2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048444 بازدید | 684656 پست
بهارک جان جنین بلاست کیفیتش از جنین سه روزه بهتره؟یا تو لانه گزینی بلاست بیشتر از سه روزه لانه گزینی ...

نه کیفیت ممکنه حتی ی جنین با گرید بی بلاست بشه مثل خیلی ها که با گرید بی سه روزه باردار شدن این نشون میده جنین بلاست شده دیگه که لانه گزینی کرده 

ولی امکان داره ی جنین با گرید آ بلاست نشه 

ولی خوب تحقیقات نشون داده جنینی که تا مرحله بلاست تو ازمایشگاه میرسه احتمال لانه گزینی بیشتری داره سوای گریدش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باران جون تو ساک بیمارستان خودت و نی نی چی گذاشتی؟؟ من چون سر دخترم طبیعی بودم و ساعت ۱۱شب بدنیا اوم ...

فکر کنم دانمارک هم مثل آلمان باشه، تا زمانی که بیمارستان باشید، لباس و پوشک و وسایل برای نینی لازم نداری. فقط یه دست لباس و کلا و جوراب و پتو (یا هر چیزی که بیرون استفاده میکنی) لازم داری که به سلامتی تنش کنی و بیاریش خونه (باز هم بیمارستانی که میری زنگ بزن و مطمئن شو).

من ساک خودم رو بستم ولی برای بچه چیزی بر نداشتم. چون سه روزی که بیمارستان هستم که نیاز نیست، دیگه روز آخر همسرم از خونه وسایل بچه رو میاره. (ماما این رو بهم گفت که الکی با خودم نبرم)

واسه خودت هم حداقل سه دست لباس گرم و راحت لازم داری که بهتره لباسهای جلو باز باشه که مشکل شیردهی نداشته باشی با شلوار راحتی، جوراب و لباس زیر هم که به تعداد روزهایی که بیمارستان می مونی. لوازم بهداشتی هم مثل شامپو و مسواک و این چیزها. آها حوله هم بردار، حداقل برای دست و صورتت. من دوتا برداشتم یه کوچیک واسه دست و صورت یه بزرگ اگه رفتم حموم. حداقل دو تا سوتین مخصوص شیردهی. یه کفش خونگی یا دمپایی خونگی، کمی هله هوله (نمی دونم چی دوست داری، منظورم آجیل و تنقلات و یا شکلات که دوست داری)، لباس یه چیزی بردار که بتونی شب باهاش راحت بخوابی. فکر کنم تا زمانی که بیمارستانی همونجا بهت پد میدند ولی اگه نمیدند همراهت باشه. پلاستیک بزرگ همراهت باشه که لباسهای کثیفت رو بذاری توش. اگه اتاقت مشترک هست یه هدفن لازمه. پول خرد هم که همیشه برای این دستگاهای اتوماتشون لازمه داشته باشیم، اگه یه وقت چیزی لازم بود 

فکر کنم دانمارک هم مثل آلمان باشه، تا زمانی که بیمارستان باشید، لباس و پوشک و وسایل برای نینی لازم ن ...

ممنونم عزیزم اره اینجا لباس و پوشک و پد و وسایل بهداشتی مثل شامپو و مسواک و خمیر دندان میدن لباسم نوشته برا خودم میدن ولی میتونم برا خودم و نی نی ببرم هم که ترجیح میدم تا بیمارستانم از همون لباس بیمارستان خودشون استفاده کنم ولی بازم تو ساک خودم دو تا پیراهن جلو باز و لباس زیر و سوتین شیردهی گذاشتم فقط حوله کوچیک و بزرگ نگذاشتم مرسی که گفتی 

ان شالله به سلامتی زایمان کنی و بیای از تجربه شیرینت بگی 

باران جون تو ساک بیمارستان خودت و نی نی چی گذاشتی؟؟ من چون سر دخترم طبیعی بودم و ساعت ۱۱شب بدنیا اوم ...

من فعلا توی ساکم، دو دست بلوز جلو دکمه دار و دو تا شلوار، یه حوله کوچیک، یه حوله بزرگ، سه جفت جوراب و پنج تا لباس زیر یکبار مصرف گذاشتم. البته ژاکت و یه پیراهن خواب هم بر میدارم ولی باید بشورمشون اول.

کیف وسایل بهداشتی هم شامپو سر و بدن، مسواک و خمیر دندون، شونه و یه مام گذاشتم فعلا. پد بهداشتی هم محض احتیاط خریدم. بیمارستان مدنظر ما اکثر اتاقهاش دو نفره است ولی دوتا اتاق تک نفره هم داره شاید اگه پر نباشه ما بتونیم یکی رو داشته باشیم. ولی معمولا اتاق تک نفره اش پره. در این صورت همسرم اجازه نداره شب بمونه.

فکر کنم دانمارک هم مثل آلمان باشه، تا زمانی که بیمارستان باشید، لباس و پوشک و وسایل برای نینی لازم ن ...

فکر کردی نی نی ات بدنیا بیاد وقت میکنی از هدفون و گوشی استفاده کنی🤣🤣🤣🤣من یادمه دخترم ۱۱شب بدنیا اومد من بعد ۱۸ساعت زایمان سخت فقط نیم ساعت چشمام رفت رو هم به جیغ انداخت پرستاره اومد گفت دگمه هات رو باز کن بزار رو سینه ات سمت چپ عادت به مامانش داره دیگه گذاشتمش رو سینم اون خوابید تا صبح ولی من که دیگه خوابم نبرد میترسیدم تکون بخورم🤣🤣🤣

وووی چرا همه یه بار سقط داشتن؟! از دیشب یه استرسی افتاده جونم دارم سکته میکنم😩🥴 اینا هم تکون نمی ...

بهاره جون بدترین چیز الان استرسه. بسپار به خود خدا . ان شااله که نینی هات سلامت به دنیا میان

من فعلا توی ساکم، دو دست بلوز جلو دکمه دار و دو تا شلوار، یه حوله کوچیک، یه حوله بزرگ، سه جفت جوراب ...

فکر نکنم بهت اناق دونفره بدن چون با نوزادی 🤔🤔نمیشه که اتاق دونفره نوزاد گریه میکنه چجوری اتاق دونفره🤔🤔ما اینجا بلوک زایمانمون و بخش نوزادانمون اتاقاش تک نفره اس 

من فعلا توی ساکم، دو دست بلوز جلو دکمه دار و دو تا شلوار، یه حوله کوچیک، یه حوله بزرگ، سه جفت جوراب ...

من پیراهن ازین گلدار نخی ها جلو باز برداشتم با بلوز شلوار راحت نیستم با پیراهن راحت ترم مخصوصا که شکممون بخیه داره 

ممنونم عزیزم اره اینجا لباس و پوشک و پد و وسایل بهداشتی مثل شامپو و مسواک و خمیر دندان میدن لباسم نو ...

همچنین خودت عزیزم. ان شااله که یه زایمان راحت داشته باشی. راستی ویزای مامانت به کجا رسید؟

همچنین خودت عزیزم. ان شااله که یه زایمان راحت داشته باشی. راستی ویزای مامانت به کجا رسید؟

هنوز که هیچ خبری نشده امروز زنگ زدم امور خارجه گفت تا اخر اپریل بهش خبر میدیم عملا فکر نکنم به زایمانم و جابه جایی ام برسه