2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست

زری جون من تهران انتقال دادم .روز شنبه که میشه روز یازدهم میخوام برم شهرستان .به نظرت برم؟با چی؟ لطفا هر کی میتونه کمکم کنه که بهترین تصمیم رو بگیرم.بگین شماها که مثبت شدین چکار کردین؟البته من هنوز نمیدونم مثبت هستم یا منفی .انشاالله شنبه میخوام بی بی چک بزنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من ۱۶ اسفند انتقال داشتم ۴ تا جنین برام گذاشتن ۳ تا گرید A یدونه هم متوسط از روز ششم بی ...

تیر کشیدن زیر شکم و درد تخمدان طبیعی هستن گلم نگران نباش اصلا .لکت هم اگه قطع شده پس جای نگرانی نیست فقط رعایت کن

فطرس جون بیا بگو الان غذا میپزی یا ظرف میشوری یا نه؟ زری جون بیا راهنماییم کن .از کی بلند شدی برای ...

چند روز اول که نه

الان اره کلا روزی یه بار 

ظرف هم کم باشه میشورم بیشتر باشه ظرفشویی یا همسرم‌

به غذاهام ادویه نمیزنم

فقط رب 

شماها ادویه میزنید ب غذا ؟ 

به من که گفتن به هیچ عنوان شب قبل نزدیکی نداشته باش چرا هر دکتری یه چیزی میگه😐😐😐

منم توتایپیک وسایت های مختلف دیدم

الان صحتشو نمیدونم

برام سواله

میشه اونایی که مثبت شدن پاسخ بدن؟🙃😊🙏

خدایابه امیدخودت🌺
سلام دوستان من ۱۶ اسفند انتقال داشتم ۴ تا جنین برام گذاشتن ۳ تا گرید A یدونه هم متوسط از روز ششم بی ...

سلام دوست عزیز.نگران نباش.انشاالله که نتیجه آزمایشتون مثبته ولی بخاطر کمی راه رفتن مشکلی پیش نمیاد.عذاب وجدان و استرس نداشته باشید.بعضی خانم‌ها مجبورن بعد از چند روز برن سر کار و نتیجه هم مثبت بوده.انشاالله اونی که خیره براتوک پیش میاد و با خبر خوب میاین پیشمون

2aftab  شما شهرستان جواب نگرفتین؟؟ تهران کدوم مرکز بودین؟ راضی بودین عزیزم؟

عزیزم فکر کنم باید به یه روماتولوژیست مراجعه کنید برای کنترل بیماری لوپوس بعد انتقال بدید

عزیزم چرا برات این همه دیر آز نوشتن .کدوم مرکز بودی؟ خوب با این شرایط که گفتی حامله ای مبارک باشه ع ...

فک کنم چون روز ۱۵ انتقالم اول فرودین شد و همه جا تعطیل بود از پنجم آزمایشگاها باز میشه،،مرکز حضرت مریم ساری،از همون روز که لک دیدم استراحتم

خدايا اميدمو نا اميد نكن 🙏