2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684632 پست
نه عزیزم نمیدونم متاسفانه ان شاالله که خیره گلم، راستی آب باید زیاااااد بخوری یعنی حداقل دو برابر حا ...

آره خییلی میخورم . ی پام تو سرویسه😅🥴

نه نمی گیرم. دکتر اجازه نداد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم. بله توافقی. نه هنوز به هیچ کس نگفتیم. اما میخوام بگم اون که میگه حق نداری بگی ولی میخوام تلا ...

عزیزم انشالله مصلحت خدا با دلت یکی باشه

من خیلی وقته نیومدم 

امشب پیامتو یهو خوندم

تا وقتی خدا هست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه : )'♥️🍃

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام دوست عزیزم ممنونم از احوالپرسیت جانم. فعلا همونجوره. متاسفانه رفتیم درخواست طلاق دادیم  ...

خییییلی دلم گرفت و اشکم در اومد. نمیدونم چی بگم😔🥺 فقط دعا می کنم ب حق امام علی ع ب حق این شب پر برکت و با عظمت خیرترین چیزی که صلاح تونه براتون مقدر بشه. بهترین چیزی که خارج از تصورتون باشه و ان شاالله این مشکل هم حل بشه 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
حالا انجام بدی که مشکلی نیست خیالت راحت تره خودت بهش بگو وگرنه اگه به دکتر باشه که هیچ

دیگه نمیخوام پولامو هدر بدم 😁😂 واسه همون ۲ دلم

تا میخوام یه نفس بکشم نوبت بعدی انتقال و پیگیری هاش میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دوستااااااااااان😭🙏🙏🙏

شرمنده قربونت برم من نداشتم ❤️

@داداشمممم     @رادیس۱۲     @رزیتا22     @sarvesahi   & ...

الهی فدات شم ممنونم🥺🥺🥺امشب همش بغض دارم همش گریه اصن ی حالیم بخدا دلم ب معنای واقعی شکسته😭😭😭😭😭

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
الهی فدات شم ممنونم🥺🥺🥺امشب همش بغض دارم همش گریه اصن ی حالیم بخدا دلم ب معنای واقعی شکسته😭😭😭😭 ...

🥲

منکه دیگه حتی دلمم نمیشکنه💔

بی حسی مطلق به همه چیز :)

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آره خییلی میخورم . ی پام تو سرویسه😅🥴  نه نمی گیرم. دکتر اجازه نداد

خب پس دیگه جای نگرانی نیست، ان شاالله پچ هم پیدا می‌کنی میزنی ، حتی ۳ تا دونه تا قبل انتقال هم بزنی بازم تاثیر داره. تونستی پیدا کنی؟

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیز دلم خوبی؟! چرا چی شده عزیزم ی مدت نبودم؟!

فداتشم مهربونم

منم خیلی وقته نیومدم 

مهتاب جون دوباره هممون رو آورد اینجا...

چیزی نشده کلا ناامیدم 😂 

انگار دیگه دعا و توکل مَوکل جواب نمیده🥲💔

1
5
10
15
20
25
30
35
40