2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048369 بازدید | 684651 پست

سلام دوستان، من تازه از دکتر آمدم خونه. نوشته بودم که شنبه و یک شنبه موکوس مخاطی دفع کردم. امروز دکترم هم سونو واژینال کرد و هم سونو شکمی. دهانه رحمم شل شده و سرویکس شده ۲۰ که گفته ۲ سانت از حال نرمال کمتره.  هر لحظه ممکنه بچه به دنیا بیاد. بهم گفت فعلا زیاد فعالیت نکنم و در روز فقط نیم ساعت پیاده روی ساده داشته باشم تا حداقل بچه رو بتونم تا هفته ۳۶-۳۷ نگه داشته باشم. (سه هفته پیش سرویکسم ۳۱ بود و امروز ۲۰)

جفتم هم متاسفانه گفت سفت شده و اصلا زایمان طبیعی و یا زایمان توی هفته ۳۹ برای بچه خوب نیست و ممکنه حین تولد آسیب ببینه. بهم گفت زیاد خم و راست نشم که مثلا سبد لباس رو بردارم و جابجا کنم. گفت فقط استراحت کنم تا این دو هفته بگذره و وارد ۳۷ بشم.

باز من استرس گرفتم.😰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم...فدات شم ان شاالله قسمت همه منتظرا...ان شاالله...اره روز هشتم زدم هاله بود...بعدش روز ده ...

نوش جونت عزیزم .من احتمال میدم دو قلو باشه.سونو برای ساک نرفتی؟

دارم وسوسه میشم فردا که روز هشتم هست بی بی بزنم

سلام دوستان، من تازه از دکتر آمدم خونه. نوشته بودم که شنبه و یک شنبه موکوس مخاطی دفع کردم. امروز دکت ...

باران عزیزم نگران نباش .انشاالله که بچت به موقع میاد و رسیده که نیاز به دستگاه هم نداشته باشه.فعلا به خودت اصلا استرس نده که بچه تحت تاثیر قرار نگیره.

سلام دوستان، من تازه از دکتر آمدم خونه. نوشته بودم که شنبه و یک شنبه موکوس مخاطی دفع کردم. امروز دکت ...

سلام عزیزم چیزی نمونده دیگه به خودت استرس نده اصلا چند بار دیگه هم بهت گفتم دختر من ۳۶هفته بدنیا اومد صحیح و سالمم بود و نه دستگاه رفت ونه مشکلی داشت نگران نباش و فقط استرس رو از خودت دور کن ان شالله که این دو هفته هم میگذره و پرنسس ات صحیح و سالم میاد بغلت 

سلام عزیزم چیزی نمونده دیگه به خودت استرس نده اصلا چند بار دیگه هم بهت گفتم دختر من ۳۶هفته بدنیا اوم ...

بهارک جون دو هفته دیگه عید پاکه، اینجا هم که ماشاله یک هفته واسه عید پاکشون تعطیلات دارند. به خاطر کوتاه شدن سرویکس و جفت خیلی نگرانم. تازه ما شنبه که بیمارستان روبه روی خونه مون زنگ زدیم، بهمون گفتند بیمارستان بخش زنان پره و تخت خالی نداره و بهتره یه بیمارستان دیگه زنگ بزنیم. بیمارستان نزدیک دیگه یه شهر دیگه است که نیم ساعت فاصله داره

من تقریبا هیچی زندگیم مثل قبل نیست. الان هفته چندی؟ بعد عید nt داری؟

نمیدونم هفته چند هستم واقعا گیج شدم!نمیدونم از سونو واژینال حساب کنم یا از سونو شکمی!؟چون سونو شکمی۴روز جلوتر هست

باران عزیزم نگران نباش .انشاالله که بچت به موقع میاد و رسیده که نیاز به دستگاه هم نداشته باشه.فعلا ب ...

ممنون آفتاب جون. سعی میکنم استرس نداشته باشم ولی واقعا ترسیدم، که یهو سرویکس کم شد و دکترم که همیشه آدم مثبتی هست امروز گفت جفت اصلا خوب نیست. امروز گفت نیم ساعت در روز بیشتر راه نرو و زیاد خم و راست نشو. تا حالا همیشه میگفت برو پیاده روی و ورزش که واسه جفت خوبه

سلام عزیزم چیزی نمونده دیگه به خودت استرس نده اصلا چند بار دیگه هم بهت گفتم دختر من ۳۶هفته بدنیا اوم ...

من توی سه هفته اصلا وزن اضافه نکردم. دخترم هم سه هفته پیش ۲۳۰۰ بود بعد سه هفته شده ۲۵۰۰. یعنی کلا توی سه هفته فقط ۲۰۰ گرم زیاد کرده. الان هفته ۳۵ هستم. همه اینها نگرانم کرده

سلام عشقا

سلام خوشگلا

عیدتون مبارک

صدسال به این سال ها😍😁

ان‌شاءالله سالی پرازشادی وخوشی همراه با نی نی های سالم وصالح براتون باشه⚘⚘🙏🙏🙏😘😘😘

خدایابه امیدخودت🌺
من توی سه هفته اصلا وزن اضافه نکردم. دخترم هم سه هفته پیش ۲۳۰۰ بود بعد سه هفته شده ۲۵۰۰. یعنی کلا تو ...

باران جان دقیقا اومدم در مورد طول سرویکس بنویسم پیام شما دیدم.

عزیزم اصلا نگران نباش شما الان هفته ۳۵.خودت اینجا بودی دیدی دو قلوهای گونشم هفته ۳۴ به دنیا اومدند فقط چند روز تو دستکاه موندند‌.از این هفته ای که شما توش هستید هر لحظه که زایمان کنید بچه صحیح وسلامت.وبه قول بهارک جون ممکنه اصلا دستکاه نره.برای قوت قلبت میگم دوست منم با ای وی اف باردار شد به خاطر مسایلی که داشت ۳۵ هفته سزارین شد بچه یه هفته دستگاه موند خداردشکر الان دیگه تو سه ماه صحیح وسلامت.

شادی صدام کنید
باران جان دقیقا اومدم در مورد طول سرویکس بنویسم پیام شما دیدم. عزیزم اصلا نگران نباش شما الان هفته ...

البته نظر دکترت شرطه.اون پیاده روی برای وضعیت جفتت گفته اگه اره که خوب انجام بده

اگه نه که پیاده روی برای طول سرویکس خوب نیست.

کارای خونه به جز غذا وظرف کلا رها کن .

برای وزن نی نی تا می تونی بخور بذار بچه وزن بگیره‌

اونجا امپول ریه می زنند،؟

ساک اشم ببند اماده باش اصلا نکران نباش اصلا.

اصلا این هفته های ۳۴ به بعد هفته های زایمان

همه مادرا ذیگه اماده اند

شادی صدام کنید

من دوماه رعایت کردم[البته که از اولم رعایت می کردم]ولی این دوماه بیشتر طول سرویکس از ۳۰ آوردم ۳۲

که خورد به تعطیلات عید‌ناخودگاه باعث شد پاشم یه کم خونه مرتب کنم خونه پدرشوهرم رفتم اون ها امشب اومدند خیلی هم نشستند.از طرفی همسرم خیالش راحت شد دیگه ظرفها نمی شوره وغذا نمی گیره.امشب ام خودم پذیرایی کردم. یعنی دلم تو دلم نیست‌

من فکر می کردم طول سرویکس تو هفته های بالا دیگه مهم نبست چون می گفتند تو هفته های بالا خواه ناخواه کوتاه میشه برای زایمان.

شادی صدام کنید
باران جان دقیقا اومدم در مورد طول سرویکس بنویسم پیام شما دیدم. عزیزم اصلا نگران نباش شما الان هفته ...

شادی جون نگرانی من الان از زایمان نیست، نگرانی من از دیر رسیدن هست. نگرانم به خاطر تعطیلاتی که دو هفته دیگه دارند. بعد میترسم یهو این بیمارستان بگه جا ندارند و ما رو بفرستند یه جای دیگه. 

مثلا همین موکوس مخاطی که من شنبه دفع کردم، خود این نشون دهنده این بود که احتمالا دهانه رحم شل شده، ولی اخر هفته بود دکترم که نبود، یه بیمارستان گفت جا ندارند و بهتره یه جا دیگه برم، یکی دیگه گفت تا درد و خونریزی نداری خونه بمون. دوشنبه هم دکترم نبود، مامای من هم که تا اخر ماه مسافرته و اصلا جواب نمیده. دیگه سه شنبه دکترم رو پیدا کردم، باز هم نگفت سریع برم مطب، گفت همون وقت خودت چهارشنبه بیا.

حالا امروز رفتم میگه طول سرویکس ۲ سانت کمتر از حالت نرمالشه و شده ۲۰. فقط استراحت کن و زیاد پیاده روی نکن، فقط روزی نیم ساعت آهسته و جاهای مسطح.  که شاید بشه دو هفته دیگه هم با این وضعیت سر کرد و بعد بچه دنیا بیاد و نیاز به دستگاه‌ نباشه. ببین اگه همون شنبه یه جا معاینه میکرد و این چیزها رو میگفت، الان ۵ روز جلوتر بودم و بیشتر احتیاط میکردم. نگرانی من از این چیزهاست که هی دست دست کنند.