2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست
بله عزیزم هفته ششم هستم دوقلو🥰 برام دعا کنین این هماتوم لعنتی جذبشه اتفاقی نیفته ۲اسفند انتقال دا ...

ای جانم مبارکت باشه بهارجان🥰😍🤩😘ان شاالله بحق این ماه عزیز جذب میشه عزیزم...فقط استراحت کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جانم مبارکت باشه بهارجان🥰😍🤩😘ان شاالله بحق این ماه عزیز جذب میشه عزیزم...فقط استراحت کن

ممنون خانمی خداکنه 🥺🥺🥺

استراحت مطلقم فقط واسه توالت بلندمیشم 

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!
دوستان یه سوال شماهم شنیدین میگن خوبه شب قبل انتقال نزدیکی داشته باشید؟دلیلش چی هست؟

به من که گفتن به هیچ عنوان شب قبل نزدیکی نداشته باش چرا هر دکتری یه چیزی میگه😐😐😐

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
پس حسابی کیف کن و به خودت برس. من از هفته ۵ بوی غذاها شدید حالم رو بد میکرد هیچی نمیتونستم بخورم. بع ...

منم ویار شدید داشتم فقط با نون پنیر و خیار و گوجه زنده موندم توام امتحان کن شاید بتونی بخوری

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

سلام دوستان من ۱۶ اسفند انتقال داشتم ۴ تا جنین برام گذاشتن ۳ تا گرید A یدونه هم متوسط از روز ششم بی بی هاله مینداخت از روز دوازدهم بی بی پر رنگ شد جنین ها فریز ۳ روز بودن،،روز ۱۵ یه لک صورتی دیدم دلیلش چی میتونه باشه؟به ماما گفتم گفت شیاف رو ۳ تا در روز کن ازمایش هم پنجم باید بدم..از روز ۱۵ کمر درد دارم و گاهی زیر شکمم تیر میکشه تخمدانام خیلی میترسم،البته کمر دردم شدید نیست..من روز ۱۴ رفتم بازار پیاده روی کردم صبح روز بعدش لک دیدم یعنی بخاطر اون پیاده روی بوده!!؟؟؟ لطفا کمکم کنید

خدايا اميدمو نا اميد نكن 🙏
سلام دوستان من ۱۶ اسفند انتقال داشتم ۴ تا جنین برام گذاشتن ۳ تا گرید A یدونه هم متوسط از روز ششم بی ...

عزیزم چرا برات این همه دیر آز نوشتن .کدوم مرکز بودی؟

خوب با این شرایط که گفتی حامله ای مبارک باشه عزیزم .

برای لک هم نگران نباش اکثر آی وی آفی ها دارند ولی فعلا پیاده روی نرو کار هم سعی کن نکنی