2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048354 بازدید | 684651 پست
نمیدونم والا میخای صبرکن بی بی بزن بعدش برو...هرچی باشه راهه دوره استرس داره...تاالان صبرکردی دوروزم ...

ما با ماشین خودمون اومدیم تهران .رفته جلو جلو بلیط برگشت هواپیما برام گرفته طفلک .هر چی بهش گفتم صبر کن بی بی بزنم ببینیم مثبته با هواپیما برم اگه نه با هم با ماشین میریم گوش نکرد

منم توتایپیک وسایت های مختلف دیدم الان صحتشو نمیدونم برام سواله میشه اونایی که مثبت شدن پاسخ بدن؟ ...

به من هم گفته بودند، روز قبل انتقال رابطه نداشته باشم. البته من انتقالم هم منفی شد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم چون روز ۱۵ انتقالم اول فرودین شد و همه جا تعطیل بود از پنجم آزمایشگاها باز میشه،،مرکز حضرت مر ...

بیشتر استراحت کن ولی نگران اینکه راه رفتی نباش.  لکه بینی مشکلی نداره و از طرفی تا جنین توی دیواره رحم جاگیری کنه ممکنه حتی خونریزی هم پیش بیاد. و ممکنه شما چند قلو باردار باشید. درد های گذرا هم اوایل طبیعیه.

اینجا خیلی دوستان هماتوم داشتند و یا دارند و به شدت خونریزی داشتند و خدا رو شکر به خیر گذشته. و یا مثلا من هفته ۱۲ خونریزی کردم و هیچ دلیلی هم نداشت. یعنی هماتوم نداشتم. دکتر گفت به خاطر اینه که جفت داره بزرگ میشه و جا باز کرده.

ما با ماشین خودمون اومدیم تهران .رفته جلو جلو بلیط برگشت هواپیما برام گرفته طفلک .هر چی بهش گفتم صبر ...

یه خانمی بود ازسیستان اومده بودتهران

میگفت ۳روزموندیم بعد ۳روز پشت ماشین درازکشیدم رفتم شهرم

می گفت خیلی اروم رفتیم وخیلی طول کشید رسیدیم

دوقلوباربود

یه دختریه پسر

میگفت ۳ماه به بعدباهواپیما خودم تنها میام

۷ماهه بود

فکرکنم ماشین بهترازهواپیماباشه

خدایابه امیدخودت🌺
باز هم فرشته من آسمونی شد  هنوز جای ضخمش روی قلبم تازه بود هنوز دلم پر از خون بود که دوباره تک ...

سلام عزیز دلم

واقعا نمیدونم چی بگم😭😔

خدا به دلت صبر و قرار بده که غمی فراموش نشدنی داری

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
خانما لوتیروکسینو میشه نیم ساعت قبل افطار خورد ؟ اخه قبل سحری تایم ناشتاییم خیلی کمه

سلام عزیزم

یعنی موقع افطار لوو بخوری

نیم ساعت بعدش افطاری؟؟؟

اینطوری که برات سخت میشه

از افطار تا سحر یه ساعت مشخص که فکر میکنی معده ت سبکتره بخور مثلا ۱۰_۱۱ شب

خیلی روی چند و چون ناشتایی حساس نباش

بعضی دکترا میگن حتی بین روز هم میشه خورد

ولی خب با ناشتایی اثرش بهتره

من همیشه ماه رمضان قبل سحر میخوردم.

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام عزیزم یعنی موقع افطار لوو بخوری نیم ساعت بعدش افطاری؟؟؟ اینطوری که برات سخت میشه از افطار ت ...

می تونی تا اذان گفتن بخوری

بعد نماز بخونی که فاصله بیفته بین قرص و افطار

بعدش افطار کنی