2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048324 بازدید | 684650 پست
شادی جون نگرانی من الان از زایمان نیست، نگرانی من از دیر رسیدن هست. نگرانم به خاطر تعطیلاتی که دو هف ...

خوب این مسائل اجتناب ناپذیر.

الان ایرانم تعطیلات وخانمای باردار هم‌گروهی من این مسائل دارند که دسترسی به دکتر وبیمارستان ندارند.

به نظرم فقط ارامش داشته باش.بالاخره زمین که نمی مونی یه دکتر وبیمارستانی پیدا میشه که زایمان کنی.چاره ای نیست تا اینجا با تمام مسائل گذروندی انشاا‌‌‌این دو هفته هم هم به خیر وخوشی سپری میشه

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

البته نظر دکترت شرطه.اون پیاده روی برای وضعیت جفتت گفته اگه اره که خوب انجام بده اگه نه که پیاده رو ...

اینجا آمپول بتا اصلا نمیزنند.

ببین الان دکتر بهم میگه دردهای شدید که دارم به خاطر اینه که سرویکس کوتاه شده و دهانه رحم شل شده برای زایمان. میگه دردت منظم شد یا خونریزی کردی زود برو بیمارستان. خوب همین ها منو نگران میکنه، یهو بشه مثل آخر هفته قبلی و بگن جا نداریم و دست دست کنند من چکار کنم😥. اینجا مثل ایران نیست که خود دکتر مسئول زایمان هم باشه، دکتر من تا قبل زایمان همراهم هست و چکاپ ها رو انجام میده، دیگه واسه زایمان میریم بیمارستان و هر دکتری که اون لحظه بیمارستان هست زایمان رو انجام میده.

اینجا آمپول بتا اصلا نمیزنند. ببین الان دکتر بهم میگه دردهای شدید که دارم به خاطر اینه که سرویکس کو ...

من چرا یه چیز نمی فهمم الان اخر هفته بشه شما شرابط ات طوری بشه بری بیمارستان زایمانت انجام نمیدن چون آخر هفته است؟

شادی صدام کنید
خوب این مسائل اجتناب ناپذیر. الان ایرانم تعطیلات وخانمای باردار هم‌گروهی من این مسائل دارند که دستر ...

دقیقا درست میگی. توی ایران هم این مشکلات هست. توکل به خدا. ان شااله که بچه های همه ما به سلامتی میان بغلمون. راستش من نگران جفت هم هستم.  همش میگم توکل به خدا که بچه ام رو سالم میذاره بغلم.

من چرا یه چیز نمی فهمم الان اخر هفته بشه شما شرابط ات طوری بشه بری بیمارستان زایمانت انجام نمیدن چون ...

مثلا اینجا پر باشه، با آمبولانس میفرستند یه بیمارستان دیگه. ما کلا شهرمون یه بیمارستان زنان داره. دیگه وقتی پر باشه میفرستند به نزدیک ترین شهری که بخش زایمان ظرفیت خالی داشته باشه.

مثلا اینجا پر باشه، با آمبولانس میفرستند یه بیمارستان دیگه. ما کلا شهرمون یه بیمارستان زنان داره. دی ...

انشاا..‌‌همه چیز در بهترین حالت ممکن اش برات اتفاق بیافته وبیای هبرای خوبش اینجا بهمون بگی

شادی صدام کنید
من چرا یه چیز نمی فهمم الان اخر هفته بشه شما شرابط ات طوری بشه بری بیمارستان زایمانت انجام نمیدن چون ...

نه که آخر هفته باشه انجام ندند. ولی بستگی داره تخت خالی داشته باشند یا نه، اگه تخت خالی نباشه یه جای دیگه میفرستند. من کلا آدمی ام که تنهایی کمی می ترسم، هر چند همسرم هست ولی کلا نمیدونم چطوری میشه، تجربه اولمه. توکل به خدا، حتما خدا حواسش به همه ما هست.

نه که آخر هفته باشه انجام ندند. ولی بستگی داره تخت خالی داشته باشند یا نه، اگه تخت خالی نباشه یه جای ...

سخت وپراسترس اما شدنیه‌.

فکر کن ۸ ماه سپری کردی این دو سه هفته هم روش.

تو یه دختر سالم با شرایط عالی تو دلت داری که با یه زایمان راحت بغل اش می کنی‌به این فکر کن ۳۵ هفته با تمام استرس هاش پشت سر گذاشتی پس اینم می گذره‌.

شادی صدام کنید
بهارک جون دو هفته دیگه عید پاکه، اینجا هم که ماشاله یک هفته واسه عید پاکشون تعطیلات دارند. به خاطر ک ...

عزیزم انشالله که به موقع میاد بغلت استرش نداشته باش بعدشم با شهر دیگه فقط نیم ساعت فاصله داری ما تو تهران با این همه بیمارستان بخوایم هرکدومش بریم تو این ترافیک کم کم یه ساعت راه داریم استراحت کن تا این مدتم بگذره

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
نه که آخر هفته باشه انجام ندند. ولی بستگی داره تخت خالی داشته باشند یا نه، اگه تخت خالی نباشه یه جای ...

باران جان نگران نباش،منکه حس خیلی خوبی از اول که وارد این تاپیک شدم تا حالا به شما دارم،مطمئنم به سلامت دختر گلتو بغل میگیری،مثبت فکر کن،مثلا اینکه اگر آخر هفته دزدان شروع شد اتفاقا خدا بهترین تخت و اتاق و دکترو برای زایمان فراهم میکنه،

من دلم روشنه که به راحتی فارغ میشی😍😍

سلام دوستان، من تازه از دکتر آمدم خونه. نوشته بودم که شنبه و یک شنبه موکوس مخاطی دفع کردم. امروز دکت ...

سلام عزیز دلم. عیدت مبااارک

نگران نباش قربونت برم. شما همه توصیه های دکترو عمل کن ان شاالله خدا نی نی گل مونو تا وقت مقررش حفظ می کنه بعد  با دل خوش و لب خندون و سلامت بغلش می گیری😍 ب این فک کن ک وصال نزدیکه😍😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