2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684632 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به حق بزرگی خدا و به حق این شب ها هر که ؛  هر چی از خدا میخواد خدا بهترینش بهش بده ، هر کسی مشکلی داره خدا مشکلش را حل بکنه ؛ الهی امین یا رب  العالمین 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
عزیز دلم ممنونم الهی آمین. انشالله که به حق این شب عزیز زندگیت پر از عشق بشه و یه زودی خبر مامان شد ...

سلام عزیزم باور کن همیشه خیلی به فکرت امشب اگه لایق باشم ویییژه دعات میکنم انشالله بیایی و خبر خوب بهمون بدی واز این اشفتگی در بیاییی

نه ی چند تا داروخونه زنگ زدم نداشتن . فردا ان شاالله میرم اطراف بیمارستان الزهرا و... احتمالا اونجاه ...

الا جون داروخونه جهاد رفتی اگه نرفتی حتما برو‌، اگه بهشون شرایطتو بگی و دارو‌ رو‌ داشته باشه حتما میدن، خیلی منصفن

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
واااای چرا عزیززززم چی شده؟!😭😭😭😭😭

چی بگم دوستم اینم تقدیر منه. خدایا منو لایق مادرشدن ندونست و اینجوری به روز منو زندگیم آورد. بعد یه عده ناشکری میکنن واسه بچه خدا نمیبینه اونا رو تازه همه جوره بهشون میده‌. دلم شکسته 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام دوست عزیزم ممنونم از احوالپرسیت جانم. فعلا همونجوره. متاسفانه رفتیم درخواست طلاق دادیم  ...

سلام عزیزم من چند ساله خواننده خاموش این تاپیک هستم و همتون رو کمابیش می شناسم. پیام امشب شما منو واداشت تو نی نی سایت ثبت نام کنم و بهتون بگم که منم ی زمانی حال و روزم تقریباً شبیه شما یا حتی میتونم بگم خیلی بدتر از شما بود. چون من هم مثل شما عاشق شوهر و زندگیم بودم ولی ۵ سال که از زندگی مشترک مون گذشت متوجه شدم همسرم به بهانه بچه دار نشدن من با دخترا و زن ها در ارتباطه. فقط خدا می دونه که چه بر من گذشت. پنج سال تمام نذاشتم خانوادم از جریان باخبر بشن و همه جوره سعی کردم خودم زندگیم رو درست کنم. از صحبت کردن با خودش گرفته تا صحبت و جروبحث با اون دخترا و زن ها تا کمک گرفتن از مشاورهای مختلف و در آخر در جریان گذاشتن خانوادش ولی هیچ کدوم فایده نداشت. تنها مشکل من تنبلی تخمدان بود ضمن اینکه خودش هم واریکوسل داشت و عمل کردحین این تلاش ها برای حفظ زندگیم من سه بار پانکچر شدم و سه بار هم انتقال داشتم که همگی منفی شد و بعد از ده سال زندگی مشترک دیدم نمی تونم بیشتر از این تحقیر بشم و دم نزنم. خیلی فکر کردم. این بار خودم به تنهایی با مشاور صحبت کردم و مزایا و معایب طلاق رو سبک و سنگین کردم و در آخر به این نتیجه رسیدم که اگه بخوام بیشتر از این تو این زندگی بمونم دیگه چیزی از روح و روانم باقی نمی مونه. در نهایت خانوادم رو در جریان گذاشتم و توافقی جدا شدیم در حالیکه تا قبل اون همه فکر می‌کردند ما لیلی و مجنون هستیم و بعد که ازجریان زندگیم خبردار شدن می گفتن چطور تونستی این همه سال تحمل کنی و دم نزنی. به هر حال جداشدیم.نگم که تا مدتها چه بر من گذشت و با اینکه مطمئن بودم انتخابم درست بوده و چاره ای جز این نداشتم و ضمناً خانواده همه جوره حمایتم می کردند اوایل خیلی خیلی سخت بود و هر جا میرفتم اون آدم و خاطراتش همراهم بود ولی سعی کردم تمام وقتم را با کارم پر کنم و به خدا توکل کنم. پروفایل من تو اون زمان دقیقاً امضا الان شما بود ،،به حکمتش دل بسپار،، و من واقعا دل سپردم و نتیجه صبرم رو دیدم. چند سال بعد آدمی وارد زندگی من شد که یک انسان به تمام معناست. اصلأ انگارخدا این مرد رو وارد زندگی من کرده تا تمام کمبود های زندگی مشترک قبلی من رو جبران کنه ومن امروز با تمام وجود خوشبختی رو در کنار این آدم حس می کنم.

