2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048366 بازدید | 684651 پست
سلام بهارک جان خوبی ؟  بهارک دانمارک که میگی فقط یه جنین انتقال میدن جنین حتما باید ۵ روزه باش ...

نه عزیزم اینجا اگه تعداد تخمک ات بیشتر از ده تا باشه برات از همون اول میزارن بلاست بشه و بعد ی دونه ی دونه فریز میکنن و انتقال میدن ولی اگه تخمک ات زیر ده تا باشه چون میگن تعداد جنین ات کم میشه اگه بزارن بلاست شه سه روزه فریز میکنن و انتقال میدن 

سه بار هم دکتر پوست به خاطرش رفتم و کلی کرم و دارو بهم داد ولی تاثیر نداشت. 

باران جون تو ساک بیمارستان خودت و نی نی چی گذاشتی؟؟ من چون سر دخترم طبیعی بودم و ساعت ۱۱شب بدنیا اومد و هشت صبح اومدیم خونه و بستری نشدیم فقط ی ست لباس که تن دخترم موقع اومدن خونه کردیم استفاده شد ولی ایندفه دکتر گفت بین دو تا پنج روز باید بستری باشم چون سزارینمم 

تو نامه بیمارستان ی چیزایی نوشته ولی گفتم بازم بپرسم ببینم تو ساک خودت و نی نی چی گذاشتی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سه بار هم دکتر پوست به خاطرش رفتم و کلی کرم و دارو بهم داد ولی تاثیر نداشت. 

نمیدونم میگم این داروها حالت هورمونیه سیاه دونه وعسل وگرمی که میخورم

پوکیدم😖

خدایابه امیدخودت🌺

وووی چرا همه یه بار سقط داشتن؟!

از دیشب یه استرسی افتاده جونم دارم سکته میکنم😩🥴

اینا هم تکون نمیخورن بفهمم خوبن یا نه🥲

ایست قلبی جنین علائم خاصی داره؟ دو روزه یه طرف دلم تیر میکشه یه طرف دیگه نه، همش میگم نکنه یکیشون داره رشد میکنه رحمم بزرگ میشه اون یکی یه چیزیش شده😩

چقدر بارداری پر استرسه. من باردارا رو میدیدم میگفتم چقدر خوشحال و راحتند نگو تو دلشون غوغاست.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

سلام دوستان کسی بوده که اپکای پایین داشته باشه و دکتر فبل از انتقال لنفوسیت تراپی نکنه و بعد از بارداری لنفوسیت تراپی رو شروع کنه براش؟

اگه آره قبلش باید پردنیزولون قطع بشه یا نه. چون پردنیزولون سیستم ایمنی رو سرکوب می کنه؟

کلا چه مراقبت هایی باید قبل و بعد لنفوسیت تراپی اتجام بشه. ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید

دکتر روانشناس نیستم   . بژی کورد💪✌

سلام خانم ها لطفا کسی میدونه جواب بده

من ۱۴ هفته سرکلاژ شدم هفتهی بعد سرکلاژ عذر میخوام یبوست سخت گرفتم موقع دفع بهم خیلی فشار اومد بعد تا شب و فرداش رحمم یکم تیر میکشید

میگم نکنه بخیه هام پاره شده باشه خدایی نکرده؟

البته زنگ زدم از ماما بیمارستان پرسیدم گفت نه مگه با قرقره دوخته

بازم استرس دارم کسی تجربه داره اینجا؟؟؟؟؟

سلام دوستان کسی بوده که اپکای پایین داشته باشه و دکتر فبل از انتقال لنفوسیت تراپی نکنه و بعد از بارد ...

عزیزم من اپکام پایین بود مرکز قبلی لنفوسیت تراپی کردن ولی متاسفانه ب انتقال نرسیدم و چندین بار سیکلم کنسل شد . میگفتن هر وقت انتقال دادی ی دوز یاداور انجام میدیم. 

مرکز جدیدم ولی ظاهرا اعتقادی ندارن نمیدونم فعلا ک چیزی نگفتن ک انجام میدن یا نه.

مراقبت خاصی قبلشم یادم نمیاد. فقط یادمه ک شبای اول خیییییلی خارش داشت جاشون و دکتر گفته بود اصلا نخارون. یادمه ک از خارشش از خواب بیدار میشدم و فقط دستمو میکشیدم روش ک یکم کمتر بشه. اگه انجام دادین حتما از دکتر بپرسین ک برا خارشش چیکار کنین شاید دارویی چیزی بدن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نه عزیزم اینجا اگه تعداد تخمک ات بیشتر از ده تا باشه برات از همون اول میزارن بلاست بشه و بعد ی دونه ...

پس اونجام جنین سه روزه انتقال میدن برای کسی که تعداد جنینش کم باشه؟ یا وقتی ذوب میکنن میذاارن ۵ روزه میشه اونم ؟ اینو می‌خوام بدونم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
پس اونجام جنین سه روزه انتقال میدن برای کسی که تعداد جنینش کم باشه؟ یا وقتی ذوب میکنن میذاارن ۵ روزه ...

به نظر من جنین سه روزه بمونه 5 روزه بشه خیلی جنینا دووم نمیارن و از بین میرن حالا کسی که تخمک کم داره 3 روزه فریز میکنن که آسیب زیاد نبینه من 23 تا تخمک داشتم 10 تا جنین شد که 5 تا به بلاست رسید 

پس اونجام جنین سه روزه انتقال میدن برای کسی که تعداد جنینش کم باشه؟ یا وقتی ذوب میکنن میذاارن ۵ روزه ...

نه عزیزم اینجا همون اول بر اساس تعداد تخمک سن جنین رو مشخص میکنن و بعد فریز میکنن مثل ایران نیس همه رو دو سه روزه فریز کنن و بعدش بزارن بلاست شه چون میگن شاید جنین ها به بلاست نرسه چرا الکی فریز کنیم 

اگه تعدا تخمک ات کمتر از ده تا باشه همون سه روزه انتقال میدن 

نه عزیزم اینجا همون اول بر اساس تعداد تخمک سن جنین رو مشخص میکنن و بعد فریز میکنن مثل ایران نیس همه ...

بهارک جان جنین بلاست کیفیتش از جنین سه روزه بهتره؟یا تو لانه گزینی بلاست بیشتر از سه روزه لانه گزینی میکنه؟