2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048351 بازدید | 684651 پست
سلام عزیزم یعنی موقع افطار لوو بخوری نیم ساعت بعدش افطاری؟؟؟ اینطوری که برات سخت میشه از افطار ت ...

سلام مهتاب جون بله جور دیگه ای ب ذهنم نرسید اخه ما بعد افطار معمولا یا مهمونیم یا مهمون داریم تا دیر وقت  اینجوری ناشتا نیستم واسه خوردن قرص 

پس اگه مشکلی نداره همون قبل سحر میخورم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

می تونی تا اذان گفتن بخوری بعد نماز بخونی که فاصله بیفته بین قرص و افطار بعدش افطار کنی 

بله میخواستم همین کارو بکنم چون شبا تا دو سه بیداریم 

فک میکردم تایم ناشتاییش خیلی مهمه ولی مثل اینکه اینقدرام مهم نیس😁

یعنی چی؟ یعنی کلا برای دکترش میومد تهران و برمیگشتم ؟

ازسیستان اومد تهران

انتقال داد

توبیمارستان مام

۳روزموندتهران

باماشین برگشت سیستان

بعد۳ماه باهواپیمامیرفت میومد😊

خدایابه امیدخودت🌺

دوستان من تیروییدم تازه تنظیم شده

دکترمم گفت گشنگی تیروییدتوبهم میزنه

دکارخودمم یه سبدقرص داده براقبل انتقال که درطول روز دوتا۳تاباهم میخورم تاشب تموم میشه

دوروزو روزه نگرفتم اماعذاب وجدان دارم

نمیدونم چه کنم😑

خدایابه امیدخودت🌺
دوستان من تیروییدم تازه تنظیم شده دکترمم گفت گشنگی تیروییدتوبهم میزنه دکارخودمم یه سبدقرص داده برا ...

ااااا

گشنگی رو تیرویید تاثیر داره ؟ 

نمی دونستم

والا من خودم روز ۱۲ انتقالم ، این دو روز رو روزه نکرفتم ، منم عذاب وجدان دارم

چه کار کنم ؟

باز هم فرشته من آسمونی شد  هنوز جای ضخمش روی قلبم تازه بود هنوز دلم پر از خون بود که دوباره تک ...

عزیزم چی شده؟؟؟؟🥺🥺🥺 

شما که همه چی خوب بود چی شد خونریزی چیزی داشتی اخه شما هفته ات هم دیگه بالا رفته بود

بخدا قلبم درد گرفت پیامتو خوندم بخدا گریه ام گرفت برات 

خدا خودش کمکت کنه 

ااااا گشنگی رو تیرویید تاثیر داره ؟  نمی دونستم والا من خودم روز ۱۲ انتقالم ، این دو روز رو ...

متخصص غددبه من گفت

گفتم وقت افطاریاسحرقرصموبخورم

گفت قرص یه طرف

یه موضوع گشنگی هست که تیروییدوتحریک میکنه

خدایابه امیدخودت🌺
عزیزم چی شده؟؟؟؟🥺🥺🥺  شما که همه چی خوب بود چی شد خونریزی چیزی داشتی اخه شما هفته ات هم دیگه ...

سحرجان من طوطیاجونویادم نیست بارداربود هفته های اخرش بود؟

خدایابه امیدخودت🌺

@باران31   باران عزیزم نگران نباش مطمئنم خدایی که تو رو تا اینجا رسونده خودش هواتو داره. بچه‌های من هفته 34 و با وزن 2100 دنیا اومدن  با اینکه آمپول بتا نزده بودن خدارو شکر فقط 3 روز تو دستگاه بودن. دیگه چیزی به پایان این استرس نمونده. برات دعا می کنم که ان شاء الله دختر گلت بموقع بیاد بغلت. 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
دوستان من تیروییدم تازه تنظیم شده دکترمم گفت گشنگی تیروییدتوبهم میزنه دکارخودمم یه سبدقرص داده برا ...

انتقال اول من پارسال ماه رمضون بود دکترم اجازه روزه گرفتن نداد چون داروهای انتقال باعث لخته شدن خون میشه و باید مایعات زیاد مصرف بشه

مهتاب جان من روز ۱۲ انتقال هستم روزه ب من واجب هست تو این شرایط یا نه ؟ 

سلام عزیزم

والا با داروها و شرایط انتقال باید خیلی آب بخوری و تقریبا همه دکترها میگن یا در تلاقی با  ماه مبارک انتقال ندید یا اگر انتقال می دید روزه نگیرید چون  برای جنین ضرر داره. 

یادمه خودمم یه بار میخواستم تو ماه مبارک انتقال بدم دکترم مخالفت کرد که با روزه نمیشه

قول پزشکهای مورد اعتماد برای نگرفتن روزه حجت هست پس روزه چون براتون ضرر داره واجب نیست.

ان شا الله مامان شدی  و سالهای بعد از بارداری و زایمان و شیردهی و ....🥰 قضا ش رو بجا میاری

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست