2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست

۵تاجنین داری

تودوتانی دوتایی وسه تاییگرید جنین Aهست که عالیه

گرید بندناف وچیزهایی که جنین باهاش رشدمیکنه Bهست که خوبه

اون عددونتونستم بخونم

اگر۸هست یعنی ۸سلولیه

خدایابه امیدخودت🌺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس چرا ما تا آخر بارداری باید آنوکسا بزنیم ولی طبیعی ها حتی نمیدونند آنوکسا چی هست؟!😩

عزیزم خیلی از خانم ها که طبیعی هم بارذار میشن اگه سابقه سقط یا مسائل دیگه داشته بلشند آمپول انوکسا دارند‌

این امپول لزوما برای بارداری های ای وی اف نیست

شادی صدام کنید
پس چرا ما تا آخر بارداری باید آنوکسا بزنیم ولی طبیعی ها حتی نمیدونند آنوکسا چی هست؟!😩

چرا بهاره جون، طبیعی ها هم اگه مشکل داشته باشند، بخصوص سقط مکرر ها، حتما دکتر بهشون میده. من هم سرم اینترالیپید داشتم، هم آسپرین و هم تا هفته ۲۰ آمپول پروژسترون. انوکسا نداشتم چون اینجا اصلا تجویز نمیشه، مگر در شرایط خیلی خیلی خاص که من نمیدونم اون شرایط رو

چرا بهاره جون، طبیعی ها هم اگه مشکل داشته باشند، بخصوص سقط مکرر ها، حتما دکتر بهشون میده. من هم سرم ...

درسته 

منم طبیعی باردار شدم ولی هم شیاف داشتم هم انوکسا هم اسپرین تا اخر بارداری که الحمدلله  نی نی مو بغل کردم.

چون قبلا دوبار ایست قلبی جنین رو تجربه کرده بودم

یکبارش با ای وی اف بود

یکبارش طبیعی

البته در اون دو بار هم همه این داروها رو  که گفتم داشتم بعلاوه سرم ای وی ای جی_  ولی قسمت نبود بمونن

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
⚘⚘⚘ حالا چراکارت جنینتودیرگرفتی؟

مرکزی ک میرم ی شهر دیگست 

وقتی انتقالم منفی شد دستو دلم نمیگرفت برم سمت بیمارستان برگشتم شهر خودم الان شرایط فراهم شد رفتم پی کارام 

دوستان من لک بینی افتادم چیکارکنم؟درد دارم خیلی😭😭😭

عزیزم زنگ بزن بیمارستانی که دکترت هست بلوک زایمان بگو درد داری و لکه بینی نتونن هم دکترت رو پیدا کنن دکتر کشیک دارن 

اکه دردت اروم شد لکه بینی تنها خیلی مهم نیس شیاف یا امپول اضافه بزن و استراحت کن و تا دکترت رو پیدا کنی 

چرا بهاره جون، طبیعی ها هم اگه مشکل داشته باشند، بخصوص سقط مکرر ها، حتما دکتر بهشون میده. من هم سرم ...

سلام باران جان

ممنون عزیز از توضیحاتت.

من الحمدالله تا الان سابقه سقط نداشتم مشکل ایمنی هم ندارم ولی به تشخیص دکتر هر ماه آی وی آی جی میزنم، آنوکسا و آسپرین هم که هر روز دارم.

چون فوبیای آمپول دارم آنوکسا خییلی اذیتم میکنه.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....