2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست
بهارک جون دو هفته دیگه عید پاکه، اینجا هم که ماشاله یک هفته واسه عید پاکشون تعطیلات دارند. به خاطر ک ...

اصلا سیستم درمانیتون رو درک نمیکنم چقدر بهم ریخته است اینجا اصلا اینجوری نیس تو ۲۴ساعت شبانه روز حتی تعطیلات مدام بیمارستان پاسخگویه من اون سری که شدید سرفه میکردم شنبه بود زنگ زدم بیمارستان گفتم نگرانم کیسه آبم سوراخ شده باشه سریع گفت بیا بیمارستان nstبده رفتم اونجا دکتر سونو کرد و ان اس تی انجام داد و گفت نرماله برو خونه 

دیگه بارداری نباید ربطی به تعطیلات داشته باشه یا تا جای خالی نداریم خیلی مسخره اس حق داری نگران باشی عزیزم ولی من اینطور مواقع همیشه این جمله رو با خودم تکرار میکنم 

گر نگهدار من آنست که میدانم.   شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

عزیزم خدا خودش هدیه بهت داده خودشم هوات رو تو غربت داره 

من توی سه هفته اصلا وزن اضافه نکردم. دخترم هم سه هفته پیش ۲۳۰۰ بود بعد سه هفته شده ۲۵۰۰. یعنی کلا تو ...

بهاطر اضطراب و استرسته نمیدونم دوست داری یا نه ولی ماهیچه گوسفند خیلی برا وزن گیری جنین خوبه من سر دخترم اون ماههای اخر هرروز ی تکه ماهیچه جدا برا خودم میپختم 

یکی هم بادام درختی زیاد بخور

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانومای گل

صبحتون ب خیر

یه سوال ؟

چند روز بعد از تزریق hcg که روز انتقال زدیم می تونیم از بی بی استفاده کنیم ؟

من روز ۶ انتقال همینطوری از بی بی استفاده کردم تا ببینم اثر امپول واقعا مونده یا نه، ولی بی بی منفی شد و خطی نیفتاد. 

عزیزایی که تجربه دارین میشه لطفا بگین. 

سلام دوستان، من تازه از دکتر آمدم خونه. نوشته بودم که شنبه و یک شنبه موکوس مخاطی دفع کردم. امروز دکت ...

نگران نباش عزیز. تا اینجای راه رو به سلامتی اومدی دیگه چیزی نمونده که. نی نی الانم بیاد نهایتش اینه که یه کوچولو میمونه تو دستگاه. مهم اینه که همه روزای سخت و مهم رو گذروندی. توکلت به خدا❤️

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
نمیدونم هفته چند هستم واقعا گیج شدم!نمیدونم از سونو واژینال حساب کنم یا از سونو شکمی!؟چون سونو شکمی۴ ...

منم تا nt تو سردرگمی بودم. دیگه اونجا هفته ام رو گفت همه رو بر اساس nt حساب کردم. دیدم چیزی که nt من گفته با فیروزه جان هم مطابقت داره.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام خانومای گل صبحتون ب خیر یه سوال ؟ چند روز بعد از تزریق hcg که روز انتقال زدیم می تونیم از بی ...

عزیزم بدنها با هم متفاوته و دوز داروها هم همینطور من برا خودم پنج روز بعد از تزریق اثرش رفته بود و منفی بود 

نوش جونت عزیزم .من احتمال میدم دو قلو باشه.سونو برای ساک نرفتی؟ دارم وسوسه میشم فردا که روز هشتم هس ...

فدایت..توکل بخدا...نه موند ۱۵فروردین احتمالا..اگه استرس نمیگیری بزن..اما استرس بگیری نزن

نه که آخر هفته باشه انجام ندند. ولی بستگی داره تخت خالی داشته باشند یا نه، اگه تخت خالی نباشه یه جای ...

باران به نظرت ممکنه کم شدن طول سرویکس به دلیل پیاده روی نیم ساعته هر روزت باشه و چون نزدیک زایمانت کم شده؟

چون یادمه مدتها می گفتی روی ۳۰،۳۱ بوده‌

من شدم ۳۲ تازه خبالم راحت شد یه کم تونستم به امور خونه برسم البته بیرون نمی رم پیاده روی هم ندارم در کارای سبک خونه.

