2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048120 بازدید | 684644 پست

سلام خانما

من دوبار انتقال منفی داشتم

الان روز ۱۴ انتقال دومم هستم که آزمایش دادم و منفی بود😔

من کیست اندومتریوز دارم، کسی هست مشکل مشابه من داشته باشه؟؟ باید چیکار کرد بعد از دوبار انتقال منفی؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچها برا جفت پایین باید چیکار کنم رفتم سونو مو بردم بهداشت گفت جفتت پایینه الانم دکترم نیست ک س ...

آره عزیزم تا هفته های بالا ان شاالله میره بالا مال منم دفعه آخری که سونو دادم جلوی دهانه رحم بود الان نمیدونم کجاست زیاد راه نرو استراحت داشته باش

سلام بچه ها تو هفته های من که دیگه پرهیز غذایی یا ادویه ها رعایتش لازم نیست درسته؟تو هفته۱۲هستم یعنی ...

سلام.

من هر چی میخوام بخورم قبلش تو اینترنت سرچ میکنم در بارداری مجازه یا نه.

دارچین، زعفرون، گل گاو زبان، آب هویج و... نمیخورم الان.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
اوکی بهارک جان مرسی❤،جنسیت رو امروز نگفت ،۱۲ هفته و ۱ روزم بود ، توی ازمایش سلفری مشخصه جنسیت جنین؟؟

عزیزم سلفری چیه؟بغیر از آزمایش غربالگری هست؟هزینه اش چقدره؟من آزمایش غربالگری پرسیدم گفتن۳۸۰تومن؛این سلفری چیه؟اونم خونه؟

سلام. من هر چی میخوام بخورم قبلش تو اینترنت سرچ میکنم در بارداری مجازه یا نه. دارچین، زعفرون، گل گ ...

من باقالی و دارچین و فلفل قرمز و زعفرون رو میخورم ولی زیاد نه آخه غذا تند دوست دارم بخورم

سلام. من هر چی میخوام بخورم قبلش تو اینترنت سرچ میکنم در بارداری مجازه یا نه. دارچین، زعفرون، گل گ ...

پیش خودم گفتم الان اینقدری بزرگ هست که با غذا یا ادویه خاصی اتفاقی نیوفته براش

سلام خانما من دوبار انتقال منفی داشتم الان روز ۱۴ انتقال دومم هستم که آزمایش دادم و منفی بود😔 من ...

منم اندو داشتم عمل کردم ذخیرم شد دو دهم .حتی ادنومیوزم شدم .فک کنم منم منفی شدم .فکر نمیکنم کسایی مثل من اینقدر پیشرفته شد بتونن بچه دار بشن .من که دیگه دنبالش نمیرم 

آره عزیزم تا هفته های بالا ان شاالله میره بالا مال منم دفعه آخری که سونو دادم جلوی دهانه رحم بود الا ...

انشالله ممنونم گلم انشالله همبرا شما هم از من بره بالا من ک خونمونم پله داره 😔

منم اندو داشتم عمل کردم ذخیرم شد دو دهم .حتی ادنومیوزم شدم .فک کنم منم منفی شدم .فکر نمیکنم کسایی مث ...

عزیزم شما چند بار انتقال داشتین؟؟ کجا انجام دادین؟ یعنی دیگه نمیخواین کاری بکنین؟

قانونا باید ۱/۵تا دو برابر بشه اگه هر دو ازمایش ات تو ی ازمایشگاه بوده به نظرم باید ۴۸ساعت بعد دوبا ...

دقیقا یک و نیم برابر شده از چنتا ماما پرسیدم گفتن اکیه

خدايا اميدمو نا اميد نكن 🙏
عزیزم شما چند بار انتقال داشتین؟؟ کجا انجام دادین؟ یعنی دیگه نمیخواین کاری بکنین؟

من رفتم یزد گفتن تخمک نشده اهدایی بگیر بعد رفتم تهران و دو تا جنین شد که اینا هم احتمالا نمیگیرن .معمولا میگن اهدایی بگیرید بهتر جواب بده .ولی فایده ای نداره دیگه چ قدر ادم جون داره

نه من دیگه نمیرم سراغش