نمی‌گم تو هم طلاق بگیر و قید زندگی تو بزن. حرفم اینه که ضمن تلاش برای حفظ زندگیت حواست به غرور و شخصیت خودت هم باشه. اجازه نده کسی بخاطر خودخواهی بخواد بیش از حد تحقیرت کنه و تو رو پیش بقیه مقصر جلوه بده. 

امیدوارم به حق این شب و ماه عزیز خدا بهترین راه رو پیش روت قرار بده.

ببخش خیلی طولانی شد فقط خواستم بدونی بعضی وقتا اون چیزی که ما فکر می‌کنیم شر هست خیر مطلقه 

سلام عزیزم باور کن همیشه خیلی به فکرت امشب اگه لایق باشم ویییژه دعات میکنم انشالله بیایی و خبر خوب ب ...

سلام پروانه جانم. عزیزم ممنونم ازت خیلییی لطف میکنی واقعا محتاج دعای دوستای عزیزم هستم 

الهی آمین 

سلام عزیزم من چند ساله خواننده خاموش این تاپیک هستم و همتون رو کمابیش می شناسم. پیام امشب شما منو وا ...

سلام بر شما 

خیلی خوشحالم که خواهرانه برای دوستمون پیام گذاشتید

ان شا الله همیشه خوشبخت و عاقبت بخیر باشید

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام عزیزم من چند ساله خواننده خاموش این تاپیک هستم و همتون رو کمابیش می شناسم. پیام امشب شما منو وا ...

سلام عزیزم ممنونم که خواهری کردید. 

خیلی متاسفم برای گذشته ای که اذیت شدید و خوشحالم برای حال الانتون و انشالله که همیشه زندگیتون سرشار از عشق و سلامتی در کنار همسرتون و عزیزاتون باشه. 

آخه من همسرم خیانت نکرده و خیلیییییی همو دوس داشتیم همیشه کنارم بود خیلی خوب بود نمیدونم چرا یهو اینجور شد و کوتاه نمیاد. حرفتون درسته منم تا یه جایی میتونم تلاش کنم نمیتونم زوری زندگی کنم که. خدا خودش کمکم کنه اول و آخر فقط خدا از وقتی وارد پروسه آی وی اف شدم فقط فهمیدم همه چی دست خداس. ببخشید میپرسم چند سالتونه؟ 

سلام بر شما  خیلی خوشحالم که خواهرانه برای دوستمون پیام گذاشتید ان شا الله همیشه خوشبخت و عاق ...

سلام مهتاب جون همیشه خواننده راهنمایی ها و دعاهاتون بودم. امشب احساس کردم وظیفم هست این حرفا رو بزنم و تجربم رو در اختیار بقیه دوستان بذارم.

ممنونم از دعای قشنگت عزیزم

سلام عزیزم ممنونم که خواهری کردید.  خیلی متاسفم برای گذشته ای که اذیت شدید و خوشحالم برای حال ...

عزیزم باورت میشه من با اینکه ۵ سال بهم خیانت میکرد تا روز آخر عاشقانه دوستش داشتم طوریکه وقتی مشاور بهم گفت نظر من اینه ازش جداشی تا بیشتر از این از نظر روحی ضربه نخوری من گفتم آخه خیلی دوسش دارم مشاور گفت پس تو هم مریضی که آدمی که اینطور اذیتت می کنه میگی دوستش دارم.

همه مشاورها یک جلسه که با همسرم صحبت می کردند نظرشون این بود که  دارای یک شخصیت خودشیفته هست و این مشکل هیچ درمانی نداره.

من الان ۴۵ ساله هستم.

همه دوستای منتظری که نشد تک تک نام ببرم الهی امشب همگی حاجت روا بشین

ممنون مهتاب جان همیشه دعاگوی بچه ها هستی ان شاالله نفست حق باشه همه منتظرا به مراد دلشون برسن و انتظار تموم بشه😔