2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684635 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بهار جان بله ازمایش دادم عددش ۴۸۷۸ شده فرستادم برای دکترم هنوز جواب ندادم دکتر من ۵ روز پی ...

عزیزم به ازمایش نگاه نکن..یکی ازدوستان بامن انتقال داشتن دکتر گفت ازمایش خوب نیس ساک کوچیکه..ولی الان جنین داره ضربان قلبم داره..فقط باید خدا بخاد..دکتر به دوستم اتمام بارداری گفته بودن..میخاست بره کورتاژ اونجا سونو کردن دیدن...ازمایشش هر۴روز یا۵روز ۲۰۰تا میرفت بالا

اخه حیفه که این همه هزینه کردی جنیناتم که با کیفیته چرا خودتو میخوای سوراخ سوراخ کنی دوباره کلی هم ه ...

عزیزم راستش همسرم واقعا همکاری نمیکنه واس همین مجبورم بعد راستش از رویان اصلا راضی نبودم واس همین تصمیم گرفتم بیام شهرستان!

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
اخه حیفه که این همه هزینه کردی جنیناتم که با کیفیته چرا خودتو میخوای سوراخ سوراخ کنی دوباره کلی هم ه ...

عزیزم هزینه هواپیما هر دفعه ۲۵۰۰بیشتر میشه رویان هر دفعه منو ۶بار میبره میاره تازه همسرم اجازه نمیده تنها بیام تهران بخام بیام هر دفعه ۵هزینم میشه !میدونم واقعا عاقلانه نیس کارم ولی واقعا تحمل راه‌ دور رو ندارم !اینجا هم مرکزش دولتیه ولی دکترش خوبه اره راست میگن به اندازه تهران پیشرفته نیس ولی واقعا چاره ای ندارم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
آره نیازجان. سال ۹۹ دوبار انتقال دادم منفی شد. امسال مجدد پانکچر کردم ۵تا جنین شد. ۳تاش رو انتقال د ...

عزیزم مبارکت باشه ایشالا سالم بغل بگیریشون چقد خوشحال شدم براتون من جنین دارم ولی میخام مجدد پانکچر کنم انشالا برا منم اینبار بشه 

عزیزم هزینه هواپیما هر دفعه ۲۵۰۰بیشتر میشه رویان هر دفعه منو ۶بار میبره میاره تازه همسرم اجازه نمیده ...

سلام عزیزم

نمیتونی جنین هاتو انتقال بدی شهرتون؟ 

اینجوری خیلی حیفه 

اینهمه جنین داری

سخته باز بخوای از اول شروع کنی 

اگر بتونی منتقل کنی شهر خودتون هزینه ات هم  کمتر میشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

سلام بچه ها. باز این ضخامت من ادا در اورد🥺 روز ۱۱ ضخامتم ۵/۸ . 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها prpچقد ضخامتو بالا میبره؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام بچه ها. باز این ضخامت من ادا در اورد🥺 روز ۱۱ ضخامتم ۵/۸ . 

سلام عزیزم

ای بابا چرا پس...

قبلا سر سقط ها کورتاژ شدی؟

پارسال هیسترو هم کردی درسته؟

بچه ها prpچقد ضخامتو بالا میبره؟

اتفاقا میخواستم بگم تا به حال پی ار پی کردی؟

من یه بار قبل انتقال پی ار پی کردم ولی بخاطر افزایش شانس لانه گزینی؛

البته نهایتا دور از جون شما منفی شدم😶

عزیزم مبارکت باشه ایشالا سالم بغل بگیریشون چقد خوشحال شدم براتون من جنین دارم ولی میخام مجدد پانکچر ...

الهی که با خبرای خوب بیای❤️

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....