره این مرحله از زندگی رو با هر سختی و شیرینی که داشت گذروندی و نی نی رو به سلامتی در آغوش گرفتی . قدمش پر از نور و برکت و سلامتی 💫

ایشالا درست میشه عزیزم. خیلی سخته، کاملا میفهممت سارا جون.  نه مامان نشدم. رفتم برای چهارمین ب ...

انشالله الهی آمین.

ممنونم. به سلامتی اگه خدا بخواد میشه و کاری به کیفیت نداره. انشالله به حق این شبای عزیز مامان میشی. ❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
والا من اول گفتن 8 تا جنین داری بعد که رفتم پولش بدم گفتن گذاشتن بلاست بشه 5 تا شدن دوتا نی یکی دوتا ...

نه برای من سه روزه است آخه جنین یه دونه باشه ریسک نمیکنن که بلاست کنن

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
انشالا خدا از دهنت بشنوه تو اطرافم خیلیا پیشش ای وی اف شدن و مثبت من فقط میترسم نشم ی دلشوره تو دلمه ...

همون پریود دوم میخواد ببینه وضع رحم‌ چه‌ جوریه اگه اوکی بود داروهای انتقال رو‌ شروع کنه 

خوب دلشوره داشتن طبیعیه ،به دلت بد راه نده انشالله همین انتقال مامان میشی 

آره فدات شم زود کم آورد. یه بارم سقط داشتم دید خیلی اذیت شدم. گرچه که الان داره زجر کشم میکنه میبینه ...

عزیزم چقدر تو این چند ماه سختی کشیدی و جز به خدا به هیشکی نگفتی،خیلی سخته زجر روحی تو خونه کشیدن و تنها بودن.کاش مردها برنامه زندگی پس از زندگی رو ببینن و عبرت بگیرن که اون دنیا چه بلایی سر اونهایی که زن و بچه شونو اذیت می‌کند میاد.

همسر من وقتی اونا رو میبینه روزی چند بار ازم حلالیت میخواد،خیلی بهتر شده اخلاقش

الهی و ربی من لی غیرک 🍃
ی چیز بهت بگم به نظر من تند تند دکتر عوض نکن با همین موسی پور ادامه بده انشالا که نتیجه میگیری اگه ه ...

دانایی که دکتر حساب نمیشد ،اگه ادامه بدم شاید با موسی پور ادامه بدم 

نه بابا هورمونها کجا تنظیمه اگه تنظیم بود که تخمک‌ درست درمون داشتم 

ولی در کل واقعا باید خدا بخواد بشه وگرنه ما تلاش کردیم و داریم میکنیم دیگه خدا هم باید بخواد تا بشه ،دکتر اینام وسیله است

نه برای من سه روزه است آخه جنین یه دونه باشه ریسک نمیکنن که بلاست کنن

اره درسته بلاست خیلی جنینا از بین میرن ولی کیفیتش نمیدونم با این که بلاست شده ضعیف یا خوبه هیچی نگفتن 

همون پریود دوم میخواد ببینه وضع رحم‌ چه‌ جوریه اگه اوکی بود داروهای انتقال رو‌ شروع کنه  خوب د ...

قربونت برم همچنین عزیزم توام انشالا جواب بگیری قبلا تو سونو گفته بود رحم خوبه فقط تخمدانام پلی کیستیکه نمیدونم دیگه این موضوع واسه انتقال دردسر میشه یا نه