2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درسته  منم طبیعی باردار شدم ولی هم شیاف داشتم هم انوکسا هم اسپرین تا اخر بارداری که الحمدلله&n ...

سلام منم جنینم این اتفاق واسش افتاد و من خیلی خیلی داغونم حس میکنم توان ادامه زندگی رو ندارم 

واسه شما علتش پیدا شد ؟

چند وقت بعد از سقط دکتر اجازه بارداری بهتون داد؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام منم جنینم این اتفاق واسش افتاد و من خیلی خیلی داغونم حس میکنم توان ادامه زندگی رو ندارم  ...

طوطیاجان خدا به دلت صبر بده و جای جنینت رو با فرزندان سالم و صالح برات به زودی زود پر کنه.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام منم جنینم این اتفاق واسش افتاد و من خیلی خیلی داغونم حس میکنم توان ادامه زندگی رو ندارم  ...

سلام عزیزم

خدا میدونه این چند روز بیادت هستم

میدونم بعد این اتفاق حتی نفس کشیدن هم برات سخته

سقط اولی که بارداری با ای وی اف بود سه تا جنین هم گرفت ۶ هفته خونریزی شدید کردم دو تا جنین رو از دست دادم

سومین جنین قلبش میزد ولی هفته ۱۱ که رفتم ان تی گفتن ۹ هفته ایست قلبی کرده

دکتر گفت پیش میاد و احتمالا مشکل کروموزومی داشته چون هم  اسپرین هم انوکسا هم سرم داشتم.

بارداری دومم  که طبیعی بود چندسال بعدش اتفاق افتاد بعد چند پانکچر و انتقال های  منفی و من تا اول ۳ ماهگی نمیدونستم چون مسافرت بودم اونم وقتی فهمیدم انوکسا و اسپرین شروع کردم و همه چیز خوب بود تا ان تی گفتن جریان داکتوس ونوسوز(خون و اکسیژن رسانی جفت به جنین) مشکل داره

دکتر سونوگراف خیلی ماهر بود و بی تعارف گفت که شرایط خوبی نمی بینم و حرفش درست بود و ۱۵ هفته با درد و خونریزی رفتم سونو که جنین ۱۳ هفته بازم ایست قلبی کرده بود

علت سقط دوم هم مشخص نشد

دیگه نشد دنبال انتقال جنینام برم و یکسال بعد باز هم طبیعی باردار شدم که الحمدلله به لطف خدا و توسل به ائمه بخیر گذشت و فرزند دار شدم.

من وقتی از پاک بودن رحم از بقایای جنین مطمئن میشدم مجدد برای بارداری اقدام میکردم 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

طوطططیا جان کمی به خودت فرصت بده

حق داری داغون باشی

حق داری تو خودت بری و بخوای تنها باشی

حق داری گریه کنی

ولی حق نداری تا ابد خودت رو از زندگی محروم کنی

یه چند روز که گذشت سعی کن ذهنت رو از اتفاق های تلخ گذشته پاک کنی

و با امید و توکل مجدد برای رسیدن به خواسته ات تلاش کنی

ان شاء الله به همین زودی ها صاحب فرزندان سالم و صالح بشی

مهتاب جان چون دیدم زمینه مذهبیتون بالاست سوالی از خدمتتون دارم. تو دوران بارداری غیر قرائت قرآن چه ...

چشم بهاره جان در اولین فرصت برات مینویسم

طوطیا جون میدونم که هیچ جمله ایی نمیتونم بگم که غم دلت رو کم کنه، فقط میگم کاملا حس و حالت رو درک میکنم. خدا خودش بهت اول صبر و توان تحمل بده و دوم به زودی یه معجزه قشنگ بهت بده.

دکتر من بعد ایست قلبی جنینم و کورتاژ شدنم گفت سه ماه صبر کنم.

عزیزم بارداری تمامش استرسه متاسفانه برا ماها که راحت باردار نشدیم هزار بار بیشتر  من خودم اگه ...

سلام بهارک جان خوبی ؟ 

بهارک دانمارک که میگی فقط یه جنین انتقال میدن جنین حتما باید ۵ روزه باشه که انتقال بدن ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

واقعا متاسفم ودرکت می کنم

چون خودم این حال رادرک کردم 

من ۸هفته سقط داشتم

دکترگفت ۵ماه بعد مجدداقدام کنم

خدایابه امیدخودت🌺

دوستان یه سوال

من داروهایی مثل کیوتن

فرتیل سی وچندتاچیزدیگه دکتر داده قبل انتقال میخورم

عسل وسیاه دونه وگرمی هم میخورم

تمام دورواطراف دهنم جوش بزرگ میزنه😖😖😖

دکترمیگه ایناهورمون رحمه

موندم چه کنم

شماها اینطورنبودین؟

میخوام برم زالو درمانی .خوبه؟

خدایابه امیدخودت🌺
دوستان یه سوال من داروهایی مثل کیوتن فرتیل سی وچندتاچیزدیگه دکتر داده قبل انتقال میخورم عسل وسیاه ...

واقعا این جوشها خیلی بده. روی صورت، بخصوص اطراف چونه و روی گونه، جوشهای بزرگ قرمز و زشت. اینها معمولا هورمونیه. به خاطر تقویتیها نیست.

من سر بارداری سومم یهو از این جوشها زدم، یعنی از هفته سوم که هنوز نمیدونستم باردارم جوشها شروع شده بود، تا چندین ماه بعد سقط هم درگیرش بودم. آخرش کلی جای جوش روی صورتم مونده و کلی اعتماد بنفسم رو آورد پایین