احه یادمه طوطی جانم از ۳۰ اومد روی ۲۸ می گفت خیلی راه رفته که اومده پایین

شادی صدام کنید
باران به نظرت ممکنه کم شدن طول سرویکس به دلیل پیاده روی نیم ساعته هر روزت باشه و چون نزدیک زایمانت ک ...

شادی جون پیاده روی من در روز بیشتر از نیم ساعت بود، بیشتر روزها ۲ ساعت هم میشد و از طرفی ورزش هم میرفتم البته ورزش رو این آخرها کرده بودم هفته ایی یک نهایت ۲ بار. یعنی دکترم گفت به خاطر جفت حتما انجام بدم. ولی این دو هفته اخیر خیلی توی خونه کار کردم بخصوص که پنج شنبه گذشته خواهر شوهرم آمده بود اینجا دیگه هم شام درست کردم و هم بعدش ظرفها رو شستم خیلی سرپا بودم،  شب موقع خواب یه درد خیلی بدی آمد سراغم که میخواستم به همسرم بگم پاشه بریم بیمارستان ولی بعدش گفتم تحمل میکنم تا صبح. جمعه خیلی درد داشتم و شنبه هم که موکوس مخاطی رو از دست دادم. خواهر شوهرم رفته بود مسافرت و مجدد دوشنبه آمد پیش ما، من باز پا شدم شام درست کردم و بعدش هم کارهای آشپزخونه،  البته با احتیاط کار کردم ولی خوب کاره دیگه نمیشه گفت کمه. یعنی واقعا این دو هفته گذشته خودم حماقت کردم

سلام خانمای گل هفته ششم آش رشته بخورم ایرادی نداره؟اخه شنیدم عدس بده درسته؟

بخور، نوش جونت. عدس اصلا بد نیست اتفاقا خوبه. به خاطر نفخ حبوبات میگن بده و گرنه حبوبات خیلی هم خوبه بخصوص به خاطر پروتئین

دوستان مهربونم، ممنون از پیامهاتون و انرژی گرمی که بهم دادید. سعی میکنم آروم باشم و به خود خدا بسپارم که خودش معجزه اش رو برام فرستاده، توکل به خدا. ان شااله که بهترین ها برای همه شما اتفاق بیوفته و یه روز اصلا یادمون نیاد استرسهامون چی بود.

شادی جون پیاده روی من در روز بیشتر از نیم ساعت بود، بیشتر روزها ۲ ساعت هم میشد و از طرفی ورزش هم میر ...

مرسی که وقت گذاشتی وتایپ کردی.

امیدوارم به وقتش بیای واز زایمان خوب وراحتی که داشتی برامون بگی

شادی صدام کنید
اصلا سیستم درمانیتون رو درک نمیکنم چقدر بهم ریخته است اینجا اصلا اینجوری نیس تو ۲۴ساعت شبانه روز حتی ...

بی نظم نیستند ولی خیلی کتابی اند و فقط طبق همون قانونی که دارند پیش میرند. کلا سیستم درمانی شون برای من مسخره است. مثلا همینجوری کسی نمیتونه بره بیمارستان و بگه مریضه. من بار آخر که سقط داشتم و دردم خیلی زیاد بود، آمبولانس آمد و منو برد. یعنی همینجوری خودم برم و بگم درد دارم راه نمیدند (البته قبلا بهتر بود ولی از زمان کرونا سختگیریهاشون خیلی بیشتر شده). چون معتقدا اگه همه با درد کوچیک بیان بیمارستان دیگه جا برای اونهایی که مشکل حاد دارند نیست. 

nst و یا سونو نمیکنند مگر در شرایط اضطراری و خاص.  اینها وظیفه دکتر زنانه. اونوقت دکتر زنان فقط توی کل بارداری سه بار مجازه سونو کنه و بیشتر انجام نمیده مگر اینکه شرایط خاصی باشه مثلا شرایط جفت من که حالا هر دو هفته انجام میده. 

یا الان من بدون نامه دکتر نمیتونم برم بیمارستان. دکتر دیروز نامه داده و توش هم نوشته که جفت وضعیت خوبی نداره و پیشنهاد میشه زودتر سزارین کنند. 

مثلا من اگه الان بیمارستان برم و بگن بیمارستان پره، وظیفه شون هست منو یه بیمارستان دیگه بفرستند ولی همین ها خودش پر از استرسه